Nevada Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Jejku, dziękujemy bardzo, no zdjęcia obowiązkowo :Rose::calus: i ucałujcie Anisia choć raz dziennie tak od nas, najlepiej zawsze na dobranoc poprosimy całusa od cioteczek :fadein: Quote
salibinka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 linka555 napisał(a):Witam Przepraszam, że się nie odzywam, ale ostatnio brakowało mi czasu. Aniś oczywiście super. Pogodził się z kotkiem, nawet troszkę się go boi. Jak przystało na kulturalnego mężczyznę ustępuje małej kocicy we wszystkim. Jednym słowem kobiety górą. Przebywał u mnie przez ostatni weekend (mama była na wycieczce). Zdjęcia z powitalnej zabawy z ukochaną panią prześlę później. Ogólnie nie ma problemu, bardzo fajny psiak (a który taki nie jest?). Moja Demi nadal trochę go stresuje, natomiast mała Lucy nadrabia to swoją uprzejmością. Bardzo ładnie się z nim bawi, mogliby jeść nawet z tej samej miski, ale Aniś zawsze ustępuje. Generalnie chłopak jest szczęśliwy, zawsze najedzony, chętny do zabawy, przytulany i kochany. On również odwdzięcza się swoim zachowaniem, jest bardzo uczuciowy, lubi się przytulać. Pozdrawiam Cudowne wieści :). Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie :). Też zawsze odruchowo szukam Anisia w subskrybcjach i ikonki ze zdjęciami pod ręką, bo na pulpicie komputera, też zostały - o takim psie trudno zapomnieć. Uszczęśliwiliście Państwo i Anika i nas tutaj wszystkich :) :) Quote
coronaaj Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Ula Skwara napisał(a):Co za wiadomość! wszystkiego najlepszego Aniczku na Nowej Drodze Życia!!!! Dlugo nie zagladalam na Dogo (wir pracy) ale to najlepsza wiadomosc z ostatnich dni. Niech Anis Zyje Dlugo i Szczesliwie. Quote
andegawenka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Fajnie, a my tu na wdechu pazurki obgryzali i jeszcze nam się wydaje nadal że to sen Quote
ranias Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 życzę sobie,żeby na każdych wątkach czekały na mnie takie wiadomości Quote
wojtuś Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Ninuś znowu piękne Cudaki :D Z Anisiem to prawda, to nie sen:) Quote
andegawenka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Fotki sie wstawia za pomocą innego programu, bezpośredni na dogo nie wejdą;) ewentualnie prosze przesłać na maila:smile: Quote
Mysza2 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 zagladam do Anisia w oczekiwaniu na te fotki:) Quote
zuziaM Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Dostalam sporo zdjec mailem. Postaram sie zgrac na Fotosika i powklejam na watek, ale prosze o cierpliwosc. W kazdym razie .... Anus jest szczesciarzem ... ogromnym szczesciarzem !!!!!! Quote
andegawenka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 salibinka napisał(a):Coś niesamowitego! :) :) ...ale jaki Aniś grzeczny...cudności nasze kochane... Quote
andegawenka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Szkoda że tej kropeczki prawie nie widać Quote
linka555 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Witam Aniś ma się bardzo dobrze, jak zawsze wesoły i grzeczny. Od jutra ponownie będzie u nas do niedzieli, gdyż teściowa jedzie na wycieczkę. Zobaczymy jak przywita go Demi. Pewnie znowu będzie się trochę złościć (ta nasza kochana złośnica - zawsze była psią jedynaczką, a tu przyprowadzili jej jakiegoś bachora i jeszcze tego faceta), ale damy radę. Natomiast Lucy się bardzo ucieszy. Jako ciekawostkę dodam, że Demi i Aniś to niezły zestaw: Demi źle słyszy, a Anik wiadomo co, zatem uzupełniają się. Muszę powiedzieć, że jeśli chodzi o relacje Anisia z Kropelką (tak nazywa się kociak) to nie można było wymarzyć sobie lepszych. Aniś nawet bawi się już z kotkiem, gonią się po domu. Nadmienię również, że Aniś nadal jest gentelmenem i ustępuje Kropelce we wszystkim. Odstąpił nawet swoją kość! Postaram się podczas weekendu zrobić więcej lepszych zdjęć Anikowi z dziewczynami. Pozdrawiam Quote
andegawenka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Dziękujemy za relacje i za dom dla naszego kochanego Anisia..... Quote
zuziaM Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Pani Aniu, ja chcialam wiecej zdjec wkleic, ale nie wiem,czy kochana opiekunka Anisia zyczy sobie, zeby jej oblicze tu bylo pokazane. Bo te zdjecia na dywaniku .... sa cudowne !!!!!! Pozdrawiamy. I naprawde jestem pod wrazeniem tej przyjazni pomiedzy Anusiem a kociatkiem .... no niesamowite i nie wyobrazalam sobie nawet, ze Anus taki bedzie kochany ! Quote
zuziaM Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Mysza2 napisał(a):Zuziu, poprzycinaj zdjęcia:) Kochana .... takie rady dla "komputerowej blondynki " .... to cud, ze w ogole sie nauczylam je wgrywac i wklejac !!!! Ale dostalam od Pani Ani zgode ... i bardzo sie ciesze, bo to zdjecie to samo szczescie !!! Quote
Mysza2 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Na wielkopsa tu wygląda. Sama radość zajrzeć Quote
Livka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Cuda się jednak zdarzają chociaż czasem nam się wydaje, że to niemożliwe. Aniś jest tego najlepszym przykładem :loveu: Quote
wojtuś Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Pani Aniu :loveu: Samo szczęście patrzy na nas z tego zdjęcia:) Aniś i koteczek Kropelka Przyjaciel;) Cuda Kochani - Cuda :) Quote
magda z. Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Super fota - pies na wielkim luzie:) Pozdrawiam ciepło Quote
Recommended Posts