Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie tęsknijcie, dobrze jest.:multi: Aniś szaleje z kociakiem, rozbestwił się na całego. Bryka jak trzeba, w ogóle nie daje poznać, że nie widzi. Chyba tylko po tym, że jest grzeczniejszy od innych psiaków na spacerze. Nawet u mnie mimo wrogości (niestety nadal) Demusi szaleje z małą (tylko wiekowo) Lucy. Jest super psiakiem.:loveu:

Posted

linka555 napisał(a):
Nie tęsknijcie, dobrze jest.:multi: Aniś szaleje z kociakiem, rozbestwił się na całego. Bryka jak trzeba, w ogóle nie daje poznać, że nie widzi. Chyba tylko po tym, że jest grzeczniejszy od innych psiaków na spacerze. Nawet u mnie mimo wrogości (niestety nadal) Demusi szaleje z małą (tylko wiekowo) Lucy. Jest super psiakiem.:loveu:

Cudownie, tyle szczęścia :). Aniczek nadrabia wszystkie bezdomne lata. I cały czas jest tutaj za nami - wygrzany i wykochany w swoim domu z linką555 :) - a ten wątek stał się antidotum na stresy i smutki z innych stron. Bo jest Ktoś, kto podarował Aniczkowi coś najcenniejszego na świecie - bliskość, opiekę, miłość na zawsze. To piękne i nie wiem, czy jest coś piękniejszego niż życie podarowane tak, na nowo.
A że tęskno, też pięknie i tego, Andegawenko, leczyć nie trzeba ;), to znak, że serca macie ogromne i zdrowe, bo czułe ;).

Posted

Fajnie, że ciągle pamiętacie o Anisiu.:lol:Myślę, że gdyby Aniś mógł to bardzo by Wam podziękował za wszystko co dla niego zrobiliście. Oby inne zwierzaczki miały koło siebie równie zorganizowane cioteczki.

Posted

[quote name='linka555']Fajnie, że ciągle pamiętacie o Anisiu.:lol:Myślę, że gdyby Aniś mógł to bardzo by Wam podziękował za wszystko co dla niego zrobiliście. Oby inne zwierzaczki miały koło siebie równie zorganizowane cioteczki.

Aniś to wybraniec, bo ma jednego wujka a to rzadkość na dogo:smile:

Posted

[quote name='andegawenka']
Jadą, jadą prezenty Mikołajowe
dla Anisia:)
dla Domku jego Kochanego:)
i dla Nas - Wszystkich tutaj obecnych,
....bo grzeczni to byli przecież wszyscy:)
Ninuś- cudaki piękne:)

Edit: Ninuś wstawię Twój post z Mikołajem z pozdrowieniami od Was Kochani :loveu:
dla .. cudnego szczeniaka:)

Posted

Jesteście pewne, że on ma aż 14 lat? Moja Lizka to sobie chce łapki połamać jak go widzi, chętnie by się z nim pobawiła, on z nią też! Porusza się i zachowuje jak jeszcze młody pies. Cudowny jest :)

Posted

Zuzia sie uparła na te 14 lat, no to niech ma....;)

(Nevada tego ukradłam, nie chciało mi się szukać a bardzo chciałam Anisia odwiedzić. Tak naprawdę to strzelam sobie po łapkach już od tygodnia tak za gamoniem tęsknie a nie chce tak czesto niepokoić nowego domku)

Posted

Miło, że ktoś ciągle tu zagląda. Z Anisiem wszystko OK. Chłopak pięknie je, jest wesoły i bardzo uczuciowy. Kochany psiaczek. Z moją Demi chyba się nie dogadają (zazdrośnica), natomiast z kociakiem wielka przyjaźń. Życie jak w sielance, oby tak dalej. Przed Anisiem pierwsze Święta w domku z rodziną. Pewnie zastanawia się co też dostanie pod choinkę?! Pozdrawiam wszystkie cioteczki i wujka.
P.S. Odnośnie dyskusji co do wieku: nasza pani weterynarz oceniła, że coś koło 11-12 lat, ale powiedziała, że to ciężko poznać, że może równie dobrze mieć 11, ale i 15 lat. Tego się nigdy nie dowiemy. Moja Demusia ma 15 lat, ale nie ma tyle sił i zdrowia co Aniś. Jest o wiele mniej ruchliwa, słabsza. No, ale to przecież kobietka.;-)

Posted

Cudne te wieści o Anisiu :Cool!: - chyba jeszcze nie mogę uwierzyć do końca, że Aniś doczekał takiego wspaniałego domku, a że jest słodziaszkiem sama się mogłam przekonać :fadein: