Nevada Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 No normalnie łza mie sie zakręciła, takie domowe ciepełko poczułam z tego zdjęcia, kocham Was wszystkich i tyle :iloveyou: Quote
Nevada Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 ojciu, ojciu :calus: mi też się tak "ckni" jakoś :niewiem: Quote
andegawenka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Nevada napisał(a):ojciu, ojciu :calus: mi też się tak "ckni" jakoś :niewiem: to chyba leczyc nas trzeba:stupid::smile: Quote
linka555 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Nie tęsknijcie, dobrze jest.:multi: Aniś szaleje z kociakiem, rozbestwił się na całego. Bryka jak trzeba, w ogóle nie daje poznać, że nie widzi. Chyba tylko po tym, że jest grzeczniejszy od innych psiaków na spacerze. Nawet u mnie mimo wrogości (niestety nadal) Demusi szaleje z małą (tylko wiekowo) Lucy. Jest super psiakiem.:loveu: Quote
andegawenka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Oj się nie da, niuniek za długo był z nami a pstryczką do wyłaczenia tęsknoty nie dano:loveu::loveu: Quote
salibinka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 linka555 napisał(a):Nie tęsknijcie, dobrze jest.:multi: Aniś szaleje z kociakiem, rozbestwił się na całego. Bryka jak trzeba, w ogóle nie daje poznać, że nie widzi. Chyba tylko po tym, że jest grzeczniejszy od innych psiaków na spacerze. Nawet u mnie mimo wrogości (niestety nadal) Demusi szaleje z małą (tylko wiekowo) Lucy. Jest super psiakiem.:loveu: Cudownie, tyle szczęścia :). Aniczek nadrabia wszystkie bezdomne lata. I cały czas jest tutaj za nami - wygrzany i wykochany w swoim domu z linką555 :) - a ten wątek stał się antidotum na stresy i smutki z innych stron. Bo jest Ktoś, kto podarował Aniczkowi coś najcenniejszego na świecie - bliskość, opiekę, miłość na zawsze. To piękne i nie wiem, czy jest coś piękniejszego niż życie podarowane tak, na nowo. A że tęskno, też pięknie i tego, Andegawenko, leczyć nie trzeba ;), to znak, że serca macie ogromne i zdrowe, bo czułe ;). Quote
andegawenka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Aniś przyszłam do ciebie naładować akumulatory Quote
linka555 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Fajnie, że ciągle pamiętacie o Anisiu.:lol:Myślę, że gdyby Aniś mógł to bardzo by Wam podziękował za wszystko co dla niego zrobiliście. Oby inne zwierzaczki miały koło siebie równie zorganizowane cioteczki. Quote
andegawenka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='linka555']Fajnie, że ciągle pamiętacie o Anisiu.:lol:Myślę, że gdyby Aniś mógł to bardzo by Wam podziękował za wszystko co dla niego zrobiliście. Oby inne zwierzaczki miały koło siebie równie zorganizowane cioteczki. Aniś to wybraniec, bo ma jednego wujka a to rzadkość na dogo:smile: Quote
wojtuś Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='andegawenka'] Jadą, jadą prezenty Mikołajowe dla Anisia:) dla Domku jego Kochanego:) i dla Nas - Wszystkich tutaj obecnych, ....bo grzeczni to byli przecież wszyscy:) Ninuś- cudaki piękne:) Edit: Ninuś wstawię Twój post z Mikołajem z pozdrowieniami od Was Kochani :loveu: dla .. cudnego szczeniaka:) Quote
andegawenka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Wojtuś, wybiorę Ci najpiekniejsza Gwiazdkę do wstawiania:-) Anisiu, słodkości:loveu: Quote
Nevada Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 ale Ty Ciocia masz piekne te wszystkie wklejki :-) wrzucę Anisia, to sobie popatrzymy, bo dawno fotek nie było :eviltong: :lol: Quote
zerduszko Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Jesteście pewne, że on ma aż 14 lat? Moja Lizka to sobie chce łapki połamać jak go widzi, chętnie by się z nim pobawiła, on z nią też! Porusza się i zachowuje jak jeszcze młody pies. Cudowny jest :) Quote
andegawenka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Zuzia sie uparła na te 14 lat, no to niech ma....;) (Nevada tego ukradłam, nie chciało mi się szukać a bardzo chciałam Anisia odwiedzić. Tak naprawdę to strzelam sobie po łapkach już od tygodnia tak za gamoniem tęsknie a nie chce tak czesto niepokoić nowego domku) Quote
zerduszko Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Rok temu miałam psa 14 letniego podobnych gabarytów i jak dla mnie z 5 lat różnicy między nimi jest ;) Takie moje wrażenia :) Quote
linka555 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Miło, że ktoś ciągle tu zagląda. Z Anisiem wszystko OK. Chłopak pięknie je, jest wesoły i bardzo uczuciowy. Kochany psiaczek. Z moją Demi chyba się nie dogadają (zazdrośnica), natomiast z kociakiem wielka przyjaźń. Życie jak w sielance, oby tak dalej. Przed Anisiem pierwsze Święta w domku z rodziną. Pewnie zastanawia się co też dostanie pod choinkę?! Pozdrawiam wszystkie cioteczki i wujka. P.S. Odnośnie dyskusji co do wieku: nasza pani weterynarz oceniła, że coś koło 11-12 lat, ale powiedziała, że to ciężko poznać, że może równie dobrze mieć 11, ale i 15 lat. Tego się nigdy nie dowiemy. Moja Demusia ma 15 lat, ale nie ma tyle sił i zdrowia co Aniś. Jest o wiele mniej ruchliwa, słabsza. No, ale to przecież kobietka.;-) Quote
Livka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Cudne te wieści o Anisiu :Cool!: - chyba jeszcze nie mogę uwierzyć do końca, że Aniś doczekał takiego wspaniałego domku, a że jest słodziaszkiem sama się mogłam przekonać :fadein: Quote
Mysza2 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='andegawenka'] ale u Ciebie świątecznie już:) Quote
andegawenka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='Mysza2']ale u Ciebie świątecznie już:) mam też dla Ciebie Quote
Recommended Posts