Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ula Skwara']Może Anisiowi lepiej obciąć kołtuny z ud, a nie rozczesywać? Ja mojemu psu wycinam filce i kołtuny, bo szczotka go ciągnie i się synek wkurza. Potem koleś wyglada jakby wpadł pod kosiarkę, ale Aniś ma długą sierść, to może jak Zuzia wytnie, to placków łysych nie będzie widać. A jak zęby Anika? Jest kamień? Dziąsła zdrowe?

....kosiarką....

Posted

[quote name='tamb']http://www.dziennik.krakow.pl/pl/po-godzinach/przygarnij-zwierzaka/1126191-bezbronny-anik.html
Super! Bardzo się cieszę :loveu: I już był malutki oddźwięk :)
Nie wiem czy cokolwiek z tego wyjdzie, bo pani nie doczytała, że Anik nie widzi, ma to jeszcze przemyśleć i zadzwonić, ale po tak długiej ciszy, w końcu ktoś Anika zauważył :) I mocno trzymam kciuki, żeby w końcu zauważył TEN ludź, anikowy :)

Skarbonka chce poinformować, że dostała kilka wyśmienitych dań :)

Nevada - 20zł.
Randa - 30zł.
salibinka - 10zł.
andegawenka - 50zł.
ranias - 10zł.

Anik pięknie dziękuje :loveu:

Posted

[quote name='andegawenka']Zuzia ma problem z kołdunami chyba strzyżenie się szykuje;)

Oj, tego sie wlasnie obawiam.
Sama sobie mopge z tym czortem nie poradzic i pewnie fryzjer bedzie potrzebny.
Wiem, ze takie kudlate psiaki nie lubiace zabiegow kosmetycznych, to na lekach uspokajajacych sa czesane i strzyzone.
W Anika przypadku to moze sie okazac koniecznoscia.
Jemu naprawde mozna podczas czesania zrobic krzywde, bo strasznie sie wierci ... a szczotki sa klujace .....
Najgorzej z nogami. Na udach sie nie daje nawet dotykac !!!!
Grzbiecik wyczesywany byl czesto, to jakos wyglada, ale reszta .... Mysle tez nad kagancem i uwiazaniem na sztywno, ale moze sie bardzo bac i denerwowac.
Poze tym bedzie bolalo....
Mysle jeszcze caly czas, jak to zrobic .......
Bo siersc ma dluuuuugaaaa... i bardzo gesta .....

Posted

a macie jakiegoś "fryzjera" w okolicy? trzeba by tak spróbować może, żeby nie oszpecić chłopaka, bo chłopak "na wydaniu", jak panna "na wydaniu" powinien się elegancko prezentować :-) wiesz on u fryzjera może spokojniejszy być, może bez farmakologii się obędzie? one najbardziej niedotykalskie kiedy "swój" próbuje czesać, a w salonie stoi taki jak trusia :-)