coronaaj Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='andegawenka']Aniku sierotko domku nie ma... Trzeba oglaszac..moze Allegro???? Poczytajcie ponizej..pozar u Dogomaniaczki, tragedia.... http://www.dogomania.pl/threads/199645-Dogomaniaczka-w-potrzebie-POŻAR-Rodzina-Journey-straciła-wszystko-psy-walczą-o-życie#post16067968 Quote
salibinka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Zamówiłam Aniczkowi pakiet na bazarku - 30 ogłoszeń, dwa plakatay (i dwa bannerki - zapytałam, czy mogą zamienić bannerki - bo Anik je ma - na te portale regionalne). Allegro bardzo mu się przyda - a skoro Mantis do nas wróciła :), to pewnie wznowi. ZuziuM, napiszesz nam, co u Anika słychać? :) Quote
andegawenka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='salibinka']Zamówiłam Aniczkowi pakiet na bazarku - 30 ogłoszeń, dwa plakatay (i dwa bannerki - zapytałam, czy mogą zamienić bannerki - bo Anik je ma - na te portale regionalne). Allegro bardzo mu się przyda - a skoro Mantis do nas wróciła :), to pewnie wznowi. ZuziuM, napiszesz nam, co u Anika słychać? :) Dziękuję bardzo Quote
andegawenka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Gdzie są osoby od kudłaczy ? http://www.dogomania.pl/threads/199800-Dred-przymarza%C5%82-do-drogi.-Poszukiwany-DT-lub-DS Aniś w górę... Quote
Nevada Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 a ciekawe jak Aniś w MP się prezentuje? widział ktoś? bo ja niestety nie... Quote
Randa Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Zgubiłam niechcący wątek Anika( na szczęście konta nie:lol:)Pozdrawiam cioteczki i naszego chłopaka Quote
salibinka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Aniś prezentuje się... godnie :) ;). Sprawdziłam :) Nevada napisał(a):a ciekawe jak Aniś w MP się prezentuje? widział ktoś? bo ja niestety nie... Quote
salibinka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Randa napisał(a):Zgubiłam niechcący wątek Anika( na szczęście konta nie:lol:)Pozdrawiam cioteczki i naszego chłopaka Pozdrawiamy :) :) :) Quote
Onaa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 A ja jestem ciekawa jak Aniś obecnie wygląda :). Quote
andegawenka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Nevada napisał(a):a ciekawe jak Aniś w MP się prezentuje? widział ktoś? bo ja niestety nie... No własnie.... Quote
ranias Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Aniczku, wieczorne buziaki dla ciebie :loveu: Quote
Nevada Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 śpij spokojnie, może ktoś tam właśnie MP przegląda? :-) Quote
coronaaj Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 ranias napisał(a):Aniczku, wieczorne buziaki dla ciebie :loveu: Ciotka przesyla Anikowi buziaki i 65zl Quote
Mantis Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Anik dziękuje cioci Coronaaj za buziaki i za 65zl., a cioci Ranias za 30zł. :loveu: A ciotka Mantis zrobiła banerek, z niezapominajkami :) Taki symbol, że pamiętamy i o domek się staramy :) PS. Dogo, super, że już jesteś :) Quote
salibinka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Fajny banner - niezapominajka :). Dziewczyny od bazarku ogł. wzięły już na warsztat Aniczka, lada moment powinny się tu pojawić :) Szkoda, że nie ma nowych wieści z hotelu, zdjęć... Quote
nika28 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Jaki piękny banerek :loveu: Niestety nie mam już miejsca, przepraszam Aniczku :shake: Coś tego domku brak :-( Quote
Recommended Posts