zuziaM Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 W sobote Anuś zostal zaszczepiony przeciw wsciekliznie. Mialam kilka psiakow do szczepienia, wiec pani doktor do nas przyjechala. Koszt szczepienia - 25 zl + 10 zl dojazd pani doktor ( rozlozylo sie na kilka psiakow ). Niuniek nawet nie poczul uklucia. Dzielny chlopaczek. Quote
Agnieszka_K Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 dzielny oj dzielny on jest w ogóle :) gdzie ten domek Aniczkowy ?:( Quote
Mantis Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Zuch chłopak! :) Zuziu, przelałam pieniążki za szczepienie. Dziękuję :) A domki milczą... :shake: Quote
salibinka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Mamy kolejnego maila w sprawie Anika, tym razem może zacytuję: Witam, pisze w sprawie Anika. Znalazłam ogłoszenie i chciałabym się > dowiedzieć czegoś więcej. Jak odnosi się do innych psów, jak > reaguje na dzieci, czy oprócz ślepoty jest na coś chory, gdzie się > aktualnie znajduje? > Jeśli można proszę o więcej zdjęć. > pozdrawiam serdecznie Mantis, wysyłam Ci na pw, adres mailowy - do wybadania :) Quote
coronaaj Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Sprawdzcie potencjalny domeczek ...nigdy nie wiadomo.. watek Jokiego...jedzie do Grudziadza na testy. http://www.dogomania.pl/threads/202059-Joki-pudelek-pomóż-mi-odzyskać-wzrok!zbieramy-na-operację!#post16712882 Quote
wojtuś Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='salibinka']Mamy kolejnego maila w sprawie Anika, tym razem może zacytuję: Witam, pisze w sprawie Anika. Znalazłam ogłoszenie i chciałabym się > dowiedzieć czegoś więcej. Jak odnosi się do innych psów, jak > reaguje na dzieci, czy oprócz ślepoty jest na coś chory, gdzie się > aktualnie znajduje? > Jeśli można proszę o więcej zdjęć. > pozdrawiam serdecznie Mantis, wysyłam Ci na pw, adres mailowy - do wybadania :) No Aniku:) Konkretne zapytanie, czy Pani Aniś się spodoba -trzeba czekać:) Quote
Mantis Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 salibinka napisał(a):Mantis, wysyłam Ci na pw, adres mailowy - do wybadania :) Napisałam. Czekam na odpowiedź. Trzymanie kciuków mile widziane :) Quote
Nevada Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ohhh, skarbie, trzymamy kciuki mocno za dobry, mądry domek dla ciebie Quote
Mantis Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Hmm, na mój elaborat dostałam w odpowiedzi jeszcze jedno ważne pytanie... Czy Anik linieje? :roll: W domu jest dwójka dzieci (12 i 3-letnie). Anik pasowałby do takiego modelu rodziny? Trochę mnie martwi to małe dziecko... Aniczek to żywioł :cool1: Quote
andegawenka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Jak każdy pies linieje. Chyba nie ma doświadczenia i od razu psa niewidomego chce brać...:hmmmm: ..... Quote
wojtuś Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 A w jakim mieście jest ten potencjalny domek? Quote
Mantis Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 andegawenka napisał(a):Jak każdy pies linieje. Chyba nie ma doświadczenia i od razu psa niewidomego chce brać...:hmmmm: ..... No właśnie to pytanie zabrzmiało tak jakoś "amatorsko". I podejrzewam, że ten "domek" nie ma świadomości, że to starszy, niewidomy psiak. Po prostu spodobała się "puchowa kuleczka". Obym się myliła... wojtuś napisał(a):A w jakim mieście jest ten potencjalny domek? Na to pytanie jeszcze nie dostałam odpowiedzi. Quote
wojtuś Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 To pytanie o linienie, wskazywałoby że może Państwo nie mieli jeszcze Psiaka, ale cóż .... zobaczymy, a ten 3-latek - myślę sobie żeby nie pacnął Anisia zabawką jak psiak będzie spał, ale to takie gdybanie, najlepiej jakby Pani opowiedziała coś więcej o domku i miejscu w nim dla Anika, czy Pani pracuje, czy jest w domu i dopilnuje dzieciaki i psiaka. Aniu to czekamy na dalsze wiadomości:):) I zapytajcie proszę, Kochane Anie, też o kontakt tel. Pani, czasem dobrze jest pomówić;) Pani może nie wie jakie mamy obawy:) Quote
Mantis Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 W tym domu jest już sunia, także Państwo jakieś doświadczenie chyba mają, ale na razie cisza... Przyznaję, że trochę sceptycznie podchodzę do tego "domku", bo jeśli ktos chce adoptować starszego psiaka, a interesuje się taką błahostką jak stan owłosienia to jest to trochę dziwne. Quote
salibinka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Hmmm ;), no nic, zobaczymy, czy ta osoba w ogóle jeszcze się odezwie. Quote
Agnieszka_K Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 może to by była potencjalna szansa - nie skreślajmy ich od razu...może głupio palnęli, a może faktycznie się nie nadają, ale... czekamy na odzew;) Quote
Agnieszka_K Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Aniczku przepraszam cię kochany za offa, ale jakoś kojarzyłam, że tu troszkę Krakowiaków jest a bardzo pilnie szukam kogoś na wizytę w Cikowicach 5km od Bochni dla malutkiego szczeniaczka z mojej sygnaturki - po przejściach ma szansę być w nowym super zapowiadającym się domku już w ten weekend!:) Czy ktoś dałby radę, bądź znacie kogoś kto tam mieszka? Quote
andegawenka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Poszukaj jeszcze tu http://mapapomocy.dogomania.pl/profile.php?id=695 Tam się zgłaszają wszyscy chetni... Quote
salibinka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Agnieszka_K napisał(a):Aniczku przepraszam cię kochany za offa, ale jakoś kojarzyłam, że tu troszkę Krakowiaków jest a bardzo pilnie szukam kogoś na wizytę w Cikowicach 5km od Bochni dla malutkiego szczeniaczka z mojej sygnaturki - po przejściach ma szansę być w nowym super zapowiadającym się domku już w ten weekend!:) Czy ktoś dałby radę, bądź znacie kogoś kto tam mieszka? Agnieszko, wrzuć na wątek krakowskich zwierzaków, może ktoś będzie mógł pomóc: http://www.dogomania.pl/threads/32052-W%C4%85tek-Krakowskich-Zwierzak%C3%B3w Quote
Recommended Posts