Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Borówka16 napisał(a):
Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy: http://www.dogomania.pl/threads/201966-**BAZAREK-OGŁOSZENIOWY-na-dług-Muszki-!!-52-OGŁOSZENIA-ZA-JEDYNE-8ZŁ!!!-DO-28.02!!**?p=16280035#post16280035
Całkowity dochód z niego będzie przeznaczony na Muszkę.
Pakiet 52 ogłoszeń kosztuje tylko 8zł! :)

Maruda666 napisał(a):
Zapraszam na bazarek między innymi dla Anika. Cioteńki, zajrzyjcie proszę - głównie podręczniki z zakresu szkoły średniej, ale też inne książki. Na trzech staruszków - Bodzia, Amorka i Anika. Dla zachęty - jeżeli będzie coś do podziału, to dla każdego dołożę dychę od siebie.
http://www.dogomania.pl/threads/202246-Podr%C4%99czniki-ksi%C4%85%C5%BCki-r%C3%B3%C5%BCne-i-nie-tylko-na-trzech-staruszk%C3%B3w-do-28.02

Pięknie dziekujemy :loveu:

Posted

Nevada napisał(a):
za 11 godzin Aniczkowi allegro się kończy, mozna będzie przedłuzyć?, jak potrzebna na to kasa to przeleję, witaj Anisiu, nasz skarbie :-)

A dziękuję za zainteresowanie, tym bardziej za chęć pomocy :) Allegro już Aniczek ma nowe :)
Maruda66, dziękuję za bazarek dla naszego kudłaczka :loveu:
Aniczek dziękuje cioci Andegawence za wpłatę deklaracji :Rose:

Piękne zdjęcia seniorów. Mam nadzieję, że Aniczek też doczeka tak szczęśliwych chwil jak Martynka i Szaraczek :)

Posted

Sprawa z ogłoszeniem w DP wygląda w tej chwili tak, że Anik jest teraz dziesiąty w kolejce plus ew. zwierzęta poza kolejką - b. pilnie potrzebujące. tamb nie umie podać, kiedy dokładnie, ale ukaże się napewno.

Posted

[quote name='andegawenka']Witaj Aniczku i zaproś do głosowania http://www.dogomania.pl/threads/201347-Bazarek-fotograficzny-ZAPRASZAM-NA-G%C5%81OSOWANIE-STR.4-POST-89-92-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-20.02/page4

Jak tam Anis...czy jest odzew na ogloszenia? Taki pies sliczny i nie ma domku????

Glosowalam na Malawaszke # 17

zajrzyjcie do moejej Dudzi

http://www.dogomania.pl/threads/201845-Dudzia-10-letnia-pudelka-Gdynia-bezpieczna-w-DT-w-Toruniu?p=16354367#post16354367

Posted

Zimno Kochani, w tym tygodniu mrozy trzymają.

Pozdrawiam wobec tego bardzo gorąco:)

Dzwoniła Pani Kasia z przytuliska w Głownie i prosiła o zdjęcia Anika, chciałaby wstawić je na stronę www.przytulisko.glowno.pl,
Stronka fajna- od 1 stycznia przytulisko prowadzi Towarzystwo Przyjaciół Zwierząt "ARKADIA" w Głownie.

kontakt do Pani Kasi: [email protected], tel. 501-420-548,

Małgosiu podałem jeszcze raz tel do Ciebie, miała dzwonić p.Kasia, ja z zachwytem opowiedziałem trochę o Aniku. :loveu::loveu:
Proszę pięknie o przesłanie zdjęć Anika p.Kasi.

Posted

Ula Skwara napisał(a):
z okazji mrozów skarpeta Anisiowa nakarmiona. pieniazki powinny lada dzien dojść! Trzymaj się ciepło pieseczku!!!

Aniś przepięknie dziękuje:loveu:

Posted

No na razie nikt ne pisze, nie dzwoni, ale wiosna się pomalutku skrada, może ludzie się obudzą z zimowego snu, otworzą oczy iii... ujrzą Anika :loveu:

Skarpeta nakarmiona :) Anik baaaardzo dziękuje :Rose:

Ula Skwara - 200zł.
wojtuś - 10zł.

Posted

Wojtus, p. Kasia nie dzwonila jeszcze.
Zdjecia zrobie w takim razie jakies nowe za kilka dni.
Bedzie znow moze cieplej, bo teraz w dzien temp. u nas ok. 5 stopni.

Musze Anisia porzadnie wyszczotkowac. Ostatnio mu odpuscilam, bo on tak tego nie lubi, a poza tym, kiedy taka zimnica, to trzeba w rekawicach, a Anik jest strasznym wiercipieta i trzeba naprawde bardzo uwazac, zeby mu nie zrobic szczotka krzywdy.
Zrobilo mu sie troche koltunow na udach, bo zupelnie nie daje sie do nich dotykac. Bedzie sporo trudu, zeby mu to wyczesac.
Co kilka dni probuje, ale jedynie kilka pociagniec szczotka toleruje, a potem sie tak wykreca, ze nawet nie potrafie dosiegnac.
To samo jest z brzuchem i ogonem.

Posted

Może Anisiowi lepiej obciąć kołtuny z ud, a nie rozczesywać? Ja mojemu psu wycinam filce i kołtuny, bo szczotka go ciągnie i się synek wkurza. Potem koleś wyglada jakby wpadł pod kosiarkę, ale Aniś ma długą sierść, to może jak Zuzia wytnie, to placków łysych nie będzie widać. A jak zęby Anika? Jest kamień? Dziąsła zdrowe?