Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniczek ma Allegro :)

Dziękuję za wpłaty Agnieszcze_K i Wojtusiowi :Rose:
Hotelik opłacony. Za chwilkę będzie rozliczenie na pierwszej stronie.

Dziękuję za moc ogłoszeń. Mam nadzieję, że teraz telefon rozdzwoni się na dobre.

Posted

Ja też się zastanawiam dlaczego nikt nie dzwoni po Anisia. Przecież to taki uroczy z wyglądu i charakteru piesek. I żwawy, zdrowy, mimo tych 14 latek. Czyżby to że nie widzi faktycznie tak odstraszało ludzi :( ?

Posted

No nikt nie dzwoni :( Właściwie był jeden telefon, chłopak chciał pieska dla dziewczyny... Czyżby Anik przypominał yorka? ;)

Przecież niewidomy psiak potrafi sobie doskonale radzic, potrzeba tylko odrobinę dobrej woli. Heh.

Aniczek bardzo dziękuje za nakarmienie skarpetki :loveu:

Randa - 30zł.
Nevada - 20zł.
Salibinka - 10zł.
Ranias - 10zł.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Czyżby to że nie widzi faktycznie tak odstraszało ludzi :( ?

Zebyscie widzieli, jak Anis szaleje na spacerach, to naprawde nikt by nie uwierzyl, ze on nie widzi.
Poznal juz kazdy milimetr spacerowych naszych terenow i nigdy, ale to nigdy nie wpadnie na krzak, kamien czy nie zejdzie z trasy.
Sam skreca w odpowiednim momencie, kiedy droga akurat zakreca, sam skreca wracajac, prosto pod furtke i zatrzymuje sie czekajac, az mu sie ja otworzy.
To jest naprawde niesamowity piesek.
Jest tak zaradny i madry w tym swoim kalectwie, ze zaden obserwator z boku nie moze nawet podejrzewac, ze patrzy na niewidomego psiaka.

Posted

Pięknie Zuzia opisujesz Anika :loveu:
jaki jest teraz,
jakim jest wspaniałym Psiakiem,
jak z biedy stał sie Panem na polach i łąkach:loveu:

Wyjątkowe domki istnieją, ale tak o nie trudno.

żeby Aniś znalazł taki domek jak kiedyś Salibinka znalazła domek dla niewidomej staruszki Martynki,
cudowny domek dla cudownej Martynki:)

cudowny domek dla pięknego Szaraczka u Andegawenka:)

Pozwólcie proszę Aniu i Nino że wkleję zdjęcia:):loveu:

Salibinka pisała:

"""Zaufałam. Zostało moje słońce.
Noc mam z głowy - to już tradycyjnie.

Martysia z panią i panem:"""

Szaraczek:loveu:
Andegawenka pisała:

"""Po spacerku już śpię, ale i tak pogonię za pańcią do jej sypialni. Tam mi najlepiej...."""

Czasami sobie myślę że m.in. takie chwile jak z Anikiem, Martynką, Szaraczkiem
i innymi bidami dają sens pobytu..... tu na Dogo :););)

Posted

[quote name='Mantis']Aniczek ma Allegro :)

Dziękuję za wpłaty Agnieszcze_K i Wojtusiowi :Rose:
Hotelik opłacony. Za chwilkę będzie rozliczenie na pierwszej stronie.

Dziękuję za moc ogłoszeń. Mam nadzieję, że teraz telefon rozdzwoni się na dobre.

Allegro sliczne tylko domeczku nie widac...dziekuje Wojtusiowi za zdjecia dwoch szczesliwcow co znalazly domeczki..takich potzrebujem dla naszych bidul.

Posted

andegawenka napisał(a):
Czy Aniś miał mieć gazetkowe ogłoszenie czy mnie już się wszystko myli?

Tak, Tamara obiecała Aniczkowi ogłoszenie w Dzienniku Polskim. Widocznie jest spora kolejka - bywa. Czekamy cierpliwie, napewno się ukaże. Nastepnie myślałam i myślę o tej GW. DP bywa bardzo skuteczny, zatem myślałam o GW po nim.

Andegawenko, cudny jest Twój Szaraczek.
Wojtusiu, przypomnieniem tych zdjęć Martysi wzruszyłeś mnie bardzo.

Na Anisia też czeka gdzieś ciepły, troskliwy, serdeczny dom, tylko musimy go odnaleźć...

Posted

Zapraszam na bazarek między innymi dla Anika. Cioteńki, zajrzyjcie proszę - głównie podręczniki z zakresu szkoły średniej, ale też inne książki. Na trzech staruszków - Bodzia, Amorka i Anika. Dla zachęty - jeżeli będzie coś do podziału, to dla każdego dołożę dychę od siebie.
http://www.dogomania.pl/threads/202246-Podr%C4%99czniki-ksi%C4%85%C5%BCki-r%C3%B3%C5%BCne-i-nie-tylko-na-trzech-staruszk%C3%B3w-do-28.02

Posted

coronaaj napisał(a):
Allegro sliczne tylko domeczku nie widac...dziekuje Wojtusiowi za zdjecia dwoch szczesliwcow co znalazly domeczki..takich potzrebujem dla naszych bidul.

Agnieszka_K napisał(a):
Na Anisia na pewno też czeka gdzieś taki cudny domek jaki mają Martynka i Szaraczek...

Czeka na Anisia domek.. wierzymy i żeby już nie tak długo był:)

salibinka napisał(a):
Tak, Tamara obiecała Aniczkowi ogłoszenie w Dzienniku Polskim. Widocznie jest spora kolejka - bywa. Czekamy cierpliwie, napewno się ukaże. Nastepnie myślałam i myślę o tej GW. DP bywa bardzo skuteczny, zatem myślałam o GW po nim.
Andegawenko, cudny jest Twój Szaraczek.
Wojtusiu, przypomnieniem tych zdjęć Martysi wzruszyłeś mnie bardzo.

Na Anisia też czeka gdzieś ciepły, troskliwy, serdeczny dom, tylko musimy go odnaleźć...

Ja tez się wzruszam jak przypominam sobie historię Martynki i jej wątek "delikatny", "wyważony", "subtelny" - taki jak Martynka:)

Nevada napisał(a):
za 11 godzin Aniczkowi allegro się kończy, mozna będzie przedłuzyć?, jak potrzebna na to kasa to przeleję, witaj Anisiu, nasz skarbie :-)

Jeśli mozna to przedłużajmy Anikowi allegro;) Dzieki:)