furciaczek Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Mi szybko przechodza smutki, a kazdemu od czasu do czasu zdaza sie gorszy dzien ;) A jaka pogoda w PL teraz?? Quote
Ingrid44 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='furciaczek']Mi szybko przechodza smutki, a kazdemu od czasu do czasu zdaza sie gorszy dzien ;) A jaka pogoda w PL teraz??[/QUOTE] Och , Kochana ja za Oceanem mieszkam wiec niestety niewiem. U nas jest super, od trzech dni jest 25 stopni , co jest niesamowite :crazyeye: Quote
furciaczek Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Ingrid44']Och , Kochana ja za Oceanem mieszkam wiec niestety niewiem. U nas jest super, od trzech dni jest 25 stopni , co jest niesamowite :crazyeye:[/QUOTE] Matko jak ja Ci zazdroszcze:loveu:!!! Ja cieplolubna jestem i odzywam dopiero przy 25...wszystko ponizej to dla mnie zimno jest:lol: Quote
Ingrid44 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ja tez i wyladaowalam w Kanadzie:crazyeye: gdzie zima trzyma 6 miesiecy :angryy:. Tej zimy to wlasciwie nie bylo. Z wielkim zaciekawieniem patrzylam co sie wyrabia w Europie bo to bylo dokladnie co jest u nas kazdego roku. Doszlismy do wniosku ze" Global Warming Rocks" i poczekamy jeszcze kilka lat i moze zrobi sie tutaj jak na Florydzie :eviltong: Quote
furciaczek Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Niezle, po tym jak napisalas ze 25 stopni to nie wpadlabym na to ze o Kanade chodzi:evil_lol: Lece z psowatymi na spacer i sie klade...rano trzeba jakos wstac. Dobranoc:loveu: Quote
Nadziejka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 :loveu::multi:[FONT=Arial Narrow]pachnacych ciastami! Niechaj zdrowko dopisuje i radosc dnia codziennego dla zwiarzaczkow :loveu:dla Was cioteczki Kostusiowe:loveu:[SIZE=3]Kostuniu serduszko za ciebie i kciuki mocno trzymam , nie mam w tej chwili ani zlotowenki , coby pomoc choc troszenke , [/FONT] Quote
Ajula Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 ja tez nie mogę się dołożyć finansowo po prostu nie mam kasy :( Quote
go-ja Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Dzięki za cynk. Będę zaglądać i przemyślę swoje możliwości finansowe. Kosta trzymaj się! Quote
Alicja Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='furciaczek']Ale posiedz z anmi Alutko i poplotkuj troche zeby watek nie spadal tak strasznie :)[/QUOTE] ale wy tak coś strasznie wcześnie wstajecie ;) albo późno chodzicie spać ;) Quote
obraczus87 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 W Pl Pogoda super, przynajmniej na Mazowszu :) świeci piękniusie słoneczko!! Kosteczko dla Ciebie tez sloneczko swieci ;) juz wiecej Cioteczek zawitalo u Ciebie! Quote
Maruda666 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Na Dolnym Śląsku też wbrew prognozom słoneczko świeci...i oby tak dalej :). Kosteczko, grosik poleciał, trzymaj się psino. Quote
obraczus87 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='lilk_a']zapisuję .....przeczytam później[/QUOTE] dziekuje za odwiedziny :) Quote
obraczus87 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Maruda666']Na Dolnym Śląsku też wbrew prognozom słoneczko świeci...i oby tak dalej :). Kosteczko, grosik poleciał, trzymaj się psino.[/QUOTE] dziekujemy!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ellig Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Jestem na zaproszenie obarczus87....bardzo duzo do przeczytania....Poprosze o info jakie sa zalecenia weta dla Kosteczki, jaka je karme..... Quote
obraczus87 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Ellig']Jestem na zaproszenie obarczus87....bardzo duzo do przeczytania....Poprosze o info jakie sa zalecenia weta dla Kosteczki, jaka je karme.....[/QUOTE] Ja mysle, że Kosteczka powinna jeść delikatna dla żołądka karme.... ale to moje zdanie. Quote
Nadziejka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [FONT=Arial Narrow]Swiatecznie pozdrawiamy i slemy caluski dla Kosteczki:bye::painting::calus:[/FONT] Quote
Vasco Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 jestem, dzięki za linka Aga35 i obraczus87. Choroba mojego psa troszkę nadszarpnęła mi budżet, ale jak tylko omar zwróci mi pieniądze za niewykorzystane 2 tyg. hotelowania Bruny, wesprę Kosteczkę, narazie jednak tylko jednorazowo :( Quote
Brawurka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Podajcie mi, proszę, nr konta. Jednorazowo stówkę poślę, a od przyszłego miesiąca (zawsze po dziesiątym) 5 dyszek, póki będzie trza (ładne to ostatnie słówko :loveu:). Gdyby mi się zdarzyło zapomnieć, to mnie nie linczujcie, tylko przypomnijcie, bo ja sklerotyczka jestem! :modla: Quote
kizimizi Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Zapisuje Kostunie i na pewno bede ja odwiedzac :) Quote
obraczus87 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='hop!']Wpłacę 30 zł. Proszę o nr konta.[/QUOTE] Dziekuje za przybycie oraz pieniazki :) [quote name='Vasco']jestem, dzięki za linka Aga35 i obraczus87. Choroba mojego psa troszkę nadszarpnęła mi budżet, ale jak tylko omar zwróci mi pieniądze za niewykorzystane 2 tyg. hotelowania Bruny, wesprę Kosteczkę, narazie jednak tylko jednorazowo :([/QUOTE] Kochana zapomnialam, ze masz chorego psiulka ;/ [quote name='Brawurka']Podajcie mi, proszę, nr konta. Jednorazowo stówkę poślę, a od przyszłego miesiąca (zawsze po dziesiątym) 5 dyszek, póki będzie trza (ładne to ostatnie słówko :loveu:). Gdyby mi się zdarzyło zapomnieć, to mnie nie linczujcie, tylko przypomnijcie, bo ja sklerotyczka jestem! :modla:[/QUOTE] SUPER!!!! Dziekuje Brawurka!!! [quote name='kizimizi']Zapisuje Kostunie i na pewno bede ja odwiedzac :)[/QUOTE] dziekuje ;) Jednak oplacało sie spróbować raz jeszcze wysłac do ludzi PW. Dziekuję Wam kochane Cioteczki! Bardzo dziękuję!!!!!!!! Quote
Recommended Posts