Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Lordzio tam jest (mam nadziej juz niedlugo ;)....cholercia moze by jakis tanczy hotelik....zawsze to pare zl zaoszczedzone a ona chyba nie jest jakas strasznie duza wiec moze za te 400 by udalo sie cos znalezc.
I trzeba po dogo posamowac bardziej zeby wiecej ludzi sciagnac.
Napiszcie do Teresa Borcz ona rewelacyjne hoteliki potrafi wyczarowac za bardzo rozsadne pieniazki.

Posted

Ciotka, ja mam już zwidy od wypatrywania hotelików :) PW z Kostą poszło do masy ludzi na Dogo, ale jak sama widzisz, stan finansów kiepski. Nie żebym miała pretensję, ale jeśli pies nie jest konający, mało kto ma ochotę pomóc.

Posted

[quote name='mala_czarna']Ciotka, ja mam już zwidy od wypatrywania hotelików :) PW z Kostą poszło do masy ludzi na Dogo, ale jak sama widzisz, stan finansów kiepski. Nie żebym miała pretensję, ale jeśli pies nie jest konający, mało kto ma ochotę pomóc.[/QUOTE]

Znam ten bol....moje wszystkie zdrowe i ciezko zainteresowac wieksza grupe ludzi....tyle jest psiakow tragicznej sytuacji i w tragicznym stanie ze niema co sie dziwic ehhh
Ale do Teresy napisz, naprawde warto bo kobieta cuda potrafi doslownie!

W Bogatyni super hotel 400zl miesiecznie, nie wiem jak z miejscami ale mam tam swoje dwa CCty obecnie i jest rewelacja.

Posted

[quote name='furciaczek']Dajcie jakis tekst do ogloszen, chociaz allegro jej wystawie...moze akurat ktos sie zakocha??[/QUOTE]

Nie mam fajnych zdjęć. Jedyne jakie są, które można pokazywać, to te od Agi jak była z Kosteczką u weta :(

Posted

[quote name='Tora&Faro']Kama za moment przeleję na Twoje konto coś dla Kosty, na razie jednorazowo...jak Majeczka pojedzie do domu postaram się pomagać regularnie....[/QUOTE]

Ty wiesz, że ja się dzisiaj nie mam już siły wzruszać?? Tosia już z manelami tyłek grzeje w swoim domku, a teraz Ty z taką wiadomością. Dzięki kochana :)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Do usług:)...strasznie się cieszę z powodu Tosi, wczoraj mi buziaki dawała:):):)[/QUOTE]

To miałaś szczęście, bo Gusia pisała, że dostała łapą w twarz :D
Ja jak z nią byłam na spacerze to tak mnie tą wielka łapą pacnęła, że mało mi oko nie wypłynęło :)

Posted

[quote name='mala_czarna']To miałaś szczęście, bo Gusia pisała, że dostała łapą w twarz :D
Ja jak z nią byłam na spacerze to tak mnie tą wielka łapą pacnęła, że mało mi oko nie wypłynęło :)[/QUOTE]

faktycznie tak było bo Gusia podeszła jako pierwsza, a Tosinek z wyskoku się witał:evil_lol: