mala_czarna Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='furciaczek']Ile placicie za hotel?? 500zl miesiecznie??[/QUOTE] Tak. Kostka jest w Konstancinie, u Beaty. Tam zdaje się jest CC od Was. Quote
furciaczek Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Tak Lordzio tam jest (mam nadziej juz niedlugo ;)....cholercia moze by jakis tanczy hotelik....zawsze to pare zl zaoszczedzone a ona chyba nie jest jakas strasznie duza wiec moze za te 400 by udalo sie cos znalezc. I trzeba po dogo posamowac bardziej zeby wiecej ludzi sciagnac. Napiszcie do Teresa Borcz ona rewelacyjne hoteliki potrafi wyczarowac za bardzo rozsadne pieniazki. Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Ciotka, ja mam już zwidy od wypatrywania hotelików :) PW z Kostą poszło do masy ludzi na Dogo, ale jak sama widzisz, stan finansów kiepski. Nie żebym miała pretensję, ale jeśli pies nie jest konający, mało kto ma ochotę pomóc. Quote
furciaczek Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='mala_czarna']Ciotka, ja mam już zwidy od wypatrywania hotelików :) PW z Kostą poszło do masy ludzi na Dogo, ale jak sama widzisz, stan finansów kiepski. Nie żebym miała pretensję, ale jeśli pies nie jest konający, mało kto ma ochotę pomóc.[/QUOTE] Znam ten bol....moje wszystkie zdrowe i ciezko zainteresowac wieksza grupe ludzi....tyle jest psiakow tragicznej sytuacji i w tragicznym stanie ze niema co sie dziwic ehhh Ale do Teresy napisz, naprawde warto bo kobieta cuda potrafi doslownie! W Bogatyni super hotel 400zl miesiecznie, nie wiem jak z miejscami ale mam tam swoje dwa CCty obecnie i jest rewelacja. Quote
mala_czarna Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Kosteczko, co tam dziewczyno u Ciebie słychać? Wsparcie finansowe nadal bardzo potrzebne. Dołoży ktoś do hoteliku? bardzo prosimy :( Quote
Akrum Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 każde 5 zł jest na wagę złota, zapraszamy do wpłat :) Quote
BasiaD Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Wracaj Niuniu na początek prosić cioteczki o pomoc! Quote
mala_czarna Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Dzięki dziewczyny za podrzucanie. Straszna bryndza niestety :( Quote
magenka1 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Bo ludzie żyją świętami.... Kosteczko będzie dobrze Quote
mala_czarna Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Bardzo dziękujemy. Dostałyśmy 30 zł od furciaczek :multi: a Ciocia Gusia podzieliła się z nami pieniążkami dla Marleja, które dostała od Pani Grażynki i jej męża :buzi: Quote
obraczus87 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 CIOTECZKI, piąteczki zapewnia bezpieczeństwo Kosteczki :) Quote
furciaczek Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Brakuje chyba 80zl zeby oplacic pierwszy miesiac w hoteliku....i strasznie duzo deklaracji stalych zeby mogla bezpiecznie czekac tam na nowy domek. Quote
mala_czarna Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Dojdą jeszcze pieniądze z moich dwóch bazarków, ale generalnie jest źle. Quote
furciaczek Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Dajcie jakis tekst do ogloszen, chociaz allegro jej wystawie...moze akurat ktos sie zakocha?? Quote
mala_czarna Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='furciaczek']Dajcie jakis tekst do ogloszen, chociaz allegro jej wystawie...moze akurat ktos sie zakocha??[/QUOTE] Nie mam fajnych zdjęć. Jedyne jakie są, które można pokazywać, to te od Agi jak była z Kosteczką u weta :( Quote
Tora&Faro Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Kama za moment przeleję na Twoje konto coś dla Kosty, na razie jednorazowo...jak Majeczka pojedzie do domu postaram się pomagać regularnie.... Quote
mala_czarna Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Tora&Faro']Kama za moment przeleję na Twoje konto coś dla Kosty, na razie jednorazowo...jak Majeczka pojedzie do domu postaram się pomagać regularnie....[/QUOTE] Ty wiesz, że ja się dzisiaj nie mam już siły wzruszać?? Tosia już z manelami tyłek grzeje w swoim domku, a teraz Ty z taką wiadomością. Dzięki kochana :) Quote
Tora&Faro Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Do usług:)...strasznie się cieszę z powodu Tosi, wczoraj mi buziaki dawała:):):) przelałam 50 zł... Quote
mala_czarna Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Tora&Faro']Do usług:)...strasznie się cieszę z powodu Tosi, wczoraj mi buziaki dawała:):):)[/QUOTE] To miałaś szczęście, bo Gusia pisała, że dostała łapą w twarz :D Ja jak z nią byłam na spacerze to tak mnie tą wielka łapą pacnęła, że mało mi oko nie wypłynęło :) Quote
Tora&Faro Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='mala_czarna']To miałaś szczęście, bo Gusia pisała, że dostała łapą w twarz :D Ja jak z nią byłam na spacerze to tak mnie tą wielka łapą pacnęła, że mało mi oko nie wypłynęło :)[/QUOTE] faktycznie tak było bo Gusia podeszła jako pierwsza, a Tosinek z wyskoku się witał:evil_lol: Quote
mala_czarna Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Raczej z małą nadzieją, ale podnoszę. Dorzuci ktoś choć po 5 złotych??? Jak nie wystarczy pieniędzy na hotelik to w tragicznej sytuacji jesteśmy :( Quote
furciaczek Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Czyli brakuje 30zl zeby miec na pierwszy miec tak?? Quote
Recommended Posts