obraczus87 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Mala_czarna poda numer konta, bo ja gdzies zapodzialam ;/. Quote
hop! Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ja już dostałam nr konta - dziękuję. Przed chwilą zrobiłam przelew. Quote
Tora&Faro Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 A jak się ma bohaterka tego wątku?:) mamy jakieś wieści co u Kosty? Quote
furciaczek Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Mala.czarna przepraszam ze na watku Kosty ale net moj ledow zyje i boje sie ze nie zdaze dopasc odpowiedniego watku. Czy orientujecie sie jaki ma stosunek do innych psow ten pregowany w typie CC?? Quote
mala_czarna Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='Brawurka']Podajcie mi, proszę, nr konta. Jednorazowo stówkę poślę, a od przyszłego miesiąca (zawsze po dziesiątym) 5 dyszek, póki będzie trza (ładne to ostatnie słówko :loveu:). Gdyby mi się zdarzyło zapomnieć, to mnie nie linczujcie, tylko przypomnijcie, bo ja sklerotyczka jestem! :modla:[/QUOTE] Bardzo dziękuję. Numer konta już wysyłam na PW :) Quote
mala_czarna Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='furciaczek']Mala.czarna przepraszam ze na watku Kosty ale net moj ledow zyje i boje sie ze nie zdaze dopasc odpowiedniego watku. Czy orientujecie sie jaki ma stosunek do innych psow ten pregowany w typie CC??[/QUOTE] Ciotka, nie wiem :( To Kago go wypatrzyła. Quote
mala_czarna Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='Tora&Faro']A jak się ma bohaterka tego wątku?:) mamy jakieś wieści co u Kosty?[/QUOTE] Nie wiem nic. Pojadę w weekend, porobią zdjęcia i dowiem się jak Kosteczka się ma. Quote
Ingrid44 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Poprosze Nr konta , wysle 50zl jednorazowo . Quote
Kago Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Witam, taką szybką aktualizacje danych zrobię, bo w tej chwili mam Kostę "pod ręką". Sunia mieszkała sobie z naszym Topikiem forumowo-klembowskim i bardzo sobie przypadli do gustu:) Kosta ma świetny apetyt, jest przyjacielem całego swiata. Lubi psy duże i małe, ludzi wszystkich jak popadnie. Troche jest ostrożna na spacerach, jakby sie obawiał , że zginie i nie trafi z powrotem. Ma na uszakach jakies łyse placki i zamierzam je jutro pokazac wetowi, bo wygladaja jak uczulenie czy coś, ale generalnie to już nie ta sama sunia co w schronie. Mala_czarna bedzie ci się podobało to co zobaczysz, zwłaszcza po tym jak się o nią denerwowałaś:) Teraz tylko DS, bo to jest sunia, której własny człowiek jest potrzebny. Quote
Tora&Faro Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Takie wieści to aż przyjemnie czytać:loveu:...i oby z każdym dniem było jeszcze lepiej:):):) Quote
mala_czarna Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='Kago'] Mala_czarna bedzie ci się podobało to co zobaczysz, zwłaszcza po tym jak się o nią denerwowałaś:) Teraz tylko DS, bo to jest sunia, której własny człowiek jest potrzebny.[/QUOTE] No, w końcu dobre wieści :) Kago, czy w nadchodzący weekend mogę się jakoś z Tobą umówić i wpadniemy razem do Kostki? :) Quote
obraczus87 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Ingrid44']Nr konta dostalam, dziekuje.[/QUOTE] Ingrid bardzo dziekuję za deklaracje jednorazową, super!!! :) Quote
Akrum Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Kago']Witam, taką szybką aktualizacje danych zrobię, bo w tej chwili mam Kostę "pod ręką". Sunia mieszkała sobie z naszym Topikiem forumowo-klembowskim i bardzo sobie przypadli do gustu:) Kosta ma świetny apetyt, jest przyjacielem całego swiata. Lubi psy duże i małe, ludzi wszystkich jak popadnie. Troche jest ostrożna na spacerach, jakby sie obawiał , że zginie i nie trafi z powrotem. Ma na uszakach jakies łyse placki i zamierzam je jutro pokazac wetowi, bo wygladaja jak uczulenie czy coś, ale generalnie to już nie ta sama sunia co w schronie. Mala_czarna bedzie ci się podobało to co zobaczysz, zwłaszcza po tym jak się o nią denerwowałaś:) Teraz tylko DS, bo to jest sunia, której własny człowiek jest potrzebny.[/QUOTE] super wieści :) mam nadzieję, że teraz w takich wspaniałych warunkach te ranki z łapek też znikną. Teraz tylko żeby jakiś super domek się znalazł. Quote
mala_czarna Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 A z tymi łyski plackami na uszkach, to nie wiem czy mi się nie pomyliło, ale zdaje się Kropka miała chyba cos takiego. Madalenna zdaje się o tym pisała. Quote
anka2909 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 mała_czarna jak by Ci się udało pojechać z Kago i zrobić aktualne zdjęcia i wymyśleć tekst to mogłabym zrobić Kostce allegro :) Z allegro Minimini , który jest pod opieką Kago odzew był już pierwszego dnia :) Quote
mala_czarna Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Dziękuję bardzo :) Zdjęcia zrobię w weekend! Quote
mala_czarna Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Dostalismy pieniążki!! :multi::multi: Dzisiaj dostałam przelew od hop, od Tora&Faro, od Maruda666. Bardzo Wam Ciotki dziękuję :loveu: Finanse Kosty w pierwszym poście :) Quote
mala_czarna Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Kago!! Napisz proszę, czy Kosta jest zabezpieczona obrożą lub kropelkami przeciw kleszczom?? Może trzeba przelać pieniążki, i kupić? No ja w sobotę dopiero będę, a kleszczy ci w tym roku dostatek :( Quote
Ellig Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 poszukiwana sunia do adopcji....mysle ,ze warto zajrzec... http://www.dogomania.pl/threads/183036-AdoptujAE-ON-kowAE-suniAE-PoznaA Quote
mala_czarna Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Ellig']poszukiwana sunia do adopcji....mysle ,ze warto zajrzec... [/QUOTE] Zaglądałam, ale szukają wybitnie suni onkowatej, a nasz Kostka to taki bullek z boksiem ;) Pieniążki nadal pilnie potrzebne. W pierwszym poście, tam gdzie w rozliczeniu widnieje 150 zł od Kundelkowej Skarbonki, to pieniądze, których nie mogę ruszyć :( Za tę sumę zdejmiemy Kosteczce kamień nazębny, bo duży jest. Quote
Abrakadabra Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Mala_czarna - wyslij mi jeszcze raz na PW nr konta, na ktory mam wplacic pieniadze. Przelew, o ktorym Ci wspominalam wywedrowal gdzies w swiat - i nie wrocil.. Wplace raz jeszcze. Quote
Olga7 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Zgłaszam się na wezwanie Obraczus87 -zawsze choć zajrzeć trzeba choćby i podrzucić Kosteczkę, czy symbolicznym grosikiem pomóc jeśli kto może .. Quote
Recommended Posts