Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mala_czarna']Dotarły do mnie wszystkie wpłaty z mojego bazarku mieszanego dla Kosteczki! Zawiadamiam, że stan konta powiększył się o 227 zł!! :multi::multi:[/QUOTE]

HURRA!!!!!!!!!!

SUPER!

dziewczyny to co z tym zabezpieczeniem p.kleszczom?? Mala może zakup Koście obróżke bądx kropelki z kasy Kosteczkowej. I tak lada chwila bedziesz u Niej.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juhu!! Mam wieści od Kago. Nie wiem czy wybierzemy się wprawdzie do Kosteczki w weekend, bo i p. Beata i Kago mogą wybyć. Ale to nic, umówiłam się na poniedziałek, ew. wtorek :)
Kostka jest zafiprexowana. Kamień z serca mi spadł, bo jakaś inwazja tego dziadostwa w tym roku jest. Teraz bardzo ważna sprawa. Trzeba będzie chyba zastanowić się nad nowym imieniem dla dziewczynki, bo Kostka waży 20 kg!! :cool3: Pieruńsko jestem ciekawa jak ona teraz wygląda.

I kolejna ważna informacja - dostałyśmy od Kago (i jej mamy) 100 zł, a z Topika przeszło dla niej 20 zł, czyli, że do zapłacenia za hotel zostało nie 500 zł, a już 380 :)

Posted

Finansowo to jest póki co ok, ale pamiętajmy, że po pierwsze szukamy tańszego hoteliku, a po drugie, nie wiemy ile czasu Kosteczka w nim będzie. Ale ja mam nadzieję, że znajdzie swojego człowieka. :)

Posted

Witam, dzieki Obraczus za zaproszenie, troche mnie nie bylo na dogo ostatnio... mam babeczke ktora chche podratowac jakiegos psiaka kwota 30 zl - kaska najpierw miala isc na mojego Kajtka, potem na LUtka - ale skoro Lucio juz w domku dupke grzeje to moze wlasnie podam jej konto kosteczki???????? Co Ty na to Obraczus?????

Posted

Fajnie, że lepiej z Kosteczką. Tańszy hotelik by się przydał. Dzięki wszystkim, którzy ją ratowali - trzeba dziękować! :) Wiedzcie, że to świetna robota!

Moja stała deklaracja na Kostę: 20 pln.

Posted

Dziewczyny, już zaraz Wam podaję numer konta na PW. Włąśnie wyszła ode mnie Obraczus. Dostałyśmy gigantyczny prezent w postaci karmy dla Kostki :) Ciocia Obraczus ją przywiozła, a karmę dostałyśmy dzięki Elig. Stokrotne i olbrzymie dziękuję!!! :Rose: Dziękuję również za chęć pomocy finansowej dla Kostki Papryce i go-ja :multi:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Dziewczyny, już zaraz Wam podaję numer konta na PW. Włąśnie wyszła ode mnie Obraczus. Dostałyśmy gigantyczny prezent w postaci karmy dla Kostki :) Ciocia Obraczus ją przywiozła, a karmę dostałyśmy dzięki Elig. Stokrotne i olbrzymie dziękuję!!! :Rose: Dziękuję również za chęć pomocy finansowej dla Kostki Papryce i go-ja :multi:

Wspaniale wiesci :) :) :)

Posted

papryka napisał(a):
Witam, dzieki Obraczus za zaproszenie, troche mnie nie bylo na dogo ostatnio... mam babeczke ktora chche podratowac jakiegos psiaka kwota 30 zl - kaska najpierw miala isc na mojego Kajtka, potem na LUtka - ale skoro Lucio juz w domku dupke grzeje to moze wlasnie podam jej konto kosteczki???????? Co Ty na to Obraczus?????

Czesc Papryczko, dzieki za przybycie :) tak tak tak bardzo prosze o pomoc hihi :)

Posted

Dziekujemy raz jeszcze Cioteczce ELLIG - Kosteczka ma karmy tyle, że szok :) :crazyeye: niech na zdrówko idzie dziewczynce!!!!!! Oprócz karmy dostała tez obróżke przeciwpchelna :)

ELLIG bardzo dziekujemy!!!!!!!! :) :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Dziekujemy raz jeszcze Cioteczce ELLIG - Kosteczka ma karmy tyle, że szok :) :crazyeye: niech na zdrówko idzie dziewczynce!!!!!! Oprócz karmy dostała tez obróżke przeciwpchelna :)

ELLIG bardzo dziekujemy!!!!!!!! :) :loveu::loveu::loveu::loveu:

To ja bardzo dziekuje i zycze milego wieczoru:)

Posted

Obiecałam dla Kosty ozonellę ale sunia trafiła do lecznicy a ja w jakiś niebyt czasowy; wiem, że sunia preparatu już nie potrzebuje więc poproszę nr konta na PM - wpłacę grosik jednorazowo na hotelik.

Posted

Matko przenajświętsza, jak mnie dzisiaj połamało!! :) Numer konta już podaję na PW. I serdeczne dzięki za odzew (Ciotka Obraczus wystarczy, że na jakiś wątek wejdzie i cuda się dzieją) ;)