obraczus87 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='mala_czarna']Dotarły do mnie wszystkie wpłaty z mojego bazarku mieszanego dla Kosteczki! Zawiadamiam, że stan konta powiększył się o 227 zł!! :multi::multi:[/QUOTE] HURRA!!!!!!!!!! SUPER! dziewczyny to co z tym zabezpieczeniem p.kleszczom?? Mala może zakup Koście obróżke bądx kropelki z kasy Kosteczkowej. I tak lada chwila bedziesz u Niej. Quote
mala_czarna Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Juhu!! Mam wieści od Kago. Nie wiem czy wybierzemy się wprawdzie do Kosteczki w weekend, bo i p. Beata i Kago mogą wybyć. Ale to nic, umówiłam się na poniedziałek, ew. wtorek :) Kostka jest zafiprexowana. Kamień z serca mi spadł, bo jakaś inwazja tego dziadostwa w tym roku jest. Teraz bardzo ważna sprawa. Trzeba będzie chyba zastanowić się nad nowym imieniem dla dziewczynki, bo Kostka waży 20 kg!! :cool3: Pieruńsko jestem ciekawa jak ona teraz wygląda. I kolejna ważna informacja - dostałyśmy od Kago (i jej mamy) 100 zł, a z Topika przeszło dla niej 20 zł, czyli, że do zapłacenia za hotel zostało nie 500 zł, a już 380 :) Quote
obraczus87 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 furciaczek napisał(a):Super wiesci!!! to prawda!!!!!!!! Quote
Ingrid44 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Finansowo sie poprawia i Kosteczka na wadze tez sie poprawia :) :) :) Quote
mala_czarna Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Finansowo to jest póki co ok, ale pamiętajmy, że po pierwsze szukamy tańszego hoteliku, a po drugie, nie wiemy ile czasu Kosteczka w nim będzie. Ale ja mam nadzieję, że znajdzie swojego człowieka. :) Quote
Ingrid44 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Trzeba ciagle rozsylac watek na PW , za malo cioteczek na watku :( Quote
papryka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Witam, dzieki Obraczus za zaproszenie, troche mnie nie bylo na dogo ostatnio... mam babeczke ktora chche podratowac jakiegos psiaka kwota 30 zl - kaska najpierw miala isc na mojego Kajtka, potem na LUtka - ale skoro Lucio juz w domku dupke grzeje to moze wlasnie podam jej konto kosteczki???????? Co Ty na to Obraczus????? Quote
go-ja Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Fajnie, że lepiej z Kosteczką. Tańszy hotelik by się przydał. Dzięki wszystkim, którzy ją ratowali - trzeba dziękować! :) Wiedzcie, że to świetna robota! Moja stała deklaracja na Kostę: 20 pln. Quote
mala_czarna Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Dziewczyny, już zaraz Wam podaję numer konta na PW. Włąśnie wyszła ode mnie Obraczus. Dostałyśmy gigantyczny prezent w postaci karmy dla Kostki :) Ciocia Obraczus ją przywiozła, a karmę dostałyśmy dzięki Elig. Stokrotne i olbrzymie dziękuję!!! :Rose: Dziękuję również za chęć pomocy finansowej dla Kostki Papryce i go-ja :multi: Quote
Ingrid44 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 mala_czarna napisał(a):Dziewczyny, już zaraz Wam podaję numer konta na PW. Włąśnie wyszła ode mnie Obraczus. Dostałyśmy gigantyczny prezent w postaci karmy dla Kostki :) Ciocia Obraczus ją przywiozła, a karmę dostałyśmy dzięki Elig. Stokrotne i olbrzymie dziękuję!!! :Rose: Dziękuję również za chęć pomocy finansowej dla Kostki Papryce i go-ja :multi: Wspaniale wiesci :) :) :) Quote
obraczus87 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 papryka napisał(a):Witam, dzieki Obraczus za zaproszenie, troche mnie nie bylo na dogo ostatnio... mam babeczke ktora chche podratowac jakiegos psiaka kwota 30 zl - kaska najpierw miala isc na mojego Kajtka, potem na LUtka - ale skoro Lucio juz w domku dupke grzeje to moze wlasnie podam jej konto kosteczki???????? Co Ty na to Obraczus????? Czesc Papryczko, dzieki za przybycie :) tak tak tak bardzo prosze o pomoc hihi :) Quote
obraczus87 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Dziekujemy raz jeszcze Cioteczce ELLIG - Kosteczka ma karmy tyle, że szok :) :crazyeye: niech na zdrówko idzie dziewczynce!!!!!! Oprócz karmy dostała tez obróżke przeciwpchelna :) ELLIG bardzo dziekujemy!!!!!!!! :) :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mala_czarna Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 obraczus87 napisał(a): Oprócz karmy dostała tez obróżke przeciwpchelna :) Z tego wszystkiego zapomniałam o niej napisać :oops: Quote
Ellig Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 obraczus87 napisał(a):Dziekujemy raz jeszcze Cioteczce ELLIG - Kosteczka ma karmy tyle, że szok :) :crazyeye: niech na zdrówko idzie dziewczynce!!!!!! Oprócz karmy dostała tez obróżke przeciwpchelna :) ELLIG bardzo dziekujemy!!!!!!!! :) :loveu::loveu::loveu::loveu: To ja bardzo dziekuje i zycze milego wieczoru:) Quote
obraczus87 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Kosteczko pokazuj Pycholka!!!!!!!!!!! Przypomne, że szukamy tańszego Hoteliku dla Naszej Panny :) Quote
anett Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Obiecałam dla Kosty ozonellę ale sunia trafiła do lecznicy a ja w jakiś niebyt czasowy; wiem, że sunia preparatu już nie potrzebuje więc poproszę nr konta na PM - wpłacę grosik jednorazowo na hotelik. Quote
Ingrid44 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Kosteczka , sliczna mordko pokazuj sie cioteczkom :) :) :) Quote
obraczus87 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 czesc Kosteczko :) Cioteczki deklaracje potrzebne :) Quote
Akrum Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Kosteczko pokazujemy się i o deklaracje prosimy :) Quote
mala_czarna Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Matko przenajświętsza, jak mnie dzisiaj połamało!! :) Numer konta już podaję na PW. I serdeczne dzięki za odzew (Ciotka Obraczus wystarczy, że na jakiś wątek wejdzie i cuda się dzieją) ;) Quote
Recommended Posts