obraczus87 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 papryka napisał(a):Jak sie miewa Kostka??? Mala_czarna pojechala dzisiaj do Niej to wieczorem bedzie wiadomo:) Quote
Monika z Katowic Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Witam Was serdecznie! Takiego maila dostałam dzisiaj od właścicielek hoteliku "Ranczo Maszera", w którym przebywa pies Topik: [FONT=Arial]"http://www.dogomania.pl/threads/181427-Brakuje-340-zA-na-hotelik-dla-Kosty-Prosimy-bardzo-o-pomoc czy to przyjaciółka Topika?[/FONT] [FONT=Arial]jeśli tak to też ją przyjmiemy (za 350zł) Jeśli ludzie z wątku będą zainteresowani to prosze o kontakt. Nie będzie spać w domu, bo nie mamy już miejsca, ale na pewno będzie w nim przebywać w ciągu dnia. Może spać w budynku lub w kojcu na zewnątrz. Będzie biegać po ogrodzie przy domu.[/FONT] [FONT=Arial]Ale się tych bid namnożyło... przerażające...[/FONT] [FONT=Arial]Pozdrawiam"[/FONT] Quote
obraczus87 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Witam Was serdecznie! Takiego maila dostałam dzisiaj od właścicielek hoteliku "Ranczo Maszera", w którym przebywa pies Topik: [FONT=Arial]"http://www.dogomania.pl/threads/181427-Brakuje-340-zA-na-hotelik-dla-Kosty-Prosimy-bardzo-o-pomoc czy to przyjaciółka Topika?[/FONT] [FONT=Arial]jeśli tak to też ją przyjmiemy (za 350zł) Jeśli ludzie z wątku będą zainteresowani to prosze o kontakt. Nie będzie spać w domu, bo nie mamy już miejsca, ale na pewno będzie w nim przebywać w ciągu dnia. Może spać w budynku lub w kojcu na zewnątrz. Będzie biegać po ogrodzie przy domu.[/FONT] [FONT=Arial]Ale się tych bid namnożyło... przerażające...[/FONT] [FONT=Arial]Pozdrawiam"[/FONT] Ojejciu... Kamila jak przeczyta to na pewno przemysli sprawe :) wiemy, ze Panie w Hoteliku Topika dzialaja cuda!!! Quote
papryka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 czyli mamy swiatelko w tunelu:)))))))) trzymam kciuki:) Quote
Akrum Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 o, widze że Panie z hoteliku i tu zaproponowały swoją pomoc :) I dla Welsha i dla Kosty :) panie sa super kochane :) Quote
Monika z Katowic Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ta panie z hoteliku są wspaniałe. Teraz często oglądają wątek Topika i przy okazji chcą pomóc innym biedom... :evil_lol:A Kosta, była tak miła, że nauczyła Topika otwierać drzwi i dlatego mam do Kosty sentyment. Quote
mala_czarna Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Uff. Jestem. Zaraz będą fotki, a póki co relacja ;) Powiem Wam tak. Kosta jest wpatrzona w Beatę jak w obrazek. I mówię to serio :) Jak poszłam z nią na spacer to Kostka co jakiś czas odwracała się i chciała wrócić do domku. Beta całuje Kosteczkę, a ona odwzajemnia buziaki. Ponadto chodzi za Beatą jak cień. Gdzie ona, tam Kostka ;) Tia. Chciałam nawet załatwić jej tam ds, no ale niestety :evil_lol: Teraz fizycznie - Przepięknie goją się te ranki, które Kostka miała na łapkach - porastają sierścią, i są praktycznie ledwo widoczne. Tych przełysień na uszkach zupełnie wcześniej nie widziałam, więc ciężko mi stwierdzić czy jest polepszenie, ale wet widział Kosteczkę i powiedział, że to raczej nie wygląda na sprawy alergiczne. Kostka dogaduje się z innymi pieskami, bo jak przyjechłam to obok niej latały dwa małe szczylki, które na nią skaczą, zaczepiają i podgryzają ząbkami - zero reakcji. Pytałam również o jej stosunek do kotów - też ok, bo Beatka ma koty i była konfrontacja. Generalnie to taka przylepa z tej naszej Kostki, że głowa mała. ;) Quote
mala_czarna Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Zdjęcia są jakie są, ale jedną ręka trzymałam smycz, a drugą pstrykałam fotki ;) Quote
mala_czarna Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Ciasteczek nigdy dość. Kostka mogłaby wtrząchnąć na raz całą torbę :) Quote
go-ja Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Śliczna jest! Wyjątkowa! Ma coś z mojego psa (mieszaniec amstaff-wilk), podobnie patrzy :). Quote
mala_czarna Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 ronja napisał(a):mi przypomina reksia z dobranocki... Pewnie przez tą rudą plamkę :) Quote
Ingrid44 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ona jest przesliczna :) :) :) Zupelnie inny piesek niz ten z pierwszej strony :) Quote
mala_czarna Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Nabrała ciałka, ale bez przesady. Nie jest zapasiona. Więcej nie powinna przytyć bo Kostka jest raczej delikatnej budowy. Jest taka fajna, filigranowa dziewczynka. Cały czas sprawiała wrażenie jakby była zawstydzona ;) Quote
Akrum Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='mala_czarna']Ciasteczek nigdy dość. Kostka mogłaby wtrząchnąć na raz całą torbę :) o ja... ale ona się zrobiła śliczna :) aż sama bym chciała się do niej poprzytulać :) a ta mordeczka, ah... i już nie widać tych wystających żeberek jakie miała na samym początku jak pojawiły się jej zdjęcia... Quote
obraczus87 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Mala_czarna dziekujemy za wizyte :) nie zawiodlas! Kosteczka nie jest zapasiona i bardzo dobrze, ale nie widac Jej juz kazdego żebra. Zrobiła sie fajna i potulna dziewczynka! Nie ma co czekać, mala_czarna zabieraj sie do pisania tekstu :) do ogłoszeń rzecz jasna ;) Quote
Tora&Faro Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Myślę że Kosta szybko znajdzie dom...niech tylko ogłoszenia ruszą:) śliczna z niej sunieczka:loveu: PS dopiero zwróciłam uwagę jakie Kosta ma fajne uchi:loveu: Quote
Akrum Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 przepraszam za offa, ale cioteczki, pilnie potrzebna jakaś pomoc, pomysły...inaczej śliczny ONek dostanie tylko morbital... :( http://www.dogomania.pl/threads/183624-GASPAR-pies-pod-igA-AE-pomA-A-cie-nam?p=14480095#post14480095 Quote
mala_czarna Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Podnoszę Kosteczkę, pieniążki nadal potrzebne!! Quote
obraczus87 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Prosimy o pieniazki dla Kosteczki Kochanej................. :( Quote
go-ja Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ... dzisiaj marzyłam sobie o tym, że Kosteczka mogłaby być moja :) Nawet pokazałam zdjęcia mojej mamie... Mamy trochę podobnego do niej psa... Ja widzę takie podobieństwo... Patrzy jak ona (jest mieszańcem amstaff-wilk z wrocławskiego schroniska, wzięty gdy miał kilka tyg.)... ... fajnie by było, gdyby miał taką Kostę do zabawy - co? Ale póki, co to marzenia. W sumie jakoś powaznie nie myślałam o drugim psie, ale Kosta mi mocno na sercu. Będę się modlić o domek dla niej i o to, żebym kiedyś mogła Gasparowi sprawić takie towarzystwo. A Kosta niech się teraz chociaż 'zadowoli' tym, że ktoś mocno o niej marzy, a nie może jej mieć... Szkoda... Piękna jest :) Quote
mala_czarna Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 go-ja, ja się bardzo cieszę za pozytywne fluidy jakie wysyłasz w kierunku Kostki :) Quote
Recommended Posts