mala_czarna Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Z moją stałą deklaracją (bo nie ujęłam jej w stanie na dzień dzisiejszy), mamy 370 zeta + moje bazarki, z których na chwilę obecną mam 232 złotych z jednego bazarku, a dojdą wpłaty z drugiego, jeszcze trwającego. 150 zł od kundelkowej skarbonki trzymam na zdjęcie kamienia. Quote
obraczus87 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Kosteczko jaka bedzie Twoja przyszłość?? Pomóżcie Cioteczki! Quote
mala_czarna Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Podniosę Kosteczkę, może ktoś jednak zlituje się i dołoży do hoteliku? :( Prosimy bardzo. Nawet jednorazowa wpłata 5 zł dla nas bardzo się liczy!! Quote
mala_czarna Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Ano prosi, ale może za cicho. Ja już nie wiem co robić żeby kogokolwiek tu ściągnąć. No niestety, napiszę to po raz kolejny, ale taka jest prawda: jak pies nie jest po wypadku, nie wymaga interwencji lekarskiej, to nikt się nie chce zlitować. A przecież Kostka taka śliczna sunia jest. Quote
Tora&Faro Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 No jest śliczna:)...ja mam nadzieję że po Świętach wątek się rozrusza..... Quote
Akrum Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Kosteczka bardzo prosi o pomoc finansową na hotelik... Quote
furciaczek Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Bardzo prosimy o pomoc dla slicznej \kosteczki!! Quote
mala_czarna Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Kosteczka, poproś o pieniążki!! :) Quote
obraczus87 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Nie wiem już co zrobic, aby zachęcic ludzi cholercia jasna...... Jakis rzeczy na bazarek musze poszukać tylko ja czasu nie mam na prowadzenie go ;/ chyba najwyższy czas dokładne porządki zrobic. Quote
obraczus87 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Kosteczko tak latwo się nie poddam. Raz jeszcze spróbuję ściagnac pomoc.. Quote
Tora&Faro Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='obraczus87']Nie wiem już co zrobic, aby zachęcic ludzi cholercia jasna...... Jakis rzeczy na bazarek musze poszukać tylko ja czasu nie mam na prowadzenie go ;/ chyba najwyższy czas dokładne porządki zrobic.[/QUOTE] Mogę spróbować pomóc przy ewentualnym bazarku jeśli będzie taka potrzeba;) Quote
Alicja Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 dziewczyny , nie jestem w stanie pomóc finansowo :-( Quote
obraczus87 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Tora&Faro']Mogę spróbować pomóc przy ewentualnym bazarku jeśli będzie taka potrzeba;)[/QUOTE] super!! Dziekuje bardzo. To teraz obowiązkowo musze porobic generalne porządki ;) Quote
agat21 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Poproszę o numer konta. Kapnę coś niecoś, ale nie będzie tego dużo, bo mam już sporo deklaracji i comiesięcznych wydatków psiakowych :( Quote
obraczus87 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='agat21']Poproszę o numer konta. Kapnę coś niecoś, ale nie będzie tego dużo, bo mam już sporo deklaracji i comiesięcznych wydatków psiakowych :([/QUOTE] :multi::multi::multi: HURRA :) Wiem Cioteczko, u każdego krucho z kasa... coraz więcej bid w potrzebie, ale pomimo tego bardzo dziekuję w imieniu Kosteczki!!!! Bardzo dziekuję :loveu::loveu::loveu::loveu: Numer konta wyśle Cioteczka mala_czarna :) Quote
andzia69 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Wszystkim zaglądajacym wszystkiego najlepszego z okazji Świat - a Koście oczywiscie domku życzę:) Quote
Ingrid44 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Obraczus87 mnie zaprosila. Pomoge napewno , musze sie tylko zastanowic ile moge wyslac bo ostatno nabralam mase deklaracji . Quote
obraczus87 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Ingrid44']Obraczus87 mnie zaprosila. Pomoge napewno , musze sie tylko zastanowic ile moge wyslac bo ostatno nabralam mase deklaracji .[/QUOTE] Cześć Cioteczko! dzięki za wejście :) !!!! Quote
furciaczek Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Alicja']dziewczyny , nie jestem w stanie pomóc finansowo :-([/QUOTE] Ale posiedz z anmi Alutko i poplotkuj troche zeby watek nie spadal tak strasznie :) Quote
Ingrid44 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Widze znajome cioteczki :) Co ty jeszcze nie spisz furciaszek ? Quote
furciaczek Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Ingrid44']Widze znajome cioteczki :) Co ty jeszcze nie spisz furciaszek ?[/QUOTE] Nie moge spac...zbyt roztrzesiona jestem i sie szwendam po dogo w celu uspokojenia...sama w domu Tz w pracy...cholernie mi zle :( Quote
Ingrid44 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='furciaczek']Nie moge spac...zbyt roztrzesiona jestem i sie szwendam po dogo w celu uspokojenia...sama w domu Tz w pracy...cholernie mi zle :([/QUOTE] Bardzo mi przykro. Jak moj TZ 'a nie ma w domu to ja dopiero odzywam. Ja zdecydowanie nie nadaje sie do malzenstwa a to juz trzecie i napewno ostatnie (serio):shake::cool3: Quote
furciaczek Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ja nie z powodu Tzta, juz przyzwyczailam sie ze noce samotnie spedzam i nawet dobrze mi z tym:evil_lol: Quote
Recommended Posts