Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z moją stałą deklaracją (bo nie ujęłam jej w stanie na dzień dzisiejszy), mamy 370 zeta + moje bazarki, z których na chwilę obecną mam 232 złotych z jednego bazarku, a dojdą wpłaty z drugiego, jeszcze trwającego.
150 zł od kundelkowej skarbonki trzymam na zdjęcie kamienia.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ano prosi, ale może za cicho. Ja już nie wiem co robić żeby kogokolwiek tu ściągnąć. No niestety, napiszę to po raz kolejny, ale taka jest prawda: jak pies nie jest po wypadku, nie wymaga interwencji lekarskiej, to nikt się nie chce zlitować. A przecież Kostka taka śliczna sunia jest.

Posted

Nie wiem już co zrobic, aby zachęcic ludzi cholercia jasna......

Jakis rzeczy na bazarek musze poszukać tylko ja czasu nie mam na prowadzenie go ;/ chyba najwyższy czas dokładne porządki zrobic.

Posted

[quote name='obraczus87']Nie wiem już co zrobic, aby zachęcic ludzi cholercia jasna......

Jakis rzeczy na bazarek musze poszukać tylko ja czasu nie mam na prowadzenie go ;/ chyba najwyższy czas dokładne porządki zrobic.[/QUOTE]

Mogę spróbować pomóc przy ewentualnym bazarku jeśli będzie taka potrzeba;)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Mogę spróbować pomóc przy ewentualnym bazarku jeśli będzie taka potrzeba;)[/QUOTE]

super!! Dziekuje bardzo. To teraz obowiązkowo musze porobic generalne porządki ;)

Posted

[quote name='agat21']Poproszę o numer konta. Kapnę coś niecoś, ale nie będzie tego dużo, bo mam już sporo deklaracji i comiesięcznych wydatków psiakowych :([/QUOTE]

:multi::multi::multi: HURRA :)

Wiem Cioteczko, u każdego krucho z kasa... coraz więcej bid w potrzebie, ale pomimo tego bardzo dziekuję w imieniu Kosteczki!!!!

Bardzo dziekuję :loveu::loveu::loveu::loveu:

Numer konta wyśle Cioteczka mala_czarna :)

Posted

[quote name='Ingrid44']Obraczus87 mnie zaprosila. Pomoge napewno , musze sie tylko zastanowic ile moge wyslac bo ostatno nabralam mase deklaracji .[/QUOTE]

Cześć Cioteczko! dzięki za wejście :) !!!!

Posted

[quote name='Ingrid44']Widze znajome cioteczki :) Co ty jeszcze nie spisz furciaszek ?[/QUOTE]

Nie moge spac...zbyt roztrzesiona jestem i sie szwendam po dogo w celu uspokojenia...sama w domu Tz w pracy...cholernie mi zle :(

Posted

[quote name='furciaczek']Nie moge spac...zbyt roztrzesiona jestem i sie szwendam po dogo w celu uspokojenia...sama w domu Tz w pracy...cholernie mi zle :([/QUOTE]

Bardzo mi przykro. Jak moj TZ 'a nie ma w domu to ja dopiero odzywam. Ja zdecydowanie nie nadaje sie do malzenstwa a to juz trzecie i napewno ostatnie (serio):shake::cool3: