Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Abrakadabra']Mala_czarna - wyslij mi jeszcze raz na PW nr konta, na ktory mam wplacic pieniadze.
Przelew, o ktorym Ci wspominalam wywedrowal gdzies w swiat - i nie wrocil..
Wplace raz jeszcze.[/QUOTE]

O rany! Pomyliłaś się w numerze konta? Ja naprawdę nic nie dostałam. Głupio mi teraz, że chcesz jeszcze raz wpłacać :shake:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olga7']Zgłaszam się na wezwanie Obraczus87 -zawsze choć zajrzeć trzeba choćby i podrzucić Kosteczkę, czy symbolicznym grosikiem pomóc jeśli kto może ..[/QUOTE]

Zaglądanie na wątek też jest ważne! Bardzo dziękuję Olga za odwiedziny ;)

Posted

tez zglaszam sie na wezwanie. Piekna jest!! Naprawde!! :) zaraz bede wrzucac pieniazki za swoje comiesieczne deklaracje to posle choc pare grosikow. prosze o nr konta

Posted

[quote name='Nemko']tez zglaszam sie na wezwanie. Piekna jest!! Naprawde!! :) zaraz bede wrzucac pieniazki za swoje comiesieczne deklaracje to posle choc pare grosikow. prosze o nr konta[/QUOTE]

Bardzo dziękuję!! Numer konta już ślę na PW :)

Posted

[quote name='mala_czarna']O rany! Pomyliłaś się w numerze konta? Ja naprawdę nic nie dostałam. Głupio mi teraz, że chcesz jeszcze raz wpłacać :shake:[/QUOTE]

Mala_czarna - ty mnie nie denerwuj!
To nie Tobie ma byc glupio. Tylko mi. Czekam na dane do przelewu. :mad:
Koniec i kropka.

Posted

[quote name='Abrakadabra']Mala_czarna - ty mnie nie denerwuj!
To nie Tobie ma byc glupio. Tylko mi. Czekam na dane do przelewu. :mad:
Koniec i kropka.[/QUOTE]

Na PW mogę Ci wysłać? A swoją drogą, zdarza się. Wystarczy jedną cyferkę pomylić i klops. Może da radę jeszcze te 20 zł odzyskać? Dla kogoś to mogą być mieszne pieniądze, a dla niektórych piesków to kwestia jednego dnia w hoteliku

Posted

[quote name='olga7']Zgłaszam się na wezwanie Obraczus87 -zawsze choć zajrzeć trzeba choćby i podrzucić Kosteczkę, czy symbolicznym grosikiem pomóc jeśli kto może ..

[quote name='Nemko']tez zglaszam sie na wezwanie. Piekna jest!! Naprawde!! :) zaraz bede wrzucac pieniazki za swoje comiesieczne deklaracje to posle choc pare grosikow. prosze o nr konta

HURRA :) Kolejne Cioteczki odczytały PW :) Bardzo Wam dziękuję!!! :) :loveu::loveu:

Kosteczko przepraszam za OFF.. ale sliczny Oneczek potrzebuje pomyslu... juz nawet nie pisze o kasie... http://www.dogomania.pl/threads/181095-ON-depresja-deklaracje-na-dt-pilnie-potrzebne-PomA-A-cie

Posted

[quote name='furciaczek']To kosteczka w Konstancinie juz??
A dla mnie to focic wszystko co molosowate:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Kosteczka jest w hoteliku od 29 marca w Konstancinie! :evil_lol:

Posted

[quote name='mala_czarna']Kosteczka jest w hoteliku od 29 marca w Konstancinie! :evil_lol:[/QUOTE]

Ja niewiedzialam, pewnie niedoczytalam. Ostatnio za duzo watkow do oblecenia .

Posted

[quote name='mala_czarna']Kosteczka jest w hoteliku od 29 marca w Konstancinie! :evil_lol:[/QUOTE]

Moj refleks jest powalajacy:evil_lol:
Dzisiaj do Kosteczki dolaczyl w takim razie pregowany w typie CC a w poniedzialek Neronek powinien dojechac :)