omar Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 malibo dobrze się stało tak naprawdę dobrze, że wróciła, a nie trafiła do lasu czy schronu mi tam z nią dobrze :) Quote
furciaczek Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 malibo57 napisał(a):Tak, Iskra ukradła 1 klocek Lego, bo nie wiedziała, że jest NOWY - do zabawy dostała przeciez STARE. I padły epitety "złosliwa" i "mści się, ale za co?" Uwierzycie? Nawet nerwowe reakcje w samochodzie, czyli pawik, były okreslane mianem "złosliwość". Zaznaczam, ze pies nie ma choroby lokomocyjnej:roll: Boje sie komentowac...zreszta same gwiazdki by byly........ Quote
mru Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 otóż to... ci ludzie od Biska są niby fajni... przynajmniej częściowo niestety czuję, że dziecko tam rządzi (bo są w sumie tylko kobiety w domu) i decyduje... no ale ja im powiedziałam, że nie mam gdzie Biska odwieźć nie chce, żeby wracał do lecznicy muszą się liczyć z tym, że jeśli go nie zechcą jednak, to nie ma tak hop siup będę czegoś szukała, ale pies będzie musiał zostać u nich jakiś czas, bo ja mam 4 w małym mieszkaniu i basta idę spać, jeszcze mi się sweter na rękawie podarł Kąsek, chłopaku! trzymaj sie tam! Quote
Tattoi Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A ta malutka koleżanka Biska z kojca została sama? Ten "mini- rottek"? Quote
mru Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Dina siedzi teraz z Okęcikiem w boksach po świniach a Bisk siedział z Miki w tym drugim miejscu, w takich biednych kojcach zewnętrznych czyli Miki została sama, ale ma po sąsiedzku Parkura ;) Quote
malibo57 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 omar napisał(a):malibo dobrze się stało tak naprawdę dobrze, że wróciła, a nie trafiła do lasu czy schronu mi tam z nią dobrze :) Wróciła na moje wyraźne żądanie, i to na biegu. Musieli odłożyc imprezę i dowieźć psa do granicy. DNH oferowało pomoc, ale nie zdążyli, bo pati-c już targała Iskrę do nas. Nie mieli innej alternatywy - wiedzieli, że..hm, znam ich adres:evil_lol: Quote
bela51 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Pewnie nie doczytałam, wiec wybaczcie, że pytam. Do ktorego hoteliku pojedzie Kąsek? Quote
mru Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 do hotelu w Konstancinie pod Warszawą :) będzie miał super nowy kojec z wybiegiem i częscią zadaszoną i oslonioną i ciepłą budę. Dodatkowo będziemy u niego bywali i z nim pracowali, co jest bardzo ważne. jejku ciekawe jak tam Kąsek... :) no ale czekam cierpliwie na wieści! Quote
koosiek Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Tattoi napisał(a):Pan G. od E.B.? Znamy. To chyba inny G.? Quote
mru Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 edit: faktycznie! koosiek ma rację, to inny G.! tu jest G przez "ro" (Korabiewice) a tam G. przez "ol" (pani EB) ale... jeden pies, że tak powiem :/ Quote
mru Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 dostałam wpłatę od Aska7 100 zł. (jednorazowo) :p dziękujemy!!!:sweetCyb: Quote
Ellig Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Czekam niecierpliwie na wiesci o Kasku....kiedy beda jakies informacje?:) Quote
mru Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Ellig napisał(a):Czekam niecierpliwie na wiesci o Kasku....kiedy beda jakies informacje?:) no czekamy grzecznie aż malibo coś nam powie :) to może chwilę potrwać, muszą mu wszystko zrobić :) Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Kasek - jak nocka przeszla psisko? Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ze Skarbonki Kundelkowej pojdzie dla psiaka 70zł - na prosbe Emigrantki oraz malibo57 :) Poproszę numer konta. Quote
Tattoi Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 mru napisał(a):edit: faktycznie! koosiek ma rację, to inny G.! tu jest G przez "ro" (Korabiewice) a tam G. przez "ol" (pani EB) ale... jeden pies, że tak powiem :/ A już miałam nadzieję, że rozmawiamy o piwie... Quote
malibo57 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Nic nie powiem, bo nic nie wiem. Będę dzwonić za jakieś dwie godziny, myślę. Kochana Kundelkowa Skarbonko, bardzo, bardzo Ci dziękujemy:loveu: Quote
omar Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Pochwalony :) malibo, musisz zadzwonić między 11 a 12, bo wtedy udzielają informacji na temat pacjentów szpitala! Quote
sleepingbyday Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 ale sie postów nazbierało do ogarnięcia, rany. aj, jak zobaczyłam, ze omar sie włączyła, to mi sie gęba uśmiechnęła :-) Quote
Recommended Posts