Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, plus karma. Będzie jadł Acanę, chyba, że będzie potrzebna specjalistyczna.
A Odyn faktycznie odzyskał radość życia, a był w takim stanie, ze baliśmy się, czy żywy dojedzie. Łapki trochę sztywne, ale poskakać sie da:)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pies już w Elwecie - właśnie go przyjmują.
Cofam, heh!
Pies dopiero jedzie do Elwetu - to były odgłosy wypisu a nie przyjęcia.
Poszło bardzo dobrze, Paweł ogromnie pomógł Omar - dobrze, ze przyjechał, bo jednak musieli go wyprowadzić na "hyclówce"
Pocieszające jest to, ze brał karmę od Omar, ze wyszedł z budy i chodzi. Kiepsko, ale chodzi. Ma tez coś z okiem.
Od 29.01. pies został TYLKO odrobaczony. Sic!
Pies NIE jest agresywny, tylko totalnie wypłoszony, przerażony do granic.
Omar donosi, że krew sie lała, ale tylko z tej przyczyny, ze pocięła reke puszką, z której wyciagała żarcie dla Kąska;-)
Poleciała po plaster do recepcji z głosnym okrzykiem "to nie pies!" - tak na wszelki wypadek...

Posted

Poproszę nr konta tylko jak najszybciej, coś tam wpłacę. Dzisiaj wyjeżdżam na kilka dni i nie będę miała neta więc jeśli szybko dostanę numer wpłacę jeszcze dzisiaj, a jak n ie to w sobotę

Posted

Objawił sie problem. To nie jedyny wyczyn lecznicy Anda - na wypisie widnieje data interwencji - 29.01. - więc, zeby uzasadnić brak diagnostyki, wpisano, mże pies jest agresywny. Efekt - Elwet nie zatrzyma go w szpitalu, bo nie moze ryzykować "awantury". Pani doktor zaproponowała, zeby Magda wprowadziła psa bez obroży do kliniki - środek miasta - zaznaczam. Po interwencji, dała Magdzie sedalin i kocia saszetkę. Niestety, stosowne narzędzia zostały z Pawłem w Konstancinie.
Stan obecny: Paweł dojechał, pies rusza na Bemowo. Juz nie powiem, że tam zostanie, chociaz zgoda jest. Poczekam na info od Psiej Karetki.

Posted

No czekamy na info.....

Juz pisalam Malibo na GG co bym z tym wetem 1szym zrobila - za jajca nago po sniegu traktorem pociagac....

Biedne psi, boli go to i zeby szczerzy - czlowiek by klnal a pies co ma zrobic?

Posted

majqa napisał(a):
Rzeczywiście dokonano wyczynu odrobaczając go... :angryy:

No, podali psu tabletke a przeciez mogl ich zjesc !!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Zachowania weta poniżej krytyki...

Naszego Beja to by pewnie zaraz uśpił z powodu agresji...

Proszę o numer konta.
Od mojej mamy 100 zl jednorazowo.
Ode mnie niestety tylko 10 zl miesięcznie.

Jak mi się zwolni jakaś deklaracja, będzie dla Kąska.

Posted

Ozzy jedzie do DS 18-19 luty, puscilam link do Kaska na watku Ozzy.....

Moze ktos tu stamtad zajrzy bo tam dobra ekipa byla a Ozzy byl straszna psia bida... dobrze ze mu sie poszczescilo.....

Moze cos skapnie z deklaracji Ozzy dla Kaska?

Posted

Kąsek już w szpitaliku na Bemowie. Nie zarejestrowano żadnych problemów z agresją. Kąsek wyszedł z samochodu bez protestów na lince - bał się "hyclówki", bo boi się każdego przedmiotu przypominającego kij:( Szedł, jak na smyczy, w poczekalni siedział razem z innymi psami, pozwolił sobie założyć kaganiec i zabrać się do szpitalika. Ufff!

Posted

Witam na wątku.
Niestety nie wspomogę stałymi deklaracjami, ale mam srebrny wisiorek, więc jak znajdę chwilkę czasu to wystawie go na bazarek. Jeśli ktoś by miał jeszcze jakieś cudeńka na czarnuszka to prosze o PW :)