mru Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 fajnie, gdyby mogli go właśnie tak późno przyjąć. tak, fundacja funduje diagnozę - my hotel może karmę bym miała... o ile mógłby jeść normalną to czekamy co ustaliła malibo :) dodam info aktualne do 1 postu! Quote
mru Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Panca dzieki :) witajcie wszyscy! być może wcale nie jest potrącony, tylko ma kręgosłup w takim stanie pamiętajmy, że on ten tydzień nie chodził w ogóle :/ to mu nie pomogło... ale może mieć wszystko :( Quote
kakaicezar Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Mru zapisuje się na wątek. Moge zadeklarowac 20 zł miesięcznie. Prosze o dane na pw Quote
Anashar Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ja niestety finansowo nie jestem w stanie pomóc, ale za czasów jak OwP prężnie działało, współpracowaliśmy ze sklepem zoologicznym, który czasem nam karmę zafundował a zawsze dawął i tak zniżki. Gdybyście się z nimi skontaktowali i powołali, że współpracujecie z OwP albo na moje nazwisko, może mogliby zaproponować pomoc na korzystnych warunkach :razz: Dawno o nic ich nie prosiłem. No i wrzućcie go na stronę, ja pracuję nad specjalnym wyróżnieniem pewnych psów, te w najpilniejszych sytuacjach by się tam znalazły ;) Quote
mru Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 dziękujemy serdecznie! :):):) mamy 40 zł (w tym 20 zł. stałej deklaracji!) Quote
Ellig Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Gdyby byla potrzebna karma to moze bedze mogla pomoc , czekam na wiadomosci, bo moze bedzie musial jesc karme weterynaryjna teraz najwazniejsza diagnoza.... Quote
mru Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Anashar napisał(a): No i wrzućcie go na stronę, ja pracuję nad specjalnym wyróżnieniem pewnych psów, te w najpilniejszych sytuacjach by się tam znalazły ;) właśnie Maciek chciałam, tylko dać go do działu do adopcji nie? :) na forum też Quote
malibo57 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Kąsek ma miejsce w Elwecie. Omar właśnie rusza, żeby go zabrać z Andy - nie będziemy czekać do wieczora. Wiecie, Omar to opatrznościowa dziewczyna- w ciagu ostatnich kilku dni to już drugi pies, który zawdzięcza jej tak naprawdę życie. Quote
Ellig Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Tak Omar jest niesamowita:) Dziekujemy!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mru Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 złapałam Pawła, jest gdzieś na trasie wawa-piaseczno, byc moze mogłby podjechać do lecznicy teraz, ma dzwonić do Omar Quote
bela51 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Super, teraz czekamy z zapartym tchem na diagnoze ! Quote
mru Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 czyli potwierdzam miejsce w hotelu dajcie potem znac ile Kąsek będzie siedział w elwecie! Quote
ewatonieja Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 pies jest zjawiskowy, czarny jak węgiel a ja jestem bez kasy ale będe go odwiedzała wirtualnie i podrzucę watek znajomym Quote
Aska7 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dajcie jakieś konto, chociaż dużo tego nie będzie :/ Quote
Ciencienia Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ok, ja tez nr konta poprosze, deklaruje jednorazowo chociaz 20 zl, ale dopiero na koniec lutego, na wypłatę, ratujcie go Ciotki, bo fajny z niego Kąsek :) moze w marcu bedzie lepiej to cosik dołoże, jak bedziecie pamietac zeby mi przypomniec to proszę w marcu info na PW :) Quote
mru Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 a cholera wie z tym wiekiem :( wcale go nie oceniono nie ma jakoś speclanie siwej kufy, ale ma początki jakby zaćmy na oczach nie widziałam zębów... może 8-10? elewet może coś powie więcej na ten temat! Ciencienia - dzieki! zaraz Ci pisze pw :) Quote
Kociabanda2 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 mam nadzieję, że z tymi nóżkami to odwracalne... Trzymam kciuki za pomyślą dla Kąska diagnozę !! Quote
furciaczek Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Jaki miesieczny koszt utrzymania w hotelu bedzie?? Edit: juz doczytalam... Quote
mru Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 no nasz stary Odynek podobno teraz w hoteliku bawi sie i szaleje ;) Kąsek też tak będzie! Paweł i Omar juz powinni być u Kąska. Quote
mru Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 furciaczku - jakieś 400 zł. zdaje się, że równo nawet. Quote
Recommended Posts