Emigrantka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='idusiek']a kim jest Pani Weronika? Właścicielką hoteliku?[/QUOTE] Tak - to ten weterynarz jak mu tam... dorobil sie na "hotelikowaniu" psich bid i zafundowal sobie operacje plastyczna, sex change sobie zrobil..... Quote
zuzlikowa Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Też już miałam wysyłać. Zuzliku, jeśli to wazne tez dla Lapsa i Rudusia to proszę, daj znać na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Z góry dzięki![/QUOTE] Już pisze..... Quote
kizimizi Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 uciekam spac. Jutro mam sie dowiedziec co i jak z tym transportem. Bede pisac na dogo Quote
zadra Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Emigrantka']Tak - to ten weterynarz jak mu tam... dorobil sie na "hotelikowaniu" psich bid i zafundowal sobie operacje plastyczna, sex change sobie zrobil.....[/QUOTE] Psy oczyiście nalezy jak najszybciej zabrać i powiadamiać wszystkich których podopieczni tam przebywają. co zamierzacie w kwestii poniesienia konsekwencji działań weta.Z takimi zdjęciami jakie posiadacie należy powiadomić Powiatowy Inspektorat Weterynarii,Izbę Lekarską(pokazac kolegom w jaki sposób wet zarabia pieniadze).Można pójśc dalej i wysłać dokumentację fotograficzna do Lekarza Powiatowego.Wet od hoteliku myli sie co do zdjęć.Hotel nie stanowi jego prywatności.Prowadzi działalnośc gospodarczą,więc mamy prawo robić zdjęcia.W ewidentny sposób złamał zasady Kodeksu Etyki Lekarskiej łamiąc zasady dobrostanu zwierząt. Quote
viola005 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 dziewczyny, rozmowa o Obornikach przeniesiona zostala na swoj osobny roboczy watek, powtarzam link: [url]http://www.dogomania.pl/threads/188525-Hotelik-w-Obornikach-Slaskich-watek-roboczy-i-tymczasowy?p=14974457#post14974457[/url] zapraszamy dziekujemy Rudusiowi za goscinnosc i przepraszamy, ze tak dlugo jej naduzywalysmy wszystkiego najlepszego, Rudusiu! Quote
Igiełka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Asior Ja wiem czemu nie dostałam jeszcze suni na tymczas- bo Ty i Ja to TYP NIEPOKORNY. Quote
papatkiole Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Witam Ze względu na to że klatka bedzie dopiero w poniedziałek i osoba towarzysząco nadzorująca i zabawiająca rozmową psiaki tez dopiero w poniedziałek może transport zostałe przeniesiony na ten właśnie dzień. Musiałem ze wzgędu na dużą ilość zwierzaków poczekac na ta klatkę i osobę towarzyszącą bo sam obawaiam się mógłbym nie podołać takiej ilość pluszakowego szczęścia ;) Pozdrawiam Quote
Dzika_Figa Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [B]papatkiole[/B] - wysłałam Ci priv, a nawet dwa. Wielkie dizęki za trzymanie ręki na pulsie! Quote
mmd Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/188568-Nowe-ciuszki-i-nie-tylko-na-Doga-Lapsa-i-Rudusia-do-11.07?p=14978850#post14978850[/url] - nie jest wielki, ale może grosik wpadnie. Quote
malibo57 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Proszę, ustalajcie szczegóły transportu i wszystkie inne, TYLKO na kanałach prywatnych. Quote
Dzika_Figa Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [quote name='mmd']Bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/188568-Nowe-ciuszki-i-nie-tylko-na-Doga-Lapsa-i-Rudusia-do-11.07?p=14978850#post14978850[/url] - nie jest wielki, ale może grosik wpadnie.[/QUOTE] Ogromnie dziękujemy i merdamy ogonami z nadzieją! Quote
Dzika_Figa Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [quote name='malibo57']Proszę, ustalajcie szczegóły transportu i wszystkie inne, TYLKO na kanałach prywatnych.[/QUOTE] oczywiście, tak robimy Quote
_Aga_ Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/187769-MARKOWE-CIUSZKI-na-pomoc-kotom-i-psiakom-do-11-lipca Bazarek dla Rudusia, Doga i Lapsa :) Zapraszam :) Quote
andzia69 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 trafiłam tu z innego wątku, gdzie ktoś napisał ostrzeżenie...i widzę powtórkę z rozrywki AlinyS:shake: przykro tylko, ze tu jest to pod wezwaniem człowieka, którego uważałam za bardzo propsiowego:-( viola005 napisał(a): Jest jednak sposob, aby wszystko naprawic, a jezeli nie wszystko, to bardzo wiele. Wystarczy zmniejszyc liczbe psow o polowe i zatrudnic dodatkowego pracownika do opieki nad nimi kiedy pan pracuje w klinice, aby mogly byc caly dzien w ogrodzie. Nie bedzie to tak dochodowe jak dzis, ale bedzie pan za to mial czyste sumienie i poczucie, ze dziala pan dla dobra tych zwierzat. A my bedziemy sie do pana odnosic z szacunkiem i sympatia. chyba to nie jest wyjście...dalej będą siedzieć w małych, ciasnych, wykafelkowanych klatkach w piwnicy:-( w tym "hoteliku" jest "nasza" Lenka - astka z zanburzeniami neurologicznymi...ech:-( dla niej raczej nie znajdzie się nic innego....nawet zastanawiam się, czy w jej przypadku nie lepsza bedzie eutanazja:-(:-( malibo57 napisał(a):Chciałam zapytać, czy odezwali się wszyscy opiekunowie psów z Obornik? Czy został jakiś biedak, którego opiekun jeszcze nie wie, ze powinien go jak najszybciej zabrać? Może jednak przydałby się watek roboczy Obornik? Z czysto praktycznych względów już napisałam o Lence:( ale dla niej cieżko będzie o cokolwiek:placz: Quote
cyranka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Weronika37 napisał(a):Dobrze, że przed Tobą nie muszę się tłumaczyć.I nie wiem czemu ma służyc takie wychwalanie swojej osoby. Gdzie Kochanie Twoja skromność? Masz rację ludzie, ludziom też przypinają łatki - ZŁE! A Wy tutaj jesteście tego przykladem. Rozmowa nie polega na oczernianiu i oskarżeniach oraz agresywnym nastawieniu! Pogróżki, które wyczytałam były z Waszej strony. Co więcej, widzisz,mój wykonywany zawód jest bardzo zbliżony do tych co wymieniłaś:nauczyciel, lekarz, prawnik, sekretarka. Dziwię się, że tyle czasu potrzebowałaś na zebranie myśli i odpowiedź... ( pewnie przepisywanie druku z encyklopedii ) a może jakbyś była w Polsce byłoby szybciej? Nie czekam na Twoje odpowiedzi bo jakoś nie interesuje mnie co masz jeszcze do powiedzenia. Pozdrawiam i dużo słońca życzę Weronika Jedyna rzecz, której Pani nie brak to dużo bezczelności i tupetu ! Zdjęcia Pani pseudo hoteliku mówią same za siebie ! Nie potrzeba nam nic więcej i na nic Pani Wściekłe ataki ! Zasługuje Pani tylko na ignorowanie ... :mad: Quote
irenaka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 andzia69 napisał(a):trafiłam tu z innego wątku, gdzie ktoś napisał ostrzeżenie...i widzę powtórkę z rozrywki AlinyS:shake: przykro tylko, ze tu jest to pod wezwaniem człowieka, którego uważałam za bardzo propsiowego:-( chyba to nie jest wyjście...dalej będą siedzieć w małych, ciasnych, wykafelkowanych klatkach w piwnicy:-( w tym "hoteliku" jest "nasza" Lenka - astka z zanburzeniami neurologicznymi...ech:-( dla niej raczej nie znajdzie się nic innego....nawet zastanawiam się, czy w jej przypadku nie lepsza bedzie eutanazja:-(:-( Przepraszam za zaśmiecanie wątku. Andzia, czy możesz mi podrzucić link do wątku Lenki? Quote
Ra_dunia Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Irenaka - wyręczę Andzię...: http://www.dogomania.pl/threads/185428-*LENA*-w-typie-amstafa-%28zaburzenia-r%C3%B3wnowagi%29-POMO%C5%BB-OP%C5%81ACI%C4%86-HOTELIK-300-z%C5%82! Quote
irenaka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Ra_dunia napisał(a):Irenaka - wyręczę Andzię...: http://www.dogomania.pl/threads/185428-*LENA*-w-typie-amstafa-%28zaburzenia-r%C3%B3wnowagi%29-POMO%C5%BB-OP%C5%81ACI%C4%86-HOTELIK-300-z%C5%82! Bardzo Ci dziękuję. Quote
MagdaNS Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Rudusiu, przelałam Ci dzisiaj swoje deklaracje za VI, VII i VIII, żeby cioteczki miały kasę dla Ciebie :) Quote
wojtuś Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ruduś Wszystkich pozdrawia:) i MagdzieNS pięknie dziekuje za kasiorę;);) Quote
_Aga_ Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ja deklarację za lipiec wpłaciłam 1.07 :) A wczoraj poszło 50 zł na Doga, Rudusia i Lapsa z bazarku :) Quote
Ra_dunia Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Przypominam, że bardzo potrzebne jest nam wsparcie finansowe. W przypadku Rudusia nie tylko na hotelik, ale również na konsultację okulistyczną, którą mam nadzieję uda się załatwić już w nowym miejscu. Quote
Recommended Posts