Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chłopaki około 2.30 maja byc na miejscu.
Pozniej musimy sie rozliczyć z P. Adamem za ten tranpsort (jest nas 3) i koniecznie wyznaczcie kogos kto bedzie podpisywał umowy z Donką na hotel dla waszych psów.

Posted

Witam
Ruduś już w nowy domku razem z Lapsem. Ruduś jest kochany, taka "sierotka Marysia", łasi przy kazdej okazji, domaga się mizianek i merda ogonkiem. Radzi sobie bardzo dobrze, jest bardzo grzeczny, jak tylko coś zrobi nie tak to od razu przyjaziel do doprowadza do porządku. Dobrze że ma wsparcie w Lapsie, chłopaki się dobrze dobrali. Oba pieszczochy i oba sliczne. Ruduś obecnie jest adoptowany przeze mnie zeby papierkologii stało się zadość, zresztą Laps również. W obornikach wszystko przebiegło dośc sparwnie w spokojnej atmosferze. Oczko wygląda nieładnie, ale pan doktor dał jakieś leki na opatrywanie oczka. Ruduś od razu się zadomowił, nawet troszkę "dyskutował" z sąsiadami przez ścianę jak tylko się zakwaterował.
Pozdrawiam

Posted

Papatkiole ogromne dzięki za Twoją pomoc. To teraz masz na siebie całkiem spore stadko ;)

Bardzo się cieszę, że wszystko przebiegło sprawnie. Oczkiem będzie się można wreszcie porządnie zająć.

Posted

Adamie, ogromne dzięki za przewiezienie chłopaków.
Czy ktoś ze sponsorów Rudusia ma coś przeciwko temu, żebym to ja podpisała umowę adopcyjną?
Skoro już prowadzę wątek i finanse...
Bardzo mi zależy, żeby sytuacja psiaków od strony formalnej była jak najjaśniejsza, nie tak jak do tej pory.

Nie chciałam pisać wcześniej, ale kilka dni temu dowiedziałam się, że do tej pory psy były formalnie własnością pracownika hotelu...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):

Nie chciałam pisać wcześniej, ale kilka dni temu dowiedziałam się, że do tej pory psy były formalnie własnością pracownika hotelu...

O matko!
Dzien dobry:)Dobrze,ze kolejne psiaki sa juz bezpieczne:)

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Czy ktoś ze sponsorów Rudusia ma coś przeciwko temu, żebym to ja podpisała umowę adopcyjną?
Skoro już prowadzę wątek i finanse...
Bardzo mi zależy, żeby sytuacja psiaków od strony formalnej była jak najjaśniejsza, nie tak jak do tej pory.

Oczywiście, że podpisz Figo.

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Figo - moje zdanie jak zwykle znasz ;) Jestem za.

Rozumiem, że to źle wyglądające oczko to nie chodzi o samo oko a o ranę pod nim?

jasne ze tak Figo podpisuj!!:D:D:
nie...teraz podobno ma rozwalony kącik oka

Posted

Bardzo sie ciesze, ze wszystko gladko poszlo. Teraz tylko oko wyleczyc i bedzie raj. Serdeczne dzieki dla p Adama za pomoc, pozdrawiam wszystkie ciotki oraz Rudusia i Lapsa.

Posted

Witam Wszystkich. Ruduś już u mnie. Oko ropieje. Jutro będę u wet. napewno coś zaradzi. Ruduś zachowuje czystośc w boksie.Jest delikatny i łagodny:-)

Posted

Donka - Bardzo Ci dziękuję, że w całym tym obłędzie znalazłas chwilę, żeby napisać na wątku.
Ruduś jest w dobrych rękach - jesteśmy spokojni.
Oby z tym oczkiem nic poważnego się nie okazało...

Posted

[FONT=Times New Roman]Adam-papatkiole wyliczył koszty transportu na 330-350 zł.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jechały 4 psy: ASTI, ŁAPS, RUDUŚ, CZARLI.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jeżeli dzielimy na 4- wychodzi po ok. 85 zł., chyba że są inne propozycje.[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]JEST PROŚBA, BY WSZYSCY OPIEKUNOWIE FINANSÓW NAPISALI PW DO papatkiole Z PROSBA O PODANIE KONTA I DOKONALI WPŁATY[/FONT]

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
[FONT=Times New Roman]Adam-papatkiole wyliczył koszty transportu na 330-350 zł.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jechały 4 psy: ASTI, ŁAPS, RUDUŚ, CZARLI.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jeżeli dzielimy na 4- wychodzi po ok. 85 zł., chyba że są inne propozycje.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]JEST PROŚBA, BY WSZYSCY OPIEKUNOWIE FINANSÓW NAPISALI PW DO papatkiole Z PROSBA O PODANIE KONTA I DOKONALI WPŁATY[/FONT]

Aniu, odpisałam ci na priv.