Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Rozliczenie uzupełnione (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam), koordynator transportu jest, psy bezpieczne... to jadę!
Do przeczytania za tydzień!

Nic Małgosiu sie nie martw:)
Jakoś poprowadzimy (poturlamy) ten wątek do przodu ;);)
Ruduś i Lapsio życzą wrażeń wakacyjnych i odpoczynku:)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmd']A ja moge robić za support albo nadzorcę:) Nie wyskakiwałam z niczym, bo nie wiedziałam, kiedy ja wyjadę, ale do soboty jestem.
Bazarek się zamknął się przewidywanym dochodem 90 złotych, co nie jest może astronomiczną kwotą, ale takie czasy...
Madziu:loveu: dzięki za kase na 3 chłopaków, Doga,Rudusia i Lapsa

[quote name='Ra_dunia']Przelew na Rudusia poszedł :) Tak jakoś teraz mi łatwiej płacić...
Pięknie Ra_dunia dziekujemy:loveu: Tak jakoś teraz lżej ...to prawda:)

[quote name='beniacz']Dzień dobry, brak mojej wpłaty, przelałam środki 24.06.2010 na lipiec: 10 PLN wplata stała + 10 PLN wpłata jednorazowa, Pozdrawiam.
Nic sie proszę nie martw:loveu:
Małgosia to solidna księgowa, jeśli da rade to sprawdzi juz na wakacjach, gdyby nie miała neta to będzie z nami po 21 lipca,

Prosze Kochani pisac i nic sie nie bać;)

Namiary do Donki5 już mam ze strony hoteliku:)
Papatkiole jest super- czeka tylko na sygnał do transportu chłopaków:)
Napisałem do jumanji z prośba o podanie nr tel do Niej i że czekamy na sygnał kiedy mogą przyjechać chłopaki:)

Pozdrawiam Wszystkich:)

Posted

mmd napisał(a):
Wujaszek wziął sobie do serca i wzorcowo ruchem steruje:)

A no cóż skoro mam nad sobą Takiego nadzorcę z bacikiem to musze się starać;)
Mam juz kontakt do jumanji:)
Bedę dzwonił kiedy przyjmie naszych chłopaków:)
Dzięki jumanji:):)

Posted

Donka5 napisał(a):
Oko dużo lepiej.Już tak nie ropieje.

Donka dziekujemy:)
jumanji da mi jutro znać czy te przody będą przywiezione w piątek:)

Myślę Kochani nad jednym, w sobotę i niedzielę mają być ogromne upały do 36 stopni i czy w takim razie nie poczekać z transportem chłopaków
do poniedziałku, gdyby oczywiście jumanji była już gotowa:)
Pozdrawiam

Posted

Nic sie nie martw. Pomęczymy Donkę, żeby zgodziła sie na wydanie psiaków późnym wieczorem lub o powiedzmy 3-4 rano i przewiezie sie chłopaków nim sie zdąrzy nagrzać powietrze;)
Pozdrawiam

Posted

papatkiole napisał(a):
Nic sie nie martw. Pomęczymy Donkę, żeby zgodziła sie na wydanie psiaków późnym wieczorem lub o powiedzmy 3-4 rano i przewiezie sie chłopaków nim sie zdąrzy nagrzać powietrze;)
Pozdrawiam

Nie ma problemu. Najwyżej przyjme Was w pizamie:-)

Posted

papatkiole napisał(a):
Pozdrawiam

Dzięki papatkiole:) dobry pomysł, choć rano byłoby pewnie lepiej jak powietrze jeszcze się nie nagrzeje, ale zobaczymy:)

Donka5 napisał(a):
Nie ma problemu. Najwyżej przyjme Was w pizamie:-)

Donka dzięki:loveu:
To ja nie wiem czy Adam nie przyjedzie jednak rano;);)
A ja.... no cóż ... może przyjade innym razem:)
Pozdrawiam:)

Posted

Chcialabym uzyskac informacje,kto odpowiada za Rudusia i Lapsa,za kwestie formalne i finansowe.Musze tez wiedziec,co ze szczepieniami na wirusowki i czy maja ksiazeczki,bo dostalam tylko zaswiadczenia
o szczepieniu przeciwko wsciekliznie.

Posted

yumanji napisał(a):
Chcialabym uzyskac informacje,kto odpowiada za Rudusia i Lapsa,za kwestie formalne i finansowe.Musze tez wiedziec,co ze szczepieniami na wirusowki i czy maja ksiazeczki,bo dostalam tylko zaswiadczenia
o szczepieniu przeciwko wsciekliznie.

Za Lapsa i Rudusia odpowiedzialna jest Dzika_Figa.
Prawdopodobnie nie mają żadnych szczepień. Książeczek nie posiadają....
Jak Gosia wróci z wakacji to na pewno się z Tobą skontaktuje.

Posted

dokładnie - trzeba poczekać na Dziką_Figę choć pewno czy chłopaki były szczepione, czy nie - też nie będzie wiedziała... W końcu została odpowiedzialna przez to, że zgodziła się udzielić swojego konta do rozliczeń...

Posted

papatkiole napisał(a):
no to chyb anajlepiej skontaktowac sie z hotelikiem w którym przebywa l ostatnio? Kto ma dobry kontakt?

Dobre pytanie ! Ten przykry obowiazek spadnie chyba na Dzika Figę.