wojtuś Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Rozliczenie uzupełnione (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam), koordynator transportu jest, psy bezpieczne... to jadę! Do przeczytania za tydzień! Nic Małgosiu sie nie martw:) Jakoś poprowadzimy (poturlamy) ten wątek do przodu ;);) Ruduś i Lapsio życzą wrażeń wakacyjnych i odpoczynku:) Quote
beniacz Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Dzień dobry, brak mojej wpłaty, przelałam środki 24.06.2010 na lipiec: 10 PLN wplata stała + 10 PLN wpłata jednorazowa, Pozdrawiam. Quote
wojtuś Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='mmd']A ja moge robić za support albo nadzorcę:) Nie wyskakiwałam z niczym, bo nie wiedziałam, kiedy ja wyjadę, ale do soboty jestem. Bazarek się zamknął się przewidywanym dochodem 90 złotych, co nie jest może astronomiczną kwotą, ale takie czasy... Madziu:loveu: dzięki za kase na 3 chłopaków, Doga,Rudusia i Lapsa [quote name='Ra_dunia']Przelew na Rudusia poszedł :) Tak jakoś teraz mi łatwiej płacić... Pięknie Ra_dunia dziekujemy:loveu: Tak jakoś teraz lżej ...to prawda:) [quote name='beniacz']Dzień dobry, brak mojej wpłaty, przelałam środki 24.06.2010 na lipiec: 10 PLN wplata stała + 10 PLN wpłata jednorazowa, Pozdrawiam. Nic sie proszę nie martw:loveu: Małgosia to solidna księgowa, jeśli da rade to sprawdzi juz na wakacjach, gdyby nie miała neta to będzie z nami po 21 lipca, Prosze Kochani pisac i nic sie nie bać;) Namiary do Donki5 już mam ze strony hoteliku:) Papatkiole jest super- czeka tylko na sygnał do transportu chłopaków:) Napisałem do jumanji z prośba o podanie nr tel do Niej i że czekamy na sygnał kiedy mogą przyjechać chłopaki:) Pozdrawiam Wszystkich:) Quote
mmd Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Wujaszek wziął sobie do serca i wzorcowo ruchem steruje:) Quote
wojtuś Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 mmd napisał(a):Wujaszek wziął sobie do serca i wzorcowo ruchem steruje:) A no cóż skoro mam nad sobą Takiego nadzorcę z bacikiem to musze się starać;) Mam juz kontakt do jumanji:) Bedę dzwonił kiedy przyjmie naszych chłopaków:) Dzięki jumanji:):) Quote
Ra_dunia Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 organizacja wzorcowa ;) A jak się miewa Ruduś i jego biedne oczko? Quote
wojtuś Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Donka5 napisał(a):Oko dużo lepiej.Już tak nie ropieje. Donka dziekujemy:) jumanji da mi jutro znać czy te przody będą przywiezione w piątek:) Myślę Kochani nad jednym, w sobotę i niedzielę mają być ogromne upały do 36 stopni i czy w takim razie nie poczekać z transportem chłopaków do poniedziałku, gdyby oczywiście jumanji była już gotowa:) Pozdrawiam Quote
papatkiole Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Nic sie nie martw. Pomęczymy Donkę, żeby zgodziła sie na wydanie psiaków późnym wieczorem lub o powiedzmy 3-4 rano i przewiezie sie chłopaków nim sie zdąrzy nagrzać powietrze;) Pozdrawiam Quote
Donka5 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 papatkiole napisał(a):Nic sie nie martw. Pomęczymy Donkę, żeby zgodziła sie na wydanie psiaków późnym wieczorem lub o powiedzmy 3-4 rano i przewiezie sie chłopaków nim sie zdąrzy nagrzać powietrze;) Pozdrawiam Nie ma problemu. Najwyżej przyjme Was w pizamie:-) Quote
wojtuś Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 papatkiole napisał(a):Nic sie nie martw. Pomęczymy Donkę, żeby zgodziła sie na wydanie psiaków późnym wieczorem lub o powiedzmy 3-4 rano i przewiezie sie chłopaków nim sie zdąrzy nagrzać powietrze;) Pozdrawiam Dzięki papatkiole:) dobry pomysł, choć rano byłoby pewnie lepiej jak powietrze jeszcze się nie nagrzeje, ale zobaczymy:) Donka5 napisał(a):Nie ma problemu. Najwyżej przyjme Was w pizamie:-) Donka dzięki:loveu: To ja nie wiem czy Adam nie przyjedzie jednak rano;);) A ja.... no cóż ... może przyjade innym razem:) Pozdrawiam:) Quote
Ra_dunia Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Akcja organizacyjna w toku jak widzę :) Bardzo się cieszę, że z oczkiem rudaska lepiej! Quote
_Aga_ Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/189207-UBRANIA-dla-każdego-DUŻEGO-i-MAŁEGO-))-do-24.-07 Zapraszam :) Quote
_Goldenek2 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Pomóżcie proszę http://www.dogomania.pl/threads/1893...tro-intestinal Quote
yumanji Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Rudus i Laps zakwaterowani.Obwachali i obsikali podworko,a potem lulu. Quote
yumanji Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Chcialabym uzyskac informacje,kto odpowiada za Rudusia i Lapsa,za kwestie formalne i finansowe.Musze tez wiedziec,co ze szczepieniami na wirusowki i czy maja ksiazeczki,bo dostalam tylko zaswiadczenia o szczepieniu przeciwko wsciekliznie. Quote
ketunia Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 yumanji napisał(a):Chcialabym uzyskac informacje,kto odpowiada za Rudusia i Lapsa,za kwestie formalne i finansowe.Musze tez wiedziec,co ze szczepieniami na wirusowki i czy maja ksiazeczki,bo dostalam tylko zaswiadczenia o szczepieniu przeciwko wsciekliznie. Za Lapsa i Rudusia odpowiedzialna jest Dzika_Figa. Prawdopodobnie nie mają żadnych szczepień. Książeczek nie posiadają.... Jak Gosia wróci z wakacji to na pewno się z Tobą skontaktuje. Quote
Ra_dunia Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 dokładnie - trzeba poczekać na Dziką_Figę choć pewno czy chłopaki były szczepione, czy nie - też nie będzie wiedziała... W końcu została odpowiedzialna przez to, że zgodziła się udzielić swojego konta do rozliczeń... Quote
papatkiole Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 no to chyb anajlepiej skontaktowac sie z hotelikiem w którym przebywa l ostatnio? Kto ma dobry kontakt? Quote
bela51 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 papatkiole napisał(a):no to chyb anajlepiej skontaktowac sie z hotelikiem w którym przebywa l ostatnio? Kto ma dobry kontakt? Dobre pytanie ! Ten przykry obowiazek spadnie chyba na Dzika Figę. Quote
yumanji Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/187399-gdzie%C5%9B-jest-TAKI-DOM...gdzie-jest-ich-moc-gdzie-dostaj%C4%85-Mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-i-odzyskuj%C4%85-Wiare/page24 Quote
Recommended Posts