Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, czy Kapselek bardzo źle znosi schronisko ?
Martwię się,że przy tylu ogłoszeniach brak odzewu .
Jeżeli allegro się skończyło jestem gotowa sfinansować mu kolejne z wyróżnieniami - tylko prosiłabym,żeby zrobił je ktoś, kto ma wprawę.

Posted

Dogo07 napisał(a):
A jak mały do kotów ? Wiadomo coś ?
Jak myślicie, nadawałby się do życia z kotem ?
Czy on w sobie ma coś z terierka ?

Jest ewidentnie terierkowaty ! Ma w sobie coś z Niemieckiego Jagdteriera , umaszczeniem przypomina mi trochę maść "dziczą" u jamników szorstkowłosych, a pyszczek po prostu przekochany :lol::lol:
Dziewczyny piszą ,że nie wykazuje agresji w stosunku do innych zwierząt - nie wiem tylko czy włączone są w inne również koty ;).

Posted

PapryczkaChili napisał(a):
spisałam dane Kapselka z ogłoszenia i zgłosiłam do papierowego Metra. Trzymam kciuki, żeby ta kochana gadzina znalazła szybko dom :D

w razie czego piszcie do mnie bo mi się subskrypcje nie dodają :/

Papryczka - jestes wielka :)

Posted

Nemko napisał(a):
Jaki biedny szorsciak...:( Kurde, jak tylko za pare lat wybuduje jakis dom.....(Ech...) to wszystkie bidy swiata pozbieram, aby mialy tam schronienie

ja też :multi: ja też :multi: ja też :multi:

Posted

Nemko napisał(a):
Jaki biedny szorsciak...:( Kurde, jak tylko za pare lat wybuduje jakis dom.....(Ech...) to wszystkie bidy swiata pozbieram, aby mialy tam schronienie

Ja też bym tak zrobiła, u mnie w domu jest jedna bida. No może nie bida ale totalna melepeta. Ale takiego go kocham :-)

Posted

fiorsteinbock, czy rozmawiałaś konkretnie w sprawie ewentualnego terminu kastracji malucha ?
On jest mocno w typie teriera i może być, że wyciągnie po niego łapę pseudochodowla :angryy:
Wtedy los jego będzie jeszcze gorszy niż obecnie.

Posted

Jutro Twoj wielki dzien -chłopczyku
nie przynies nam wstydu
około godz-15 przyjedzie pan z coreczkami 5 i 7 lat i wezmie Kapselka na spacerek
jak dzieci i psiak sie dpgadaja to idzie do chaty
...to tylko -15 km od schronu...
bądz mily,dobry i grzeczny...please

Posted

giselle4 napisał(a):
nie przynies nam wstydu
około godz-15 przyjedzie pan z coreczkami 5 i 7 lat i wezmie Kapselka na spacerek

No Kapsel pysk do góry i trzymaj się dzielnie :-) Pamiętaj najważniejsze pierwsze wrażenie :-)

Posted

giselle4 napisał(a):
nie przynies nam wstydu

Malenki trzymam kciuki.

Posted

[quote name='giselle4']Jutro Twoj wielki dzien -chłopczyku
nie przynies nam wstydu

Może to właśnie ten DOM dla Kapselka !

elik
Czy zakładacie, że Kapselek zostanie wyadoptowany ze schrony bez kastracji ??

Jeżeli to miałaby być szansa na dom dla niego ! Zawsze można zobowiązać dom do kastracji np. w umowie adopcyjnej - moim zdaniem wszystko lepsze od schronu ! Zakładam oczywiście,że to odpowiedzialni ludzie, ale tu należy oprzeć się na intuicji osób wydających psiaka.

Posted

Jestem juz u Kapselka, przepraszam, ze nie bylo mnei tak dlugo. Po pierwsze net mi wariowal i nie moglam sie zalogowac, po drugie mam malutka dziewusie w domu, ktora rownie skutecznie utrudnia dostep do dogomanii.

Wkleilam w pierwszy post kolejne dorobione ogloszenia, dziekuje bardzo i za Metro rowniez.

Gisellko, mozesz napisac cos wiecej o ew.adopcji? czy uda sie Kapsla wykastrowac przed wydaniem? zdążymy?
Ja w sobote nie moge przyjechac do schronu - jutro rano przedzwonie do Ciebie. Wiem, ze szpitalik peka w szwach i po kastracji nie ma gdzie umiescic Kapsla, stad ta zwloka z zabiegiem.