Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kapselek nadal w schronie :( Siedza bidulki, na boksy nie wychodza, na szczescie w dupke cieplo bo boksy ogrzewane.

Kapselek w kłebie jest przed kolano, wydawal mi sie wiekszy :) Wazy okolo 12 kg, nadal skacze z radosci i pcha pyszczek do miziania. Pozniej wstawie fotki.
Kapsel jest niesamowity...ogromnie steskniony i spragniony czlowieka, idealny towarzysz - musi znalezc dom :(

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak mozna nie zauwazyc takich oczu???? Te błagalne spojrzenia wszystkich psiaków. Dwa razy oglądałam te zdjęcia i za kazdym razem beczę.Serce sie kroi.wziął by człowiek wszystkie.....dla nich widok człowieka ,to obraz Boga..Od razu nasuwa mi sie taka myśl.

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Ja nie mam tam konta. Do mnie nie przyszlo nawet jedno zapytanie o Kapselka, nie podoba sie ludziom a i w schronie nie zwracaja na niego uwagi.. :(
Nie wiem czego te gupie ludzie szukają. On mało, że ładny, on jest śliczny i to powalające spojrzenie. Toż on to swoje plsie serducho podaje na łapce, miłość ma wypisaną na pyszczku i oni tego nie widzą :(
Gupie te ludziska. To dobrze, że do nich psiak nie trafi.