fiorsteinbock Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Kapselek nadal w schronie :( Siedza bidulki, na boksy nie wychodza, na szczescie w dupke cieplo bo boksy ogrzewane. Kapselek w kłebie jest przed kolano, wydawal mi sie wiekszy :) Wazy okolo 12 kg, nadal skacze z radosci i pcha pyszczek do miziania. Pozniej wstawie fotki. Kapsel jest niesamowity...ogromnie steskniony i spragniony czlowieka, idealny towarzysz - musi znalezc dom :( Quote
Asia76 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Kapselku znajdziemy ci domek uszy do góry :-) Quote
elik Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Sory nie mam czasu, żeby szukać, czy jest na wątku tekst do ogłoszeń ? Quote
fiorsteinbock Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Elik - ogloszenia redagujemy z tekstem z pierwszego postu. Nie mamy fajnego, łzawego tekstu. Ciocie, czy ktoras ma wene aby naskrobac takowy? Quote
fiorsteinbock Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Elik - ogloszenia redagujemy z tekstem z pierwszego postu. Nie mamy fajnego, łzawego tekstu. Ciocie, czy ktoras ma wene aby naskrobac takowy? Quote
giselle4 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Wczoraj mialam telefon wsprawie adopcji kapselka Rodzina z Warszawy z synem chca sie nim zajac...maja zatelefonowac jak juz sie dogadaja...:) Quote
fiorsteinbock Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Zdjecia z wczoraj i jak juz pisalam wyzej Kapselek w kłębie jest przed kolano. Gisellko a to nie Pani od Huzara? :) Dane moge wyslac na PW Quote
Energy Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Trzymam kciuki żeby warszawski domek okazał się tym domkiem:p Quote
wire fox Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Do góry Kapselku, ja też trzymam kciuki bardzoooo mooooocno. Quote
Radek Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 I jak sytuacja z warszawskim domem? Są już jakieś wieści? Quote
Piromanka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Czekamy niecierpliwie na wieści. Wiadomo jakie mają być ;-) Quote
giselle4 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 jeszcze cicho.....ale czekamy i ogłaszamy.... Quote
carolinascotties Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 piekny ten psiutek - wrzuccie go na terierkowo - moze komus wpadnie w oko :) Quote
fiorsteinbock Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Carolina mozesz podeslac link, nie wiem gdzie szukac tego watku :( Kapselu, wskakuj na pierwsza! Quote
wire fox Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Myślę,że chodzi o to forum: http://www.terierkowo**********/ Kapselku do góry! Właśnie zakładam konto i postaram się wrzucić tam Kapselka razem z Szorściuszkiem/Puszkiem! Quote
wire fox Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Niestety od wczoraj nie zostałam jeszcze na terierkowie zarejestrowana i nie mogę umieścić tam ogłoszeń. Może ktoś już ma konto ? Quote
Owieczka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Przepraszam za offa ale sprawa mega pilna!! http://www.dogomania.pl/threads/1791...8#post14020338 Quote
fiorsteinbock Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Ja nie mam tam konta. Do mnie nie przyszlo nawet jedno zapytanie o Kapselka, nie podoba sie ludziom a i w schronie nie zwracaja na niego uwagi.. :( Quote
Javena Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Jak mozna nie zauwazyc takich oczu???? Te błagalne spojrzenia wszystkich psiaków. Dwa razy oglądałam te zdjęcia i za kazdym razem beczę.Serce sie kroi.wziął by człowiek wszystkie.....dla nich widok człowieka ,to obraz Boga..Od razu nasuwa mi sie taka myśl. Quote
fiorsteinbock Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Niestety, wciaz kochaja czlowieka, cokolwiek by im zrobil :( Kapselku, wierze, ze w koncu sie uda! Quote
elik Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Ja nie mam tam konta. Do mnie nie przyszlo nawet jedno zapytanie o Kapselka, nie podoba sie ludziom a i w schronie nie zwracaja na niego uwagi.. :( Nie wiem czego te gupie ludzie szukają. On mało, że ładny, on jest śliczny i to powalające spojrzenie. Toż on to swoje plsie serducho podaje na łapce, miłość ma wypisaną na pyszczku i oni tego nie widzą :( Gupie te ludziska. To dobrze, że do nich psiak nie trafi. Quote
wire fox Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dodałam Kapselka na Terierkowo, po 24 godz. będę mogła dołączyć jego zdjęcie, bo takie są wymogi tego forum. Quote
Recommended Posts