fiorsteinbock Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Ciocie, wiem na chwile obecna tyle, ze Pan Dario od Grazynki ma zrobic wiz przedadopcyjna, jest na miejscu, moze i dzisiaj zrobi - Grazynko, czekamy na ciebie. Druga sprawa, Kapselek pojedzie razem z rottkiem z naszego schroniska do Warszawy, dwie pieczenie przy jednym ogniu. Ciocie chetne do pomocy finansowej zapraszam tutaj, aby nie dublowac postow: http://www.dogomania.pl/threads/180280-2-rottki-maja-szanse-na-hotel-w-Wawce-ale-nie-mamy-na-transport-Pomocy/page6 Sprawa trzecia, kastarcja - juz dzwonie do Grazynki, ma nadzieje, ze zdazymy :cool3: Quote
giselle4 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Bo stary gamon telefon zostawił w schronisku... przepraszam myslalam ze uda mi sie dzisiaj z Baby Kastracja,owszem mozliwa w przyszłym tygodniu Pani jest bez zwierząt innych.....to wszystko ma dzisiaj sprawdzic Daro,czekam co napisze oj dzisiaj łeb mi strzela-cisnienie aaaa,ujz wiemy ze za 100km-43zł ot i koszt transportu nam wyjdą tylko nie mowcie abym dzisiaj ja to policzyła brrrr głowa:( Quote
elik Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 giselle4 napisał(a):...Kastracja,owszem mozliwa w przyszłym tygodniu... I bardzo dobry termin - w międzyczasie uda się nam zebrać fundusze na transport. Kapselek jest tak długo w schronisku, że wytrzyma jeszcze te kilka dni dłużej. giselle4 napisał(a):...aaaa,ujz wiemy ze za 100km-43zł ot i koszt transportu nam wyjdą tylko nie mowcie abym dzisiaj ja to policzyła brrrr głowa:( Z Dzierżoniowa do W-wy jest około 400 km, a tam i z powrotem 800. Zatem koszt transportu to kwota 344 zł. Musze powiedzieć, że wyjątkowo niewiele :) Quote
Piromanka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Jeśli Kapselek ma szanse na dom - dołożę do transportu. Quote
elik Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 giselle4 napisał(a):Transport Warszawa -Dzierzoniow-Warszawa A nie udałoby się załatwić transportu z Dzierżoniowa lub okolic ? Zawsze to o 400 km krócej. Quote
giselle4 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 to tez bedzie DZierzoniow-Warszawa-Dzierzoniow ale zapytam Ole......moze da rade:) Quote
fiorsteinbock Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Skad by nie wyjechali to wyjdzie 800km, bo musza wrocic :) Z DZierzoniowa do Warszawy i potem z powrotem :) Grazynko to kto w koncu wiezie psy? Pan Adam czy Ola? Quote
fiorsteinbock Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Jako, ze kilka osob deklaruje wsparcie finansowe transportu w takim razie bedziemy zbierac na watku Kapsla. A potem zsumujemy z Gisella. Wstepnie potrzeba 350zl - nie wiem ile udalo sie uzbierac na rottkowym. Moze zaczne: fiorsteinbock - 30zł wplaty na konto Giselle, zeby bylo prosciej. Pozwolisz Grazynko, ze bede rozsylac PW z twoim nr konta do osob chetnych wesprzec nasza akcje :cool3::cool3::cool3: Quote
elik Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Skad by nie wyjechali to wyjdzie 800km, bo musza wrocic :) Z DZierzoniowa do Warszawy i potem z powrotem :)... Co racja, to racja :) A jak wypadła wizyta przed adopcyjna ? Quote
fiorsteinbock Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Dzieki Piromanko :* mamy juz 80zl :) Dziewczyny, sprawy przedstawiaja sie w ten sposob. Kapsel moze jechac juz w sobote (dzisiaj ma byc wiz przedadopcyjna) razem z rottkiem, placimy za jeden transport ale nie zrobimy kastracji w schronie, tylko zoobligujemy nowa Pania. Co myslicie o tym? Nast termin wolny dla P. Adama jest dopiero za 2 miesiace. Szkoda, zeby Kapsel tyle czasu siedzial w boksie. Co myslicie? Wysylamy go? W pierwszym poscie wpisze deklaracje i wysylam na PW konto grazynki :) Quote
Piromanka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Jeśli mogę wyrazić swoje zdanie - to WYSYŁAMY!! 2 miesiące w schronie to cała wieczność! Ja nie mogę patrzeć na jego oczy wyglądające zza krat... Quote
fiorsteinbock Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Znowu mi wariuje dogo! wyslalam PW Piromanko :) Quote
giselle4 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Skad by nie wyjechali to wyjdzie 800km, bo musza wrocic :) Z DZierzoniowa do Warszawy i potem z powrotem :) Grazynko to kto w koncu wiezie psy? Pan Adam czy Ola? Juz odpowiadam wiezie Pan Adam dla OLI ZBYT DALEKO.... Quote
giselle4 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Jako, ze kilka osob deklaruje wsparcie finansowe transportu w takim razie bedziemy zbierac na watku Kapsla. A potem zsumujemy z Gisella. Wstepnie potrzeba 350zl - nie wiem ile udalo sie uzbierac na rottkowym. Moze zaczne: EDYTKO,ZARAZ SPRAWDZE ALE NA ROTTKOWYM CHYBA SA 2 WPŁATY.... Quote
giselle4 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Wizyta wypadla ok Pani jest samotna pod 50-tke,jej cała rodzina w Polsce to ...piesek Jezeli bedzie trzeba pomoc przy kastracji [auto,czy grosik-Daro pomoze] Kapselkowi ma byc jak w niebie Pani tez przesle co jakis czas fotki Quote
giselle4 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Pan Adam gazuje auto i obiecuje ze pozniej bedzie taniej 'nooo ale trzeba poczekac ufff to chyba wszystko sorry dziewczyny ale bylam w schronie jeszcze tylko jutro oddam boksera....i w sobote rottka i kapselka i jak mowiłam odpoczne ...2 dni Quote
giselle4 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Edi,to jest na rottkach na trnsport Nicki-71-30zl* julka-30zl* Kapsel Piromanka-50zł* Poker-30zl* Fiorsteinbock-30zl Martini77-40zl danal1983-20zł elik- Quote
danal1983 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 dorzucę skromne 20 zł, gdzie, komu wpłacić? Quote
fiorsteinbock Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Juz wysylam danal PW z kontem Grazynki :) Dziekujemy ogromnie!!! Quote
fiorsteinbock Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Danal, masz zapchana skrzynke, wyslalam dane na maila. Liczac z deklaracjami rottkowymi, brakuje 190zł. Kto pomoze naszym Chlopakom?:) Wszystkie deklaracje umiescilam w post #1 Quote
Szarotka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Wpiszcie w tytule, ze tyle i tyle brakuje i pies nie moze jechac, to wiecej ludzi zajrzy. Quote
Recommended Posts