Poker Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 to ja też dorzucę 30 zł , które zdobyłam na pozabazarkowym bazarku. Jeszcze jedną odpowiedź od pani chciałabym znać.Co w razie choroby lub wyjazdu?Jak mu zapewni opiekę? Quote
fiorsteinbock Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Sluszna uwaga Poker. Trzeba zapytac - moze ma przyjaciol, ktorzy zajma sie psem. Przeciez miala do tej pory psiaka, wiec sobie radzili. Moja babcia, ktora mieszkala dosyc daleko od nas dogadala sie ze swoja kolezanką i obiecaly sobie pomoc na wzajem w razie awaryjnej sytuacji. Niestety na dogo sa przypadki psów, ktorych wlasciciele odeszli a rodzina chce uspic. Jak sie okazuje rodzina nie jest gwarancja szczescia i bezpieczenstwa :( Dopisuje kolejne deklaracje i dziekujemy!!! Brakuje 120zl :) Quote
elik Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Co z umowa adopcyjną ? Czy macie jakiś sensowny tekst ? Chciałabym się nie bać, ale jakoś... Quote
giselle4 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Mamy dobra umowe kiedys dostałam od Fundacji Boksery w Potrzebie....jest suuuper. ale ja z rana nie o tym zaraz wkleje maila to ja z migrena cos pokręciłam Transport-400-450zl przepraszam... jeszcze mnie trzyma prosze nie gniewajcie sie i jak nie bedą mogla ich wyprawic w sobote rano Edytko bedziesz musiala Ty przyjechac... leb mi strzela trzeci dzien ufff sorry transport dzierżoniów - warszawa w sobotę Witaj Może byś sobota. Koszt zależy od przejechanych kilometrów. Około 400 - 450 zł. Znając dokładne adresy odbioru i "dostawy" piesków będę mógł bliżej określić koszt. Proszę dzwonić. 6------ ------------------- Quote
fiorsteinbock Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Hmmm a czemu taki koszt wyszedl? ile km naliczyl Pan Adam i w takim razie ile za km? qrcze, tak w ostatniej chwili zmienia cene? Grazynko, jesli bedzie potrzeba przyjade do schronu rano, nie martw sie. Przeslij umowe na maila. Quote
giselle4 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 To nie Pan Adam,on ma zepsute auto i dopiero moze za per tygodni ale jeszczes ie odezwie... to pierwsze a drugie przed chwilka mialam info od ick moze ktos inny pojedzie taniej ...ale poczekajcie Quote
giselle4 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 wiem ze to duuuzo kasy a jeszcze musze wyslac do domku Baby Quote
Piromanka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Obiecane 50 zł poleciało na twoje konto Grażynko. Quote
Piromanka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 giselle4 napisał(a):Dostałam piromanko ale od mężcizny:) To od kogos innego jeszcze dostałas, bo moj przelew wyszedl dzisiaj. Quote
Poker Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ale czy pojadą 3 psy czy tylko Kapsel ? A może przyszła pańcia mogłaby dorzucić parę złotych ? Quote
giselle4 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Pokerku pojeda 2 psy dlatego to pieniazki z 2 wątkow Baron rottek ma -90zł reszte ma Kapselek moze Baron tez jeszcze cos zarobi...:) Quote
giselle4 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Baron jedzie do hoteliku Fundacyjnego i bardzo sie ciesze bo to spokjny pies a tak to ze schron czort wie kto by adoptował i jak by skonczyl. Quote
elik Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Boję się o tego Kapsla, bo go pokochałam hultaja,ale może tym razem to będzie dobry i nie wróci do schronu. Proszę o nr konta. Quote
fiorsteinbock Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 elik, wysylam PW. Skrzynka pelna, Cioteczko - wyslalam maila :eviltong: Quote
elik Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 :evil_lol:[quote name='fiorsteinbock']elik, wysylam PW. Skrzynka pelna, Cioteczko - wyslalam maila :eviltong: Dziękuję, przelew poszeł dzisiaj. Kasa będzie na koncie w poniedziałek. A ja mam dla Was prezent :evil_lol: Ale pod pewnym warunkiem,trzeba założyć Elikowi wątek [FONT=Arial] [/FONT] Te śliczne banerki wykonała na moja prośbę Zuzka i shelciaki za co jeszcze raz serdecznie Jej dziękuję :loveu: Na razie banerki nie są podlinkowane, no bo dokąd miałyby być link, jak nie ma wątku. Jak będzie wątek, dajcie znać, to podlinkuję. Będę częstym gościem, obiecuję :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 elik napisał(a)::evil_lol: Dziękuję, Ja mam dla Was prezent :evil_lol: Ale pod pewnym warunkiem,trzeba założyć Elikowi wątek Na razie banerek nie jet podlinkowany, no bo dokąd miałby być link, jak nie ma wątku. Jak będzie watek, dajcie znać, to podlinkuję banerek. Będę częstym gościem, obiecuję :loveu: Kiedys slyszalam, ze anioly chodza po ziemi, teraz uwierzylam :oops::eviltong: Bedzie watke Elika, ogloszenia i znajdziemy dom :cool3::p Quote
elik Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Kiedys slyszalam, ze anioly chodza po ziemi, teraz uwierzylam :oops::eviltong: Bedzie watke Elika, ogloszenia i znajdziemy dom :cool3::p Cioteczko nie bluźnij z tymi aniołami ;) A z wątku Elika już się cieszę :multi: Biegnij na pocztę, posłałam Ci e-maila. Quote
Recommended Posts