giselle4 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Kapsel,czasem Pani wola Kajtus[poprzednik] to bardzo grzeczny i dobrze ułozony piesek.Sam zostaje w domku i pilnuje wszystkiego podczas nieobecnosci Panci,nie niszczy nie piszczy,nie drapie i nie chrapie....jest małym cudem swiata. Jako ze Pani mieszka blisko parku,spacerki obowiązkowe ale ...tylko na smyczy raz chciał pogryzc innego duzego psiaka jak tylko Pani jego pusciła ze smyczy. Ma swoje posłanko i fotel,nie moze spac w łózku ...bo Pani ma alergie corka przyjedzie z dziecmi ze STANOW i juz wszyscy znaja KAPSLA i ciesza sie ze mama ma kogos do kochania..... Jednym słowem to bylo to ...trafiło nam sie i jemu..... Quote
fiorsteinbock Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Ciesze sie bardzo....a czy zdjecia da rade porobic, choc jedno :) pilssss! Quote
rita60 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Ciesze sie bardzo....a czy zdjecia da rade porobic, choc jedno :) pilssss! Dołaczam sie do prosby:p Quote
giselle4 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 poprosze....poprosze....:) i wiecie jestem szczesliwa bo troche z dusza na ramieniu telefonowałam i pytałam jka sie czuje i jaki jest...ale ok:) Quote
Asiaczek Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 giselle4 napisał(a):Kapsel,czasem Pani wola Kajtus[poprzednik] to bardzo grzeczny i dobrze ułozony piesek.Sam zostaje w domku i pilnuje wszystkiego podczas nieobecnosci Panci,nie niszczy nie piszczy,nie drapie i nie chrapie....jest małym cudem swiata. Jako ze Pani mieszka blisko parku,spacerki obowiązkowe ale ...tylko na smyczy raz chciał pogryzc innego duzego psiaka jak tylko Pani jego pusciła ze smyczy. Ma swoje posłanko i fotel,nie moze spac w łózku ...bo Pani ma alergie corka przyjedzie z dziecmi ze STANOW i juz wszyscy znaja KAPSLA i ciesza sie ze mama ma kogos do kochania..... Jednym słowem to bylo to ...trafiło nam sie i jemu..... Piękne wieści! Tego nam trzeba:) I przyłączam się do prośby o fotki, może choćby komórką...? Pzdr. Quote
giselle4 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 ja tez....i dlatego warto zyc...dla takich wiesci:) Quote
kameralna Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Radek']Lubię czytać takie dobre wieści:)[/QUOTE] A jak ja lubię! O takie newsy proszę każdego dnia! Quote
Recommended Posts