Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zajrzę choć i podniosę wątek szorściaka Kapselka. Jest taki podobny do naszej suni -rok temu wziętej ze schronu-tylko on bardziej kudlaty nieco od niej jest .:p

Posted

Jak będzie ktoś do mnie dzwonił o naszego Puszka/ Szorstkusia to podam namiary na Kapselka bo dużo osób ciągle dzwoni w sprawie naszego kudłacza a on już ma domek zaklepany. podam wtedy ten numer, który jest w ogłoszeniach ok? Może uda mu się znaleźć domek.

Posted

[quote name='kkanarekk']Jak będzie ktoś do mnie dzwonił o naszego Puszka/ Szorstkusia to podam namiary na Kapselka bo dużo osób ciągle dzwoni w sprawie naszego kudłacza a on już ma domek zaklepany. podam wtedy ten numer, który jest w ogłoszeniach ok? Może uda mu się znaleźć domek.[/QUOTE]

Dzieki wielkie!
Czyli Puszka prosze wycalowac i zyczyc szczescia :)

Kapselku i Tobie sie uda!

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Do kazdego allegro dołączyc krociutki filmik z psem - Rockemu Isadora wrzucila :)
moze znajdzie sie szybko domek!

Skonczylo sie allegro Kapselka, zrobie nowe juz z filmikiem
Super pomysł :) Oby podziałał - aż mi się wierzyć nie chce,że na tyle ogłoszeń nie ma odzewu . Może trzeba napisać, że możliwa pomoc w transporcie psa - może tego ludzie się obawiają ?

Jak będzie ktoś do mnie dzwonił o naszego Puszka/ Szorstkusia to podam namiary na Kapselka bo dużo osób ciągle dzwoni w sprawie naszego kudłacza a on już ma domek zaklepany. podam wtedy ten numer, który jest w ogłoszeniach ok? Może uda mu się znaleźć domek.

Kkanarekk - na które ogłoszenia było najwięcej telefonów ?

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Wiesz co Jota, dopisze o transporcie, masz racje!
Przy tak ogromnym oglaszaniu - zero odezwu. Zaczynam tracic nadzieje :([/QUOTE]
Nie trać nadziei. Huzar (Frodo) wisiał chyba 3 miesiące, ogłaszałam go dłużej jeszcze zanim powstał wątek na dogo. No i się udało, czasem sukces przychodzi powoli, ale jednak przychodzi. Grunt to pozytywne myślenie (kurcze i kto to mówi hehe) :-)

Posted

Będę się starała skumulować całą swoją MOC i myśleć pozytywnie, chociaż ten ogrom nieszczęść psich ostatnio strasznie mnie przybija i czuję,że MOCY zaczyna ubywać, niestety :)
No i co ? mIało być pozytywnie a jest .... :)