Javena Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Kapselku ,dzień dobry. Spedzasz mi sen z powiek. Ciągle mam przed oczami obraz tych smutnych oczu. Quote
Asia76 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Cześć Kapsel co u Ciebie, kiedy do domu ? Quote
wire fox Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Kapselku ! Tyle ogłoszeń i nikt nie pyta ? :( Quote
Asia76 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Jota']Kapselku ! Tyle ogłoszeń i nikt nie pyta ? :([/QUOTE] al mamy nadzieję, że zapyta :-) Quote
elik Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 :loveu::painting: Chodź psiaczku na spacerek, wirtualny chociaż Quote
wire fox Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dodałam Kapselka na Szorstkowłose w potrzebie Szorstkowłose w potrzebie! Wątek ogólny - można dodawać psy! może tam Cię ktoś wypatrzy Chłopaczku ! Quote
Olga7 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Zajrzę choć i podniosę wątek szorściaka Kapselka. Jest taki podobny do naszej suni -rok temu wziętej ze schronu-tylko on bardziej kudlaty nieco od niej jest .:p Quote
Javena Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Kapselku ,zagladam ciagle z nadzieja,że ktos się odezwie. Trzymaj sie skarbie razem ze swymi towarzyszami.Moze wkrótce Twój los sie odmieni? Quote
kkanarekk Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Jak będzie ktoś do mnie dzwonił o naszego Puszka/ Szorstkusia to podam namiary na Kapselka bo dużo osób ciągle dzwoni w sprawie naszego kudłacza a on już ma domek zaklepany. podam wtedy ten numer, który jest w ogłoszeniach ok? Może uda mu się znaleźć domek. Quote
fiorsteinbock Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Dla fanek naszego Kapselka mam krociutki film, wstawie tylko podzwonie za tymczasm dla Rokiego :) Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Wierzę, że i Kapsel znajdzie dom:) Pzdr. Quote
fiorsteinbock Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='kkanarekk']Jak będzie ktoś do mnie dzwonił o naszego Puszka/ Szorstkusia to podam namiary na Kapselka bo dużo osób ciągle dzwoni w sprawie naszego kudłacza a on już ma domek zaklepany. podam wtedy ten numer, który jest w ogłoszeniach ok? Może uda mu się znaleźć domek.[/QUOTE] Dzieki wielkie! Czyli Puszka prosze wycalowac i zyczyc szczescia :) Kapselku i Tobie sie uda! Quote
fiorsteinbock Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=PVcetIV9x14 Quote
wire fox Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Nie mogę oglądać takich wyciskaczy łez :( Kapselku trzymaj się i koledzy też!!!!!! Quote
Asia76 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='fiorsteinbock']http://www.youtube.com/watch?v=PVcetIV9x14 Z youtube to całkiem dobry pomysł. To też dobra forma ogłaszania :happy1: Quote
fiorsteinbock Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Do kazdego allegro dołączyc krociutki filmik z psem - Rockemu Isadora wrzucila :) moze znajdzie sie szybko domek! Skonczylo sie allegro Kapselka, zrobie nowe juz z filmikiem Quote
Piromanka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ile psiej biedy na filmie.... Płakać się chce.... Quote
wire fox Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Do kazdego allegro dołączyc krociutki filmik z psem - Rockemu Isadora wrzucila :) moze znajdzie sie szybko domek! Skonczylo sie allegro Kapselka, zrobie nowe juz z filmikiem Super pomysł :) Oby podziałał - aż mi się wierzyć nie chce,że na tyle ogłoszeń nie ma odzewu . Może trzeba napisać, że możliwa pomoc w transporcie psa - może tego ludzie się obawiają ? Jak będzie ktoś do mnie dzwonił o naszego Puszka/ Szorstkusia to podam namiary na Kapselka bo dużo osób ciągle dzwoni w sprawie naszego kudłacza a on już ma domek zaklepany. podam wtedy ten numer, który jest w ogłoszeniach ok? Może uda mu się znaleźć domek. Kkanarekk - na które ogłoszenia było najwięcej telefonów ? Quote
fiorsteinbock Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Wiesz co Jota, dopisze o transporcie, masz racje! Przy tak ogromnym oglaszaniu - zero odezwu. Zaczynam tracic nadzieje :( Quote
Piromanka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 O transporcie - jak najbardziej. Moim zdaniem potrzebne są jeszcze lepsze zdjęcia - takie bez krat. Najlepiej ze spaceru. Quote
Asia76 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Wiesz co Jota, dopisze o transporcie, masz racje! Przy tak ogromnym oglaszaniu - zero odezwu. Zaczynam tracic nadzieje :([/QUOTE] Nie trać nadziei. Huzar (Frodo) wisiał chyba 3 miesiące, ogłaszałam go dłużej jeszcze zanim powstał wątek na dogo. No i się udało, czasem sukces przychodzi powoli, ale jednak przychodzi. Grunt to pozytywne myślenie (kurcze i kto to mówi hehe) :-) Quote
wire fox Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Będę się starała skumulować całą swoją MOC i myśleć pozytywnie, chociaż ten ogrom nieszczęść psich ostatnio strasznie mnie przybija i czuję,że MOCY zaczyna ubywać, niestety :) No i co ? mIało być pozytywnie a jest .... :) Quote
Recommended Posts