Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mogę dać domku Nutce, dlatego przynajmniej wpłaciłam coś dla niej na przedłużenie domku tymczasowego, tak bardzo bym chciała żeby jej życie teraz już się odmieniło i ktoś ją pokochał, za wiele przeszła by miało być inaczej!
Tak dużo cierpienia na takie malutkie ciałko, jej chęć i siła przeżycia musiały być ogromne.

Posted

Szukamy domu tymczasowego, bo 2 tyg, szybko miną i sunia zostaje na lodzie. Nie myślę, żeby przez ten czas znalazł sie dom stały, sądząc po tym , ile czekają nasze inne niesprawne psiaki..

Posted

Miła od Gucia napisał(a):
ja mam konto na alegratce
służę pomocą,
tylko mną pokierujcie - tekst itd.

Mila w pierwszym linku do nk jest pelen tekst z moich ogloszen (niestety na wielu portalach sa ograniczenia w ilosc znakow:mad:), mozesz przeczytac, dodac cos od siebie, pozmieniac, co tylko uwazasz za sluszne. ja niestety wyciskaczy lez pisac nie potrafie:shake:

kto jeszcze pomoze w ogloszeniach:razz:

Posted

dziewczyny - mała jest na wsi, pod Kielcami - przecież nie będziemy co 5 minut tam dzwonic czy wszystko w porządku...

szukajmy lepiej takiego dt, z którym mielibyśmy lepszy kontakt i informacje na bieżąco...nie wszyscy są z dogo i nie wszyscy mają takiego fisia jak my....

Posted

andzia69 napisał(a):
dziewczyny - mała jest na wsi, pod Kielcami - przecież nie będziemy co 5 minut tam dzwonic czy wszystko w porządku...

Nie chodzi o nowe wiadomości co 5 minut :p Wystarczy raz dziennie napisać coś nowego o suczce: jak się czuje, jak się goją rany pooperacyjne, jak sobie radzi na 3 łapkach, czy jest smutna i znudzona czy wręcz przeciwnie energiczna i wesoła...Takie zwykłe codzienne rzeczy interesują mnie i zapewne pozostałe osoby, które śledzą ten wątek i chcą pomóc suni. Przydałyby się lepsze zdjęcia suczki bo wiadomo, że
bez nich trudniej zainteresować nią potencjalnych chętnych. Czy wiadomo mniej więcej w jakim Nutka jest wieku? Jak duża jest?