Igiełka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ej co tu taka cisza. Z mojej strony wszystko do uzgodnienia. Quote
Awit Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Właśnie zobaczyłam wątek Nuteczki:-( Z całego serca życzę Ci Nuteczko wspaniałego domku, który będzie Ciebie kochał już na całe życie Quote
chita Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Igielka zdaje sie ze pare osob z okolic pisalo do ciebie pw z prosba o wizyte ale nie bylo odp. Ania+Milva i Ulver jest z okolic i pewnie sie zgodzi na wizyte;) Nutka jest po operacji wiec konieczne beda wizyty u weta i to nie byle jakiego;)z tego co wiem po wszytskie wyniki trzeba z Rypina do Brodnicy jezdzic wiec czy masz mozliwosci etc.... Quote
Igiełka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Dogo coś szwankuje.Niech wszyscy tu napiszą.Zgadzam się na wizytę termin ustalimy wspólnie. Tak mam możliwości.A 5 minut drogi od siebie mam dobrego weta. Quote
chita Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 ok to moze podaj nr tel i poprosimy osoby z okolic o sprawdzenie dt:lol:chyba ze znajdzie sie cos blizej:roll: Quote
Igiełka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 603-249-370 mozna dzwonić o każdej porze dnia i nocy. Quote
Miła od Gucia Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Igeiłko na Twoim profilu znalazłam wpis, czy mogłabyś to wyjasnić. Comments Faerie - 17-12-2009 Igiełko, jeżeli Twoja propozycja tymczasu dla radomskich Zbójów jest aktualna, zadzwoń do Kasi lub napisz na wątku, psy czekają, wójt czeka, a nie wiadomo, gdzie je wieźć. Jeśli się rozmyśliłaś, też napisz, czas leci, szczyle mają go coraz mniej... http://www.dogomania.pl/threads/1755...jAE-na-ulicAE/ Quote
Kar0la Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Sunia ma cudowny charakter. Oby to pomogło jej znaleźć szybko nowy stały dom. Quote
Igiełka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Mila od Gucia Oferowałam dwóm szczeniaczkom tymczas u mnie kwestia była transportu bo to było daleko. Znależli się dobrzy ludzie,którzy pomogli. Psiaki znalazały tymczas dużo bliżej.Cieszę się bo maluchy już są teraz w DS.Wszystko się dobrze potoczyło.;) Quote
Igiełka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Mila od Gucia rozumiem że mnie sprawdzasz ale naprawdę nie mam nic do ukrycia. Wiem jestem nowa ale przecież każdy z was był kiedyś nowy. Quote
Miła od Gucia Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 dzięki Igiełko, ja Cię nie sprawdzam, bo nie mam takiego prawa, ale tak dociekam - w trosce o psy. Quote
Miła od Gucia Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Cioteczki Kochane, czy dotarła karma do Niuteczki ? Quote
malibo57 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Igiełko, czy odbyła się już u Ciebie wizyta przed/a? Nie widzę apelu o deklaracje stałe dla suni na DT. Sfinansuję transport Nutki do Ciebie, jeśli wszystko już dogadane. Quote
Igiełka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Nie niestety jeszcze się nie odbyła. Podałam telefon do siebie narazie nic. Ja czekam chociaż wiem że każdy ma swoje. Dobrze byłoby gdyby znalazła się osoba chętna na wizytę u mnie. Mamy mało czasu były 2 tygodnie już jest mniej. Nutka jest w awaryjnym miejscu u mnie byłaby bezpieczna. Quote
chita Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 ciotki spokojnie, numer pojawil sie wczoraj i osoby z okolic jeszcze dzis pewnie beda sie z Igielka kontaktowac... Igielka czy masz pw od Ani i Przeca??bo wiem ze wysylali juz jakis czas temu jak zalozylaś watek o dt ? Quote
malagos Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Łatwiej by było, gdyby każdy dogomaniak pod awatarem miał wpisaną swoją miejscowość... Quote
Igiełka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Tak mam ale nie umiem odpisywać nachodzi mi jedno na drugie i się zamazuje.Myślę że najlepiej byłoby telefonicznie dogadać szczegóły. Quote
ossa98 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 A ja nadal dopytuję co z moją wpłatą? wpłaciłam pieniądze 22.01 - i nie widzę ich na wykazie... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Jestem wstepnie umówiona z Igiełką na piatek na popołudnie. Oby mnie nie zasypało:) Poprosze numer tel do osoby decyzyjnej w sprawie suni na pw. Quote
Lidan Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Igiełka']Tak mam ale nie umiem odpisywać nachodzi mi jedno na drugie i się zamazuje.Myślę że najlepiej byłoby telefonicznie dogadać szczegóły.[/QUOTE] Z dogomanią i z poczta są ostatnio jakieś problemy. Ja nie mogłam kilka dni temu nawet otworzyć odebranej wiadomości. Ech...wszystko idzie jak po przysłowiowej grudzie. Quote
ewelinka_m Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ewab...odezwę się do Ciebie dziś :cool3: Quote
Igiełka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ania Milver jak zasypie to wyjdę Ci naprzeciw wezmę łopatę i będe odkopywać. :lol: Wszystko będzie dobrze. Quote
Igiełka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Lidan wszystko się unormuje. Zobaczysz będzie dobrze. Quote
eneda Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Karma dla Niteczki wczoraj dotarła, pięknie dziękujemy:) Igiełko dziękuję za propozycję tymczasowania Nutki, ale narazie nie skorzystamy. Twój tymczas jest płatny, a my niestety z funduszami stoimy kiepsko ;/ Osoba opiekująca się Nutką jeszcze trochę się nią zajmię....mam nadzieję, że szybko się znajdzie domek stały dla niuńki [miałam kilka telefonów, także jest zainteresowanie maleńką] Quote
Recommended Posts