Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Igielka zdaje sie ze pare osob z okolic pisalo do ciebie pw z prosba o wizyte ale nie bylo odp. Ania+Milva i Ulver jest z okolic i pewnie sie zgodzi na wizyte;)
Nutka jest po operacji wiec konieczne beda wizyty u weta i to nie byle jakiego;)z tego co wiem po wszytskie wyniki trzeba z Rypina do Brodnicy jezdzic wiec czy masz mozliwosci etc....

Posted

Igeiłko na Twoim profilu znalazłam wpis, czy mogłabyś to wyjasnić.

Comments

1. Faerie - 17-12-2009
    Igiełko, jeżeli Twoja propozycja tymczasu dla radomskich Zbójów jest aktualna, zadzwoń do Kasi lub napisz na wątku, psy czekają, wójt czeka, a nie wiadomo, gdzie je wieźć. Jeśli się rozmyśliłaś, też napisz, czas leci, szczyle mają go coraz mniej...

http://www.dogomania.pl/threads/1755...jAE-na-ulicAE/

Posted

Mila od Gucia Oferowałam dwóm szczeniaczkom tymczas u mnie kwestia była transportu bo to było daleko. Znależli się dobrzy ludzie,którzy pomogli. Psiaki znalazały tymczas dużo bliżej.Cieszę się bo maluchy już są teraz w DS.Wszystko się dobrze potoczyło.;)

Posted

Nie niestety jeszcze się nie odbyła. Podałam telefon do siebie narazie nic. Ja czekam chociaż wiem że każdy ma swoje.
Dobrze byłoby gdyby znalazła się osoba chętna na wizytę u mnie. Mamy mało czasu były 2 tygodnie już jest mniej.
Nutka jest w awaryjnym miejscu u mnie byłaby bezpieczna.

Posted

ciotki spokojnie, numer pojawil sie wczoraj i osoby z okolic jeszcze dzis pewnie beda sie z Igielka kontaktowac...
Igielka czy masz pw od Ani i Przeca??bo wiem ze wysylali juz jakis czas temu jak zalozylaś watek o dt ?

Posted

[quote name='Igiełka']Tak mam ale nie umiem odpisywać nachodzi mi jedno na drugie i się zamazuje.Myślę że najlepiej byłoby telefonicznie dogadać szczegóły.[/QUOTE]
Z dogomanią i z poczta są ostatnio jakieś problemy. Ja nie mogłam kilka dni temu nawet otworzyć odebranej wiadomości. Ech...wszystko idzie jak po przysłowiowej grudzie.

Posted

Karma dla Niteczki wczoraj dotarła, pięknie dziękujemy:)

Igiełko dziękuję za propozycję tymczasowania Nutki, ale narazie nie skorzystamy.
Twój tymczas jest płatny, a my niestety z funduszami stoimy kiepsko ;/
Osoba opiekująca się Nutką jeszcze trochę się nią zajmię....mam nadzieję, że szybko się znajdzie domek stały dla niuńki [miałam kilka telefonów, także jest zainteresowanie maleńką]