Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak wygląda aktualnie sprawa kosztów? czy mamy nadal zbierać pieniądze? jeśli tak, to na co, tylko na DT? Czy operacja została już opłacona? Ile pieniędzy jeszcze potrzeba?

Posted

ewab napisał(a):
Operacja Nutki w raz z hotelikowaniem do 21 stycznia kosztowała 377 zł

Sama się zacytuję.
Doktor zastosował wobec suni nadzwyczajny upust. To jest koszt operacji, sterylizacji i hotelikowania w lecznicy.

Posted

ewab napisał(a):
Sama się zacytuję.
Doktor zastosował wobec suni nadzwyczajny upust. To jest koszt operacji, sterylizacji i hotelikowania w lecznicy.

To wielki szacunek dla lekarza, bo ta kwota to pewnie jedynie koszta ledwo zwraca.
A opieka nad sunią i operacja na pewno były czasochłonne.

Posted

Oferuję troskliwą opiekę w ciepłej i rodzinnej atmosferze.Dysponuje dużym mieszkaniem. Nutka potrzebuje spokoju-mogę zaoferować osobny pokoik w razie czego-przyzwyczajenia się do nowego otoczenia. Opieka 24h na dobę. Dt mój okolice Torunia-dokładnie Rypin.

Posted

Przy zdowych małych psiakach cena 9zł za dobę.Nutka jest po operacji wymaga zmiany opatrunków. Zapewniam opiekę całodobową pełne wyżywienie 4 spacery dziennie i odrobaczenie.Z własnych środków nie pokrywam kosztów leczenia psiaka jednak jestem w stanie tym wszystkim się zająć.

Posted

Obecnie i przedtem tymczasowałam potrzebujące psiaki nie z dogomanii. Zgadzam się na wizytę przed wydaniem mi Nutki na tymczas.:lol:
Mimo prób dalej nie potrafię dodać zdjęć mojego Dt.:roll:

Posted

Moze ja bede upierdiwa,ale jakos nie znam organizacji pod opieka której jest Nutka.Proszę o podanie KRS-u i oficjalnych danych tego Świętokrzyskiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzetami ,,Zwierzak,,Bardzo mnie równiez interesuje stan Nutki i adres kliniki weterynaryjnej gdzie byłą operowana.Moze byc na PW.To samo dotyczy DT,w któym Nutka przebywa lub ma przebywac i hoteliku Igiełki.