Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos napisał(a):
Boże.... Co ja spotkało?...........Bardzo równo odcięte, za równo jak na wypadek, cholera!

Malagos, też mi się tak wydaje, coś za równo to wygląda, jak na wypadek....
Biedne maleństwo, jeszcze ta ciąża :-(
Ten początek roku to jakiś wysyp strasznych psich tragedii :-(
Czy maleńka jest już po zabiegu ?

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy policja wszczęła jakieś śledztwo,chociaż próbuje? To mógł przecież zrobić jakiś człowiek celowo.
Dopóki nie zmieni się mentalność organów ścigania i wymiaru sprawiedliwości i wynaturzona część społeczeństwa nie zacznie się bać, okrucieństwo wobec zwierząt będzie nadal.
Obawiam się,że te przypadki,o których my tutaj wiemy, to czubek góry lodowej...

Posted

Ona przebywa obecnie u osoby która ja znalazła czy gdzie inadziej, wystawię na dniach bazarek, jakąś część chociaż postaramy się na sunię przeznaczyć :( :( Jaki to musi być niesamowity ból :( aż mnie noga boli jak to widzę, do tego na takim mrozie, to martwica jakaś się jeszcze nie zrobiła wyżej ??

Posted

Aha co do kieleckiego ,piękne strony ale znieczulica ogromna .Wiem co mój wujek wyprawiał ze zwierzętami ,przez to moja mama właśnie pokłóciła się z nim i od 17 lat tam nie byłam .
Bił krowy ,katował psy .Moja mama (byłam jeszce wtedy dzieckiem) wyrywała mu kij którym okładal psa po głowie a on w amoku jeszce ją uderzył .

Posted

To teraz można sobie wyobrazić jak bardzo cierpi leśna zwierzyna złapana w takie "coś",to bestialstwo a tłumaczenie się biedą do mnie nie przemawia.Życzę kłusownikom takiego samego cierpienia:mad:

Kiedy będą wieści o suni ????

Posted

Basia1968 napisał(a):
niech szlag trafi kłusowników, dobrze, że moje najmłodsze dziecko kształci sie w kierunku leśnika - da on popalić tym palantom!!

Nie da.:shake: Niestety dopóki nie zmieni się prawo i mentalność pewnych grup społecznych to nie da,:shake: ale może im trochę utrudni proceder.

Posted

Jezus Maria :placz: Na pewno to jakiś chory $$#$%#&^ zrobił :angryy: :chainsaw:
Ogromny ból. Nie wyobrażam sobie co ona czuje :placz:

Skrobne coś dla małej.