Miła od Gucia Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Bardzo dziękuję za wskazówki, już zrobiłam ogłoszenie, oto link zobaczymy jaka będzie oglądalność, ja tam umieściłam link aktywny do Niutki tematu tutaj. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3441091_niutka_sunia_z_urwana_lapka_szuka.html Quote
Lidan Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ja też zrobiłam kilka ogłoszeń Nutce: mojpupil.pl ogloszenia.adverst.pl spacerek.net - czeka na akceptację nasipupile.pl owi.pl zwierzeta.5aleja.pl drobne.pl cafeanimal.pl oglosze.pl ojej.pl - oczekuje na moderacje Quote
andzia69 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Lidan, Miła od Gucia - dzięki za pomoc w ogłoszeniach...mam nadzieję, ze ktoś się ulituje i da suni ds do czasu koniecznej wyprowadzki z dt...chyba wierzę w cuda:( Co do kontaktu z dt...ja nie mam do tych ludzi kontaktu- to załatwiała Eneda i to ona musi się tu wypowiedziec...dlatego szkoda, że nikt z ludzi 'zinternetowionych" nie ma suni na dt...wtedy byłoby prościej z informacjami i zdjęciami na bieżąco... Quote
Vlk Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 czemu tych bied jest tyle :( :( :( na razie zapisuję tylko... zdrowiej suńko! Znaleźli się w końcu dobrzy ludzie dla Ciebie... Quote
Sabina02 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Okropne, co te niektore bidy przechodza! :placz: Nie moge uwierzyc, ze sunia tydzien sie meczyla... i nikt na nia nie zwrocil uwagi przez tyle dni. :shake: Quote
eneda Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Wczoraj dzwoniłam do dt, z Nutką wszystko w porządku, cały czas dt nie może się nadziwić jaka jest grzeczna. Chodzi za tymczasowym opiekunem krok w krok, jest radosnym pieskiem, ale na pewno radośniejsza byłaby mając ten właściwy domek.... Quote
Monika z Katowic Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Nutko kochana! Taka z Ciebie wyjątkowa "dziewczynka - kundelek", grzeczna i dzielna trzyłapka... Czy będą nowe zdjęcia sunieczki? Proszę, proszę! Quote
Lidan Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Raczej nie ma, ale też i zdjęć jest niestety za mało, żeby wystawić zwracające uwagę i porządne ogłoszenie. Tych z urwaną łapą chyba lepiej nie dawać bo mogą zablokować ogłoszenie z powodu drastycznych zdjęć. Quote
ewab Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Bardzo dziękujemy za wpłaty dla Nutki: KlaudiaD - 30 zł:loveu: Ossa98 - 50 zł:loveu: soboz4 - 30 zł:loveu: contradorra - 50 zł:loveu: kahoona 100 zł:loveu: Musimy zacząć zbierać deklaracje stałe na DT. Quote
Igiełka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Zdecydowałam się dać Nutce tymczas tyle biedna wycierpiała dajmy jej wszyscy szanse od losu.:loveu: Pilnie potrzebna osoba bezstronna, która uczciwie podejdzie do sprawy i sprawdzi warunki. Quote
Igiełka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Zdecydowałam się dać Nutce tymczas tyle biedna wycierpiała dajmy jej wszyscy szanse od losu.:loveu: Pilnie potrzebna osoba bezstronna, która uczciwie podejdzie do sprawy i sprawdzi warunki. Quote
Ulka18 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Trzymaj sie Nutko, jest tutaj wiele dogomaniakow, ktorzy mysla o Tobie i o Twoim cierpieniu. Moze stanie sie cud i znajdzie sie dom dla Nutki :modla: Quote
Igiełka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Zdecydowałam się dać Nutce tymczas tyle biedna wycierpiała dajmy jej wszyscy szansę od losu. Quote
Igiełka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Zdecydowałam się dać Nutce tymczas tyle biedna wycierpiała dajmy jej wszyscy szansę od losu.:loveu: Quote
Ulka18 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Trzymaj sie Nutko, jest tutaj wiele dogomaniakow, ktorzy mysla o Tobie i o Twoim cierpieniu. Moze stanie sie cud i znajdzie sie dom dla Nutki :modla: Quote
ewab Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Igiełka napisał(a):Zdecydowałam się dać Nutce tymczas tyle biedna wycierpiała dajmy jej wszyscy szansę od losu.:loveu: Igiełka, czy to miałby być tymczas u Ciebie? Na jakich warunkach? Quote
ewab Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Igiełka napisał(a):Zdecydowałam się dać Nutce tymczas tyle biedna wycierpiała dajmy jej wszyscy szansę od losu.:loveu: Igiełka, czy to miałby być tymczas u Ciebie? Na jakich warunkach? Quote
Igiełka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Tak u mnie.Pilnie potrzebny jest transport. Quote
andzia69 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 to dogo chodzi jak chce i kiedy chce - posty się dublują albo trojlują ( a potem mi ktoś zarzuci, ze mam tyle naklepanych posów;)) Igiełka - czy chcesz dać ten tymczas na zasadach jak gdzieś kiedys pisałaś? czyli 10 zł/doba? EwaB - Igiełka mieszka w ok. Torunia z tego co pamiętam... Quote
ewelinka_m Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 bardzo proszę trzymajcie kciuki...może coś bliżej mi się uda skombinować ...;) :kciuki: Quote
Recommended Posts