Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lidan, Miła od Gucia - dzięki za pomoc w ogłoszeniach...mam nadzieję, ze ktoś się ulituje i da suni ds do czasu koniecznej wyprowadzki z dt...chyba wierzę w cuda:(

Co do kontaktu z dt...ja nie mam do tych ludzi kontaktu- to załatwiała Eneda i to ona musi się tu wypowiedziec...dlatego szkoda, że nikt z ludzi 'zinternetowionych" nie ma suni na dt...wtedy byłoby prościej z informacjami i zdjęciami na bieżąco...

Posted

czemu tych bied jest tyle :( :( :( na razie zapisuję tylko... zdrowiej suńko! Znaleźli się w końcu dobrzy ludzie dla Ciebie...

Posted

Wczoraj dzwoniłam do dt, z Nutką wszystko w porządku, cały czas dt nie może się nadziwić jaka jest grzeczna. Chodzi za tymczasowym opiekunem krok w krok, jest radosnym pieskiem, ale na pewno radośniejsza byłaby mając ten właściwy domek....

Posted

Raczej nie ma, ale też i zdjęć jest niestety za mało, żeby wystawić zwracające uwagę i porządne ogłoszenie. Tych z urwaną łapą chyba lepiej nie dawać bo mogą zablokować ogłoszenie z powodu drastycznych zdjęć.

Posted

Bardzo dziękujemy za wpłaty dla Nutki:

KlaudiaD - 30 zł:loveu:
Ossa98 - 50 zł:loveu:
soboz4 - 30 zł:loveu:
contradorra - 50 zł:loveu:
kahoona 100 zł:loveu:

Musimy zacząć zbierać deklaracje stałe na DT.

Posted

Zdecydowałam się dać Nutce tymczas tyle biedna wycierpiała dajmy jej wszyscy szanse od losu.:loveu:
Pilnie potrzebna osoba bezstronna, która uczciwie podejdzie do sprawy i sprawdzi warunki.

Posted

Zdecydowałam się dać Nutce tymczas tyle biedna wycierpiała dajmy jej wszyscy szanse od losu.:loveu:
Pilnie potrzebna osoba bezstronna, która uczciwie podejdzie do sprawy i sprawdzi warunki.

Posted

Posted

Igiełka napisał(a):
Zdecydowałam się dać Nutce tymczas tyle biedna wycierpiała dajmy jej wszyscy szansę od losu.:loveu:

Igiełka, czy to miałby być tymczas u Ciebie? Na jakich warunkach?

Posted

Igiełka napisał(a):
Zdecydowałam się dać Nutce tymczas tyle biedna wycierpiała dajmy jej wszyscy szansę od losu.:loveu:

Igiełka, czy to miałby być tymczas u Ciebie? Na jakich warunkach?

Posted

to dogo chodzi jak chce i kiedy chce - posty się dublują albo trojlują ( a potem mi ktoś zarzuci, ze mam tyle naklepanych posów;))

Igiełka - czy chcesz dać ten tymczas na zasadach jak gdzieś kiedys pisałaś? czyli 10 zł/doba?

EwaB - Igiełka mieszka w ok. Torunia z tego co pamiętam...