Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ossa98']A ja nadal dopytuję co z moją wpłatą? wpłaciłam pieniądze 22.01 - i nie widzę ich na wykazie...[/QUOTE]

Cytuję post 187 z wczoraj:
[quote name='ewab']Bardzo dziękujemy za wpłaty dla Nutki:

KlaudiaD - 30 zł:loveu:
Ossa98 - 50 zł:loveu:
soboz4 - 30 zł:loveu:
contradorra - 50 zł:loveu:
kahoona 100 zł:loveu:

Musimy zacząć zbierać deklaracje stałe na DT.[/QUOTE]

Dziś wpłynęły pieniążki od lucysxy - 100 zł:loveu:. Ślicznie dziękujemy.

Suma wpłat dla Nutki wynosi aktualnie 775 zł
Koszty 377 zł
Stan konta suni 398 zł.
Eneda zaktualizuj rozliczenie w I poście.

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo cieszę się że Nutka znajdzie ciepło DS. Mimo to jestem umówiona na wizytę i pragę by ta wizyta się odbyła. Jest to blisko Ania myślę że przyjedzie i sprawdzi warunki na przyszłość.

Posted

[quote name='ewab']Igiełka ja też myślę, że powinnyście się spotkać. Jeszcze dużo psiaków będzie potrzebowało pomocy:-(.[/QUOTE]

ano dokładnie...nigdy nie wiadomo co przyniesie kolejny dzień:(

Posted

Nie przebrnelam przez wątek, ze wzgledu na jego drastycznośc( wybaczcie ):oops: i dlatego chcialam zapytać w jakim wieku jest Nutka i jakiej jest wielkosci, albo ile wazy? I jaki ma charakter ?
Te pytania beda mi pomocne w poszukiwaniu domku dla niej. Oczywiście, niczego nie obiecuje.
Niestety, jej kalectwo ogranicza ilośc chętnych na adopcje.:-(

Posted

Nutka ma około 2 lat, jest niedużą sunią ważącą około 10 kg.
DT co chwilę mi powtarza, że to psiak bezproblemowy, z innymi psiakami się dogaduję bez problemu, jest bardzo usłuchana, a za człowiekiem chodzi krok w krok jak szczeniaczek :)
PO PROSTU SKARB :)

Posted

[quote name='bela51']Nie przebrnelam przez wątek, ze wzgledu na jego drastycznośc( wybaczcie ):oops: i dlatego chcialam zapytać w jakim wieku jest Nutka i jakiej jest wielkosci, albo ile wazy? I jaki ma charakter ?
Te pytania beda mi pomocne w poszukiwaniu domku dla niej. Oczywiście, niczego nie obiecuje.
Niestety, jej kalectwo ogranicza ilośc chętnych na adopcje.:-([/QUOTE]

Bela - wiemy, że 3-łapkom jest ciężko znaleźć domek:-( sunia pomimo tego co przeszła jest bardzo miłym stworzeniem - bardzo lgnie do ludzi. Ma ok. 2 lat i jest krępej budowy ciała - wielkość mniej więcej jamnik standard - może ciut wyższa:)