Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, poprosiłam osobę od której dostałam zgłoszenie, żeby zaopiekowała się psiakiem po zabiegu...inaczej nie miałaby gdzie się podziać

Posted

Po operacji na razie bez komplikacji. I niech tak zostanie. Nutka ma amputowaną łapę i została wysterylizowana. Sunię juz można odebrać z lecznicy.

Posted

To potworne, jak taki człowiek może żyć ze świadomością tego co zrobił, koszmar. Ludzie niektórzy to potwory. Nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić ogrom cierpienia tego psiaka, nie miałabym litości dla tej kanalii, czy próbowaliście nagłośnić sprawę w telewizji? Może poprzez telewizję regionalną coś da się zrobić, oni lubią takie sensacje, a przy okazji przynajmniej mogą suni pomóc, ja popróbowałabym w radiu, lokalnych gazetach i lokalnej lub ogólnopolskiej telewizji, na pw mogą przesłać adres mailowy do dziennikarzy 2 i jak znajdę do polsat news, może tam uderzyć, bo to co ją spotkało to potworne!

Posted

No, teraz powinno być już coraz lepiej. Byłoby idealnie, gdyby udało się szybko znaleźć jakiś DT, gdzie pod troskliwą opieką sunia doszłaby do siebie.

Mam znajomego, który pracuje w TVN "UWAGA". Mogłabym mu podesłać materiał, ale dopiero w poniedziałek, bo dzisiaj osoba ta jest nieosiągalna. Może akurat temat by go zainteresował. Co o tym sądzicie?