obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 majqa napisał(a):Ja bym tego nie nazwała obroną :shake:, bo to był styl ekhm... napalonej dziewicy, chciałaby, boi się i jeszcze trochę poucieka, żeby się nie okazało, że jest zbyt łatwa. :evil_lol: trafne okreslenie hahahah :D Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Ustawic sie obie, majty w dol, bedzie :mad::mad::mad::mad::mad: A jak nie to druga opcja - prosze mi tu pomoc :( http://www.dogomania.pl/threads/137914-Ratujcie-mnie-jak-chcAE-jeszcze-A-yAE-Czasu-mam-niewiele Bidulek od Maja na Dogo wisi :( Quote
majqa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Pieszczota z Twojej dłoni jest tym, czego po prostu pożądam. :-) Służę całą sobą w każdej chwili Emiczku! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 majqa napisał(a): Służę całą sobą w każdej chwili Emiczku! :loveu: :loveu: :loveu: Rozbieraj sie razem z Bela (watek Barnaby)- zrobimy kalendarz z waszymi zdjeciami (Omar fajne zdjecia robi) sprzedamy na bazarkach hihihihi Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Emigrantka napisał(a):Rozbieraj sie razem z Bela (watek Barnaby)- zrobimy kalendarz z waszymi zdjeciami (Omar fajne zdjecia robi) sprzedamy na bazarkach hihihihi Emi nawet jak mam podły humor, Twoje posty rozwalają mnie pozytywnie :D Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Ja dalej czekam na Nikusia I Livke jak w pletwach odsniezaja przed domem - mial wyslac, obiecallllllllllllllllllllllllll a nie wyslala hehehe Quote
MagdaNS Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Emigrantka napisał(a):Ja dalej czekam na Nikusia I Livke jak w pletwach odsniezaja przed domem - mial wyslac, obiecallllllllllllllllllllllllll a nie wyslala hehehe To ja bym też chętnie obejrzała :). To nieźle musiało ich zasypać :) Quote
Ra_dunia Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ale by było kasy z takiego kalendarza! Ciotki - pomyślcie ;) A nas właśnie zasypuje totalnie i kompletnie - ponad pół metra już leży a tu ciągle pada i pada i pada... To kto da tymczasik akrobatce Bubie? :D Quote
Florentynka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 obraczus87 napisał(a): Bubulcu gdybys Ty umiała czytac wątek o sobie, to bys z tej budy wylazła :) ze smiechu bys sie tarzała :D Jak umie czytać, to może jej "Playdoga"kupicie? Quote
furciaczek Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 majqa napisał(a):Ja bym tego nie nazwała obroną :shake:, bo to był styl ekhm... napalonej dziewicy, chciałaby, boi się i jeszcze trochę poucieka, żeby się nie okazało, że jest zbyt łatwa. :evil_lol: Podpisuje sie pod tym zdaniem hihi Quote
majqa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Moje zdjęcia, powiadasz. Chyba, żeby kogoś zaszantażować i powiedzieć: "Na razie kalendarz ale jak nie pomożesz to ona rozbierze się na żywo." ;-) Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 majqa napisał(a):Moje zdjęcia, powiadasz. Chyba, żeby kogoś zaszantażować i powiedzieć: "Na razie kalendarz ale jak nie pomożesz to ona rozbierze się na żywo." ;-) Bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) Quote
Florentynka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Emigrantko - pozwoliłam sobie skopiować Twój apel o tymczas dla Buby na parówkowym wątku - może tam się coś wykoci w tej sprawie. Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Florentynka - dzieki... :modla: Quote
majqa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Trzeba offować, nie ma wyjścia... Gdzieś musi być przecież to miejsce. :-( Quote
furciaczek Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Laski tylko pamietajcie o jednej waznej rzeczy, zeby calej kwarantanny szlak nie trafil. Kolejnosc dzialan 1.chip +paszport 2.szczepienie p.wscieklizie 3. krew do badania 4. jak wyniki ok to 6 mies od daty pobrania krwi nie od czasu kiedy wyniki przyszly mozna ruszac w droge do Uk 5.na 24-48 przed przekroczeniem granicy odpchlanko i odrobaczanko Mus ta kolejnosc.... Kwarantanna wazna dozywotnio o ile bedzie sie pilnowalo terminowsci szczepien p.wsciekliznie. Quote
Emigrantka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 co znaczy 4? co 6 miesicy od pobrania krwi? powtorka badan? Quote
furciaczek Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Aa juz edytuje...6 mies od daty pobrania krwi mozna smigac na wyspy ;) Quote
Emigrantka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 na kogo czipowac na kogo paszport? tu mam Zara zachipowana na siebie plus na veta i na chipie ma informacje o tym ze jest po sterylce, ze jest ubezpieczona, moj adres i telefon, veta adres i telefon nie znam sie na polskich chipach - czy moga byc 2 adresy na polskim chipie? moj tutaj i kogos u kogo w Polsce bedzie na tymczasie? jak dlugo od szczepienia przeciw wsciekliznie mozna krew pobierac/wysylac? 4) czyli krew wysyla sie raz i juz? nie trzeba po 6 miesiacach powtarzac tego? Quote
Emigrantka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Buba - spisz? Ok, to ja tez ide spac pieknosci Ty.... Quote
obraczus87 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Bubulcu wstawaj :) Jak wszystko pojdzie zgodnie z planem, a musi sie udac, to niedlugo bedziesz budzic swoja nowa Pańcie :) heheheh :) Quote
eloise Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 a ja ponawiam pytanie, które padło wcześniej- czy cała procedura nie moze zacząć sie w schronisku? Paszport to nie problem, chip pewnie też, choć odpłatny. Szczepienie tym bardziej nie problem... przecież czekać możemy jeszcze jakiś czas... szkoda każdego dnia! Może jakiś wet coś podpowie? Quote
Ulka18 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 1.chip +paszport 2.szczepienie p.wscieklizie To mozna zrobic w schronisku. Miejsce w paszporcie jest na wpis wlasciciela, moze nawet dwa. Musze sprawdzic w schronisku, jutro bedziemy; paszporty widzialam, ale nie pamietam ile tam jest miejsca. Quote
Emigrantka Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Dzieki dziewczyny ;) Bubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - wstawajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Quote
Ulka18 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Jutro bedziemy u Buby; oby tylko nie padalo. Mamy zaplanowe kilka godzin robót i troche zdjec tez moze sie uda zrobic. Quote
Recommended Posts