Emigrantka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Furciaczek - wez no se kobito ta Sonie szkieleta wymian bo co spojrze na banerek to ryje do monitora hehehehe Quote
furciaczek Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Emigrantka napisał(a):Furciaczek - wez no se kobito ta Sonie szkieleta wymian bo co spojrze na banerek to ryje do monitora hehehehe A co ona juz w domu?? Ja nic nie wiem kurna.... Quote
Emigrantka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Se zajrzyj na watek jak NAPRAWDE Sonia wyglada... hehehhehe Bidula chudzina... heheheeh Na wejsciu do Kikou biedna Kikou musiala jej z pyska Ozzy wyciagac hehehhe Pojechala do Lwowka ta "chudzina" 1 strona Soni: Sonia w dzien wyciaganiecia ze schronu.. bidula..... hehehe Quote
furciaczek Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Aaa to ze wyglada inaczej to wiem :P Quote
Emigrantka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Noo jeszcze nam ozor pokazuje na tym 2 zdjeciu, malpa kudlata hehehe Quote
Emigrantka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Buba nie obraz sie.... ********************************************** Czy mozecie zajrzec do tej psiej bidy bardzo prosze..... Polamany znaleziony mieszkal w betonowej rurze pod mostem - tragiczna psia bida.... http://www.dogomania.pl/threads/179385-Lucky-poturbowany-psiak-w-potrzebie-ZBIERAMY-KASAE-NA-DT-I-LECZENIE ********************************************** Quote
Kar0la Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Emigrantko jeśli interesuje Cię tymczas w Łodzi, niestety płatny :oops: to może mogłabym pomóc... Quote
Reno2001 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Byłoby bosko. Mogłabym odwiedzac Bubcię, o ile oczywiście Kar0la by się zgodziła :) Quote
Emigrantka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Kar0la - dzieki ale.... spadl mi ktos z nieba wlasnie doslownie :) Buba - mam dla Ciebie tymczas domowy na kanapie u AnnaA miedzy Warszawa a Rzeszowem Pakuj sie pomalu panienko :) Bede potrzebowala transport dla Buby z Mielca do.....Kozienic - Buba pojedzie do AnnaA ktora zaoferowala przygarnac Bube na te 6 miesiecy . Plan: 1) W schronisku chip, szeczpionki (wlacznie z wscieklizna), paszport oraz ogolny przeglad u weta z porada co do karmy. Anna karmi jedna ze swich psic karma dietetyczna senior , jak bede znala nazwe (czekam na maila) to wpisze i zobaczymy czy ta sama karma nadawalby sie dla Buby, byloby latwiej zamawiac..... 2) Buba do AnnaA - potrzebny bedzie transport, kto pomoze? :modla: Badania krwi juz zrobimy u Anny. Quote
Emigrantka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 No ja tez :) Powisialam sobie na telfonie z Anna i......Buba bedzie miala jak w niebie u niej :) Strasznieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sie ciesze :) Quote
malibo57 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Kar0la napisał(a):Emigrantko jeśli interesuje Cię tymczas w Łodzi, niestety płatny :oops: to może mogłabym pomóc... KarOla, czy zajrzysz do Lucy'ego z Łodzi? Potrzebujemy tam pilnie tymczasu domowego dla psiny z Rawy - Emigranta wklejała juz jego link z prośbva o pomoc. Pies ma uraz kręgosłupa i siedzi w gorsecie. http://www.dogomania.pl/threads/1793...-DT-I-LECZENIE Quote
Reno2001 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Emigrantko, a mogłabyś przybliżyc nam kto to AnnaA? Jakoś nie słyszałam o tymczasach u niej i generalnie nie znam osoby. Quote
Emigrantka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 AnnaA napisala do mnie na PM i zaoferowala swoja pomoc - prawdziwy, domowy tymczas u niej z jej 3 psami. Nie chcialam zapeszac i nie pisalam wczesniej ale juz jest wszystko uzgodnionew wiec...... Buba - szykuj sie.... Quote
eloise Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 pierwszy post i tytuł zaktualizowane ;) Quote
Emigrantka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Eloise - dzieki... i... chyba mam transport dla Buby w przyszly weekend ...... CHYBA bo Ola bedzie gnebic mame o to ;) Odwoza Olka z Cz-wy do Brzyscia w nastepny weekend i po drodze ( co wcale nie jest po drodze) moze moglyby odebrac Bube z Mielca i odwiezc do Kozienic. Tylko nie wiem czy schronisko daloby rade tak szybko zalatwic: chip szczepienia (wlacznie z wscieklizna) paszport Bede dzwonic do szefa w poniedzialek..... :) Quote
majuska Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 W poniedziałek najprawdopodobnie kierownik jedzie do Wawy, można przez Kozienice....dzwońcie do kierownika Quote
Emigrantka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Majusta - byloby super ale to za szybko. Rozmawialam z kierownikiem, prosilam o zachipowanie Buby, zaszczepienie i wyrobienie jej paszportu - zanim wyjedzie ze schroniska..... To moze pare dni potrwac.... Mysle ze jakis tydzien jeszcze Buba w tej swojej budce posiedzi .... Quote
olalolaa Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 No wszystko zalezy od tego czy dadzą rade w schronisku to tak syzbko załatwic, bo myśle ze moja mama się zgodzi ;) Quote
Emigrantka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Ola - pomyziaj mame dobrze i sie zgodzi ;) Ja mysle ze w tydzien to by sie zalatwilo..... Zadzwonie do kierownika w poniedzialek wieczorkiem bo teraz go tam pewnie nie ma i tak Quote
halcia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Kiero bedzie pewnie tradycyjnie pare min po 20.W pon.jedzie do W-wy,moze by sie dało to połaczyc....A jesli za wczesnie to tak jak pisałas.Z Brzyscia do Mielca to ok.10 km. Quote
Kar0la Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 malibo57 napisał(a):KarOla, czy zajrzysz do Lucy'ego z Łodzi? Potrzebujemy tam pilnie tymczasu domowego dla psiny z Rawy - Emigranta wklejała juz jego link z prośbva o pomoc. Pies ma uraz kręgosłupa i siedzi w gorsecie. http://www.dogomania.pl/threads/1793...-DT-I-LECZENIE Znam wątek. Zaraz tam odpiszę. No to super, że Bubcia będzie miała tymczas.:multi: Powodzenia.:lol: Reno na kawkę możesz wpaść do mnie tak czy owak. Zapraszam. :lol: Quote
AnnaA Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Nie zapisuje się i muszę tu włazic przez banerek Quote
Recommended Posts