Reno2001 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Kar0la napisał(a):Znam wątek. Zaraz tam odpiszę. No to super, że Bubcia będzie miała tymczas.:multi: Powodzenia.:lol: Reno na kawkę możesz wpaść do mnie tak czy owak. Zapraszam. :lol: No właśnie powiem Ci, że wstyd. Mieszkamy w jednym mieście a widziałyśmy się ... uuuuuu la,la ... chyba ze dwa lata temu, co? AnnaA, witaj na watku. Fajnie, że przyszły dom Buby pojawił się tutaj :) Quote
Ulka18 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Do Wawy z suczkami, to chyba Wojtek lub Zbyszek pojedzie. Kiero dzisiaj mowil, ze Buba jedzie do dr Mrozowskiego na czipowanie, paszportowanie, szczepienie, wazenie i obcinanie pazurkow. Potwierdzil, ze Buba pieknie chodzi na smyczy, po schodach smiga jak trzeba. W ogole to fajna suczka, na pewno kiedys byla domowa. Podobno zglosila sie jeszcze jakas pani chetna na Bube, bedziemy szukac drugiej Buby, ja mam juz jedna grubasinke na oku. Moze sie uda wyadoptowac druga sunie z nadwaga. Quote
AnnaA Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Zazwyczaj zaglądam tylko na mazowieckie. Na Bubę trafiłam po banerku. Argumentem był fakt, że to na sześc miesiecy i że to dorosły pies a nie szczeniak. Mam nadzieję, że nie bedzie kłpotów z moimi sukami /duże/. Zapraszam w odwiedziny do Buby. Mój telefon 509142552 lub /48/6241242. Quote
Reno2001 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 No proszę, jakie wzięcie ma nasz Bubson ;) Quote
Emigrantka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Hej Anna - fajnie ze wpalas ;) Dostalam PM od Ulka, zadzwonilam, pogadalam z kierownikiem, bedzie kombinowal zeby Bubulca jutro zachipowac/saszczepic/paszport zrobic i zeby w poniedzialek mogla jechac do Anny na kanape..... Dzwonilam do Anny i nie ma problemu, moze Bubulca od poniedzialku wziasc. Podalam kierownikowi numer do Anny... Uffffffffff Furciaczek u mnie siedziala przy tym wszystkim, wypalilysmy paczke fajek ale wiadra kawey nie dalysmy rady.... Anna - bedziesz mi musiala teraz Buby pilnowac jak sa na nia jacys inni chetni ;) Maliboooooooooooooooooooooooooooooo - gdzie jestessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss?????? Bos mi potrzebna :) Dzieki wszytkim za wszystko :) Quote
Emigrantka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Ulka, Halcia - prosze przypomnijcie kierownikowi zeby Bubulca na wscieklizne tez jeszcze raz zaszcepil, to na wszelki wypadek zeby te przeciwciala dobrze wyszly.... Anna juz jest w kontakcie z Pulawami w sprawie tych pozniejszych badan - zawiezie Bube tam na badania, nie bedzie jej wet krwi pobieral/wysylal tylko od razu w Pulawach zrobi.... Anna - dzieki ze wkroczylas do akcji :) Buzka Quote
Ulka18 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Bubulec sie dogada z suczkami, ona siedzi w boksie chyba z 2 innymi psami, jest bardzo spokojna. Mam nadzieje, ze suczki AnnyA dadza Bubie spokoj, ona naprawde bedzie w szoku jak wyjdzie ze schroniska. Oby sie udalo zaczipowac jutro Bube, gabinet jest czynny od 9 chyba do 12. Oby Kierownikowi sie udalo wszystko zalatwic :kciuki: Przypomnienie o szczepieniu poszlo, ale kierownik mowil, ze ma zaszczepic, wiec wyglada na to, ze pamieta. Quote
Emigrantka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 No to grupowo trzymamy kciuki :) Buba.... jutro wielki dzien dla Ciebie - paszport dostaniesz lalunia :) Quote
Emigrantka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Ulka- jakbym jeszcze mogla prosic..... wet ktory bedzie Bubulca ogladal (i wazyl hehe), moze go zapytac czym ja najlepiej karmic? I jak duzo? Anny sunia jest na Light &Senior BTG Classic Dog - czy to byloby dobre dla Buby (nei znam sie na karmach jakie sa w Polsce wiec pytam) czy cos innego jej kombinowac? dziekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii za pomoccccccccccccccccc Quote
Ulka18 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Emigrantko, psy w schronisku jedza gotowane jedzenie, siekane w sieczkarni, wiekszosc to jest mięso. Kierownik dzisiaj mowil, ze Buba sobie lubi pojesc. Jak wracala do boksu z próby schodowej, to leciala jak strzala, po wejsciu do boksu pierwsze kroki skierowala do miski :wink: Quote
Emigrantka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Ulka - powaznie? O rany.... hehehheheheheh Anna, czy Ty to czytasz? Zeby Buba skarg pozniej sama nie pisala pozniej ze w schronisku miala lepiej niz u Ciebie czy u mnie - ale sie wpakowalysmy ;) Bo Buba pisac potrafi wiesz? Na jej video slychac w tle glos"Prosze napisac ze ona WSZYSTKO umie" ehhehehehehe Bubulec, nie rob numerow u Anny.... jedz co wet zaleci lalunia Quote
Emigrantka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Moja psica domowa wsuwa sucha karme firmy Orijen a do tego na smaka surowe kosci od czasu do czasu. Buba jadla kiedys suche jedzenie? Ciekawe jak u niej z zebami? To pewnie wet cos na ten temat powie..... Bedziemy kombinowac zeby i Zara i Buba dobrze i zdrowo jadly ;) Quote
Kar0la Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Hehe. Przegonili Bubcię po schodach i się dziwią, że zgłodniała. :evil_lol: Na taką figurkę trzeba sobie zapracować.:lol: Reno2001 napisał(a):No właśnie powiem Ci, że wstyd. Mieszkamy w jednym mieście a widziałyśmy się ... uuuuuu la,la ... chyba ze dwa lata temu, co? AnnaA, witaj na watku. Fajnie, że przyszły dom Buby pojawił się tutaj :) Oj daaawno to było. Ze dwa lata na pewno. Quote
Emigrantka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Eloise - fajnie ze jestes.... Jak to sie stalo ze Ty z warszawy zalozylas watek Bubie z Mielca? I jeszcze jedno - kto ma kontakt z Talcott ? Bo widze ze jest zabanowana a to wlasnie u niej na banerku moja corka dojrzala Bubulca..... :) Quote
eloise Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 a bo ja mam mieleckiego Ofika wyadoptowanego przez dogo ;) i ogromny sentyment do schroniska, wolontariuszy i Kiero ;) a tak poza tym, to oryginalnie jestem z Częstochowy i może to wszytsko razem spowodowało, że Buba ma dom u Ciebie :) Quote
Emigrantka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Eloise - loooooooooooooooooo ranyyyyyyyyyyyyyyyyyy hehehehhehehe Quote
majqa Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Nie masz pojęcia Emi, jak się cieszę, że wsio zaczyna się układać. :-) Quote
anita_happy Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 hej...a jak BuBA sie dogada w UK??? juz sie uczy szczekania po anglijsku:P Quote
majqa Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Na pewno Emi zainstaluje jej elektronicznego tłumacza. ;-) Quote
anita_happy Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 zapisuje sie u WAS bo czekam na fote BUBULCA w tej panterce :P dziewczyny..jakś lakierowana obroża i CZAD normalnie!!!! ale BUBA bedziesz śmigaś po tych rozlewiskach..echhh... na prawdę po miesiacu okaże się, ze to chart utyty był ... hihihi ja mam takiego obok siebie...latem chart - zimą serdel xxl kurcze już się doczekać nie moge zakończenia:) Quote
MagdaNS Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Emi, ja mam kontakt z Talcott, ona ma bana do 8 czy 18 marca. Kurczę, faktycznie trza ją powiadomić, że Buba na wyspy się szykuje ;) Quote
majuska Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 anita_happy napisał(a):hej...a jak BuBA sie dogada w UK??? juz sie uczy szczekania po anglijsku:P Przecież już było pisane, że Buba wszystko umie:evil_lol: Bubson na bank jest domowym kanapowcem, mam nadzieję,( że masz Emi takie w miarę niskie kanapy) ona bidulka nie mając swojego ludzia i domu zajadała ten stres i depresję w schronie i dlatego tak wygląda. Na pewno u Emi to sie zmieni, będzie też czerpać siły życiowe z mizianek, spacerków, drapania po brzuszku i nie trzeba będzie tyle jeść;) Quote
halcia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Talcott,pewnie czyta na bieząco,tylko pisac nie moze.Pozdrawiamy Cie Talcott na tej"odsiadce" Quote
AnnaA Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Zaraz jak tylko przestanie padac biorę się za odśnieżanie bo na chwilę obecną to tylko czołg by przejechał. Wczoraj było wszystko ok ale w nocy dosypało, oj dosypało. Najgorzej , że nadal sypie. Dam znac po południu czy dałam radę przetrzec szlak. Quote
Recommended Posts