Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

Posted

majqa napisał(a):
Rano jeszcze nie było wiadomo, czy Tadzik od niej wyjedzie, teraz jest cynk, że tak.

No wiem, ale ja tak na wszelki wypadek rano pisałam ;), bo rzeczywiście o lepszy DT jak Reni trudno

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My tu uwielbiamy Renatke!!!:loveu:A to "chyba" Kierownika to był bardziej żart,On zapomniał,ze nie wszyscy znaja jego dowcip:evil_lol:,ale upewnienie sie tez.:lol:Na pewno nie zakaz!

Posted

majqa napisał(a):
W te pędy piszcie do Renata5, prawdopodobnie dziś wyadoptuje jednego ze ślepaczków (dom sprawdzony i jest max), może ulitowałaby się nad Emi i Bubą!!!!!!! Warunki - łooooo yesooooo, trudno o lepsze niż u Reni.

Zdazylam?

Nie wiem o co chodzi ale zaraz bede czytac do tylu i nadrabia....

Posted

Jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu- to gdzie mam w koncu pisac/do kogo?

Czy ktos juz moze pisal?

Zanim mi komp znowu siadzie, huh?

Bo odpalil ale specjalista przybedzie dopiero za jakies 3 godziny zeby go zrobic bo mi jakos tak MRUGA tylko czekam az znowu zdechnie....

Posted

Ze tak sobie pozwole niesmialo powtorzyc....

Potrzebuje LUDZIA ktory przetrzyma mi MOJA Bube u siebie

na okres max 6 miesiecy
za rozsadna cene.
Ludzia ktory bedzie w stanie zaopiekowac sie Bubulcem w domu (zadne kojce) na ten czas, zabrac ja do DOBREGO weta na przeglad
(bede tu potzebowala komplet jej wynikow z Polski, moj wet bedzie sobie tlumaczyl, dobrego weta mamy, Rudolf ma na ime heheheh dusza chlopina),
wyrobic Bubie paszport.

Najlepiej w okolicach Torunia
- skad to do mnie dowiezie Bube ciotka Furciaczek - samochodem oczywiscie
(uklony w strone ciotki Furciaczek)
na mieciutkiej podusi z kokardka
na kolanach cala droge jak krolewne.
BO JEJ SIE NALEZY
1) Chip - Furciaczek, czy lepiej zeby zachipowali od razu na mnie Bubulca zeby nie trzeba bylo zmienic? Na moje nazwisko i adres tutaj czy jak?

2) DT w Polsce - moze to glupio zabrzmi ale.. chcialabym zeby Bubulec byl u kogos w mieszkaniu. U mnei bedzie w mieszkaniu wiec nie chcialabym zeby miala stres ze schroniska do domu z "wchodz wychodz kiedy chcesz bo mamy podworko", do mnie do mieszkania "Buba, zrywaj duuuuupe z wersalki, idziemu na spacerek"

3) Kasa - nie moge wstrzymac moich deklaracji na kilka () psow z Dogo (no chyba ze znajda DT) wiec uczciwie tu napisze ze byloby mi ciezko placic za jakis drogi tymczas dla Buby. Ppmozcie wiec prosze znalezc cos w miare .... no.... jak cos sie znajdzie to bede wtedy myslec czy dam rade.

4) Formalnosci w Polsce - widze ze Furciaczek tu czuwa to da znac co i w jakiej kolejnosci potrzeba, dzieki

5) Transport Buby ze schroniska do tymczasu - bede zebrac tutaj....wiem ze pomozecie

Bubulec, trzymaj sie panna.... jeszcze troszeczke tylko....

Posted

Ulka - dzieki za banerek Bubasa :)
W koncu sobie wkleilam heheh w pracy nie da sie bleeeeeeeeeeeeeeeee

Halcia - powiedz kierownikowi niech sobie tu zartow nie robi bo.. ja mam wysokie cisnieie.
A zarty tez potrafie - podjade tiorem pod schronisko, zwine wszsytkie psy i ... co bedzie robil?

:D

Posted

Reno2001 napisał(a):
Emi-Kierownik po prostu podpytał nas w ten sposób, jak my widzimy ta adopcję ;)
Wiesz, do Anglii żaden pies ze schroniska jeszcze nie jechał, więc stąd jedynie to "chyba"

A moze kierownik ja sam tu chce przywiac, huh?

;)

Posted

Potrzebuje LUDZIA ktory przetrzyma mi MOJA Bube u siebie

na okres max 6 miesiecy
za rozsadna cene.
Ludzia ktory bedzie w stanie zaopiekowac sie Bubulcem w domu (zadne kojce) na ten czas, zabrac ja do DOBREGO weta na przeglad
(bede tu potzebowala komplet jej wynikow z Polski, moj wet bedzie sobie tlumaczyl, dobrego weta mamy, Rudolf ma na ime heheheh dusza chlopina),
wyrobic Bubie paszport.

Najlepiej w okolicach Torunia
- skad to do mnie dowiezie Bube ciotka Furciaczek - samochodem oczywiscie
(uklony w strone ciotki Furciaczek)
na mieciutkiej podusi z kokardka
na kolanach cala droge jak krolewne.
BO JEJ SIE NALEZY

Chociazby za to dawanie lapki tak pieknieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

http://www.youtube.com/watch?v=eSKg1QXW7QA&feature=related

:)

1) Chip - Furciaczek, czy lepiej zeby zachipowali od razu na mnie Bubulca zeby nie trzeba bylo zmienic? Na moje nazwisko i adres tutaj czy jak?

2) DT w Polsce - moze to glupio zabrzmi ale.. chcialabym zeby Bubulec byl u kogos w mieszkaniu. U mnei bedzie w mieszkaniu wiec nie chcialabym zeby miala stres ze schroniska do domu z "wchodz wychodz kiedy chcesz bo mamy podworko", do mnie do mieszkania "Buba, zrywaj duuuuupe z wersalki, idziemu na spacerek"

3) Kasa - nie moge wstrzymac moich deklaracji na kilka () psow z Dogo (no chyba ze znajda DT) wiec uczciwie tu napisze ze byloby mi ciezko placic za jakis drogi tymczas dla Buby. Ppmozcie wiec prosze znalezc cos w miare .... no.... jak cos sie znajdzie to bede wtedy myslec czy dam rade.

4) Formalnosci w Polsce - widze ze Furciaczek tu czuwa to da znac co i w jakiej kolejnosci potrzeba, dzieki

5) Transport Buby ze schroniska do tymczasu - bede zebrac tutaj....wiem ze pomozecie

Bubulec, trzymaj sie panna.... jeszcze troszeczke tylko....

Posted

Dziewczyny chcialybyśmy-my dziewczyny z Łowicza -przeznaczyć pewna kwote na utrzymanie Buby do czasu kiedy bedzie w Polsce.Podajcie prosze konto na które mozemy wpłacic pieniądze.W okolicach Brodnicy czyli blizej Torunia jest hotelik prowadzony przez Ania+Milwa+Ulwer wejdzcie na watek domów tymczasowych.Pozdrawiamy Florentynkę!

Posted

Romka - bardzo dziekuje za oferte i bardzo doceniam chec pomocy.

W tej chwili jednak mysle ze dam rade finansowo......

Jezeli chcecie pomoc to bardzo prosilabym o pomoc bidom ktore NIC nie maja - na przyklad tej bidzie z mojego banerka

Dog - nie ma NIC

http://www.dogomania.pl/threads/137914-Ratujcie-mnie-jak-chcAE-jeszcze-A-yAE-Czasu-mam-niewiele

Lub Damie:

http://www.dogomania.pl/threads/175865-Stara-onka-Dama-mamy-miejsce-w-hotelu-bA-agamy-o-deklaracje

Lub Kaskowi - tragiczna sytuacja:

http://www.dogomania.pl/threads/179532-zero-badaA-decyzja-UA-PIENIE-ratujmy-KAE-ska-BA-AGAM-o-pomoc-zbieramy-na-hotel

Lub jakiejkolwiek innej psiej bidzie ktora tej pomocy bardzij potrzebuje w tej chwili - wedle uznania.

Bardzo dziekuje

Posted

Mnie sie ze srodkowa polnoca Polski kojarzy Malagos. W Toruniu tez pamietam suoer dogomaniaczke, ale mega zajeta czasowo. Jak sobie przypomne jej nick, to podam tutaj, moze by miala kogos znajomego chetnego do ofiarowania DT dla Bubulca. Moze Wy pamietacie dogomaniaczke z Torunia, ktora byla aktywna na dalmatynczykach?

Posted

magenka1 napisał(a):
a może ZuziaM ? Tylko chyba nie okolice Torunia

To Emi sobie ubzdurala te okolice Torunia:evil_lol::eviltong:, to jest jednak kupa czasu wiec trzeba szukac gdzie sie da. Przed podroza do UK jakos Bube dowieziemy do Torunia, jak nie znajdzie sie zaden transport to ja po nia pojade. Chce z nia chociaz 2-3 dni spedzic przed podroza, to jednak kawal drogi i lepiej zebym nie byla taka calkiem obca. No i na spokojnie do weta sobie skoczymy, odrobaczanie, odpchlanie i sprawdzenie ogolnego stanu zdrowia bez zbednych stresow i pospiechu.
Tak wiec Emi prosze wyedytuj tego swojego niebiesko-czerwonego posta i napisz ze DT gdziekolwiek byle najlepszy z najlepszych ;)