Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

Posted

Talcott - jak czytasz to.. dzieki za to ze mialas banerek Bubulca ;)

No dziewczyny, Anne zasypalo i nie ma do niej jak dojechac - biedna z lopata pod domem lata teraz chuyba.....

Bubie kupimy tu rozmowki polsko-angielskie i sobie dziewczyna poradzi, spoko ;)

Furciaczek u mnie wczoraj byla, widziala te paszporty jej futer..... cholera, nie ma zdjec w psich paszportach ale nie bede ryzykowac prob sciagania Buby tutaj jako sznaucera.... heheheheheh

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaskoczę cię kochana, ja mam maszynę do odśnieżania bo do mnie trzeba odśnieżyc 500 mb polnej drogi i z łopatą to byłoby przerąbane. Największy problem w tym, że nie przestaje padac. Trzymajcie kciuki z Furciaczkiem żeby w końcu przestało sypac to 2 godz i przejazd będzie.

Posted

wow czadowe ubranko, podrzuce Bubsie slownik jak pojade do schroniska co by dziewczyna sobie troche angielskiego przypomniala, dawno nie uzywala to pewnie troszke jej sie zapomnialo

Posted

BUBSON GOTOWY DO DROGI !!! Zeby tylko sie pogoda poprawila, jest znowu duzo nowego sniegu, drogi nieodsniezone.

Temat: Buba
Od: [email protected]
Data: N Lutego 14 2010, 11:43 am

Buba jest zaczipowana, zaszczepiona, ma obcięte pazury i waży 21 kilogramów.

Zobaczymy jak będzie do wieczora z pogodą . Chodzi o jutrzejszy wyjazd.Jak narazie to noszę się z zamiarem przełożenia o kilka dni.Ja spod bloku
wyjeżdżałem 35 minut.Jeżeli będzie dalej sypać to chyba nie ma szans na wyjazd. Zapomniałem napisać że Buba też jest zapisana na ten transport. Jedzie do Kozienic.

Posted

Ulka - lo ranyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ale piorunem ten wasz schroniskowy Wielki Wodz dziala - uklonyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy heheheh :)

21kg jednak? heheheh no tak myslalam ze zaden facet damskiej wagi "na oko" nie oszacuje heheeh hehehehhehe

Z dojazdem Anna tez sie wlasnie martwila - Anna ma numer do schroniska, Kierownik ma numer do Anny, mam nadzieje ze sie wszystko rozjasni niedlugo w tym temacie....i ze Bubie nie zdaza pazury odrosnac zanim snieg stopnieje ;)

Ulka - tam nie pisze o paszporcie - ma paszport?

Zaraz dzwonie zreszta.... heheheheh

Buzka - super wiadomosci :)

Posted

Ciekawe ile Buba wazyla przed obcieciem tych pazurkow heheheh

Wyslalam maila do schroniska, dzwonic bede po 20 tak jak sie umowilam....

Buba - ale Ci sie trafilo, manicure dla dziewczynki w Walentynki heheheh

Bardzo sie bronila?

:D

Posted

Mysle,ze nie!:evil_lol: Do podawania łapki przeciez manicure jest niezbedne i ona to wie !;) He! Czyli dobrze oceniłam,że 18-20 ma bankowo.Kiero dawał chyba ok 17.Ale to dobrze,ze chłopy widzą nas szczuplejsze:diabloti: Bubson,Bubson,ja z watkiem nie wyrabiam,po godzinie juz mam zaległosci...:eviltong:Ale sie cieszę!

Posted

Ja strasznie przepraszam ale.. kto robil banerek Bubulca? :oops:

Fajnie bylby nowy.......za pare dni jak juz bedzie u Anny :)

Eloise - chyba mozna 1 strone troszke zmienic ;)

Bubulec - trzymaj sie dziewczyno.. jeszcze troszeczkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Posted

Jak miło się czyta ten wątek Bubulka na pewno już czuję , że gdzieś wyjeżdża jak jej te pazurki obcięli.
Już nie mogę doczekać się zdjęć Bubulko poza schronem.
A na dzień dobry obejrzałam sobie ZNOWU filmik Buby :)
Cioteczki miłej niedzieli!

Posted

Emi - a jaki banerek teraz sobie życzysz? ;) Bo Bubulec to już Twój, więc i banerek na Twoje życzenie :D
Ale się cieszę, że wszystko się dobrze układa!

Mielec przyciąga ludzi :) Jakby na to nie patrzeć - Reno jest z Łodzi i bardzo czynnie pomaga, ja pomagam banerkowo i tekstowo a jestem z Poznania :)

Posted

Kurczę, 2 godziny mnie na dogo nie było a tu znów kilka stron wątku przybyło:) matko warunki na drogach sa okropne u nas, wierzę, że kierownik wyjeżdżał pół godziny...ja chyba wogóle nie wyjadę, zaraz idziemy odkopywać....Bubsonku jeszcze troszkę i wyrwiesz się...