Emigrantka Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Talcott - jak czytasz to.. dzieki za to ze mialas banerek Bubulca ;) No dziewczyny, Anne zasypalo i nie ma do niej jak dojechac - biedna z lopata pod domem lata teraz chuyba..... Bubie kupimy tu rozmowki polsko-angielskie i sobie dziewczyna poradzi, spoko ;) Furciaczek u mnie wczoraj byla, widziala te paszporty jej futer..... cholera, nie ma zdjec w psich paszportach ale nie bede ryzykowac prob sciagania Buby tutaj jako sznaucera.... heheheheheh Quote
AnnaA Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Zaskoczę cię kochana, ja mam maszynę do odśnieżania bo do mnie trzeba odśnieżyc 500 mb polnej drogi i z łopatą to byłoby przerąbane. Największy problem w tym, że nie przestaje padac. Trzymajcie kciuki z Furciaczkiem żeby w końcu przestało sypac to 2 godz i przejazd będzie. Quote
Ulka18 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ciekawe czy sie Kierownikowi uda zalatwic czipowanie na dzisiaj? Byloby super :kciuki: Quote
Emigrantka Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 No trzymamy kciuki - nie tylko ja z Furciaczkiem ale wszystkie Bubuluby tu na watku ;) Maszyna do odsniezania? Wawwwwwwwwwwwwwwwwww a ja tu juz chcialam ekipe z lopatami montowac ;) Quote
Emigrantka Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo znalazlam kubraczek wiosenny dla Buby hehehheh Quote
Emigrantka Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Ktos gdzies cos o panterce wspominal? Nawet z kapturem ;) Quote
yoko100 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 wow czadowe ubranko, podrzuce Bubsie slownik jak pojade do schroniska co by dziewczyna sobie troche angielskiego przypomniala, dawno nie uzywala to pewnie troszke jej sie zapomnialo Quote
Ulka18 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 BUBSON GOTOWY DO DROGI !!! Zeby tylko sie pogoda poprawila, jest znowu duzo nowego sniegu, drogi nieodsniezone. Temat: Buba Od: [email protected] Data: N Lutego 14 2010, 11:43 am Buba jest zaczipowana, zaszczepiona, ma obcięte pazury i waży 21 kilogramów. Zobaczymy jak będzie do wieczora z pogodą . Chodzi o jutrzejszy wyjazd.Jak narazie to noszę się z zamiarem przełożenia o kilka dni.Ja spod bloku wyjeżdżałem 35 minut.Jeżeli będzie dalej sypać to chyba nie ma szans na wyjazd. Zapomniałem napisać że Buba też jest zapisana na ten transport. Jedzie do Kozienic. Quote
Emigrantka Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Ulka - lo ranyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ale piorunem ten wasz schroniskowy Wielki Wodz dziala - uklonyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy heheheh :) 21kg jednak? heheheh no tak myslalam ze zaden facet damskiej wagi "na oko" nie oszacuje heheeh hehehehhehe Z dojazdem Anna tez sie wlasnie martwila - Anna ma numer do schroniska, Kierownik ma numer do Anny, mam nadzieje ze sie wszystko rozjasni niedlugo w tym temacie....i ze Bubie nie zdaza pazury odrosnac zanim snieg stopnieje ;) Ulka - tam nie pisze o paszporcie - ma paszport? Zaraz dzwonie zreszta.... heheheheh Buzka - super wiadomosci :) Quote
Emigrantka Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Ciekawe ile Buba wazyla przed obcieciem tych pazurkow heheheh Wyslalam maila do schroniska, dzwonic bede po 20 tak jak sie umowilam.... Buba - ale Ci sie trafilo, manicure dla dziewczynki w Walentynki heheheh Bardzo sie bronila? :D Quote
halcia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Mysle,ze nie!:evil_lol: Do podawania łapki przeciez manicure jest niezbedne i ona to wie !;) He! Czyli dobrze oceniłam,że 18-20 ma bankowo.Kiero dawał chyba ok 17.Ale to dobrze,ze chłopy widzą nas szczuplejsze:diabloti: Bubson,Bubson,ja z watkiem nie wyrabiam,po godzinie juz mam zaległosci...:eviltong:Ale sie cieszę! Quote
Emigrantka Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Trzeba tytul watku zmienic na: Buboluby :loveu: Quote
Emigrantka Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Ja strasznie przepraszam ale.. kto robil banerek Bubulca? :oops: Fajnie bylby nowy.......za pare dni jak juz bedzie u Anny :) Eloise - chyba mozna 1 strone troszke zmienic ;) Bubulec - trzymaj sie dziewczyno.. jeszcze troszeczkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
magenka1 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Jak miło się czyta ten wątek Bubulka na pewno już czuję , że gdzieś wyjeżdża jak jej te pazurki obcięli. Już nie mogę doczekać się zdjęć Bubulko poza schronem. A na dzień dobry obejrzałam sobie ZNOWU filmik Buby :) Cioteczki miłej niedzieli! Quote
Emigrantka Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Wlasnei tez ten filmik ogladalam...... powala mnei za kazdym razem ;) Quote
magenka1 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Bo ona na tym filmiku jest boska:loveu: Quote
eloise Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 zmienię, jak trochę ochłonę... dziecko mnie dziś absorbuje na 110 %! Quote
Emigrantka Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Ja w kuchni na lancuchu obecnie ;) Quote
eloise Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 1 post zmieniony, udało mi się ją położyć spać na chwilę... co za żywioł!!!! Quote
Ra_dunia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Emi - a jaki banerek teraz sobie życzysz? ;) Bo Bubulec to już Twój, więc i banerek na Twoje życzenie :D Ale się cieszę, że wszystko się dobrze układa! Mielec przyciąga ludzi :) Jakby na to nie patrzeć - Reno jest z Łodzi i bardzo czynnie pomaga, ja pomagam banerkowo i tekstowo a jestem z Poznania :) Quote
Dzika_Figa Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Jej, chwilkę nie zaglądałam a tu takie wiadomości.... Buba, teraz to będziesz miała życie! Quote
majuska Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Kurczę, 2 godziny mnie na dogo nie było a tu znów kilka stron wątku przybyło:) matko warunki na drogach sa okropne u nas, wierzę, że kierownik wyjeżdżał pół godziny...ja chyba wogóle nie wyjadę, zaraz idziemy odkopywać....Bubsonku jeszcze troszkę i wyrwiesz się... Quote
Florentynka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Dla Buby i wszystkich bywalców wątku: Quote
Ulka18 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Banerek robila RADUNIA, wiec trzeba by do Raduni napisac, jak juz Bubulec wyjedzie ze schroniska. U nas katastrofa sniezna, 25 cm nowego sniegu, zobaczcie jak to wyglada. Przy okazji obejrzycie moja mielecka Casablanke (to ta na kolanach u mojej corki Ulki). http://www.dogomania.pl/threads/67927-CASABLANKA-mini-collie-z-Mielca-ZOSTAJE-U-ULKI18-PROSIMY-O-KCIUKI-ZA-JEJ-ZDROWIE?p=14081571#post14081571 Quote
Recommended Posts