Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

Posted

Te trze schody nie licze.Mój Filip po schodach nie chodzi do dzis,ale trzy u teciowej pokona,bo tak mało chyba nie uwaza za przeszkode.W domu w zyciu przez 5 lat nie wyszedł,stoi przy nich i piszczy/nie wierzy swoim nogom po paralizu/ale on tez schodów nie znał/był kiedys na łancuchu/a Buba mogła znac.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy mozna to poniezej wkleic cale w 1 post?

Potrzebuje LUDZIA ktory przetrzyma mi MOJA Bube u siebie (domowy DT)

na okres max 6 miesiecy - za rozsadna cene.
Ludzia ktory bedzie w stanie zaopiekowac sie Bubulcem w domu (zadne kojce) na ten czas, zabrac ja do DOBREGO weta na przeglad
(bede tu potrzebowala komplet jej wynikow z Polski, moj wet bedzie sobie tlumaczyl, dobrego weta mamy, Rudolf ma na ime heheheh dusza chlopina),
wyrobic Bubie paszport.

Najlepiej w okolicach Torunia ale niekoniecznie,
byle byl NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH
- skad to do mnie dowiezie Bube ciotka Furciaczek - samochodem oczywiscie
(uklony w strone ciotki Furciaczek)
na mieciutkiej podusi z kokardka
na kolanach cala droge jak krolewne.
BO JEJ SIE NALEZY

Chociazby za to dawanie lapki tak pieknieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

http://www.youtube.com/watch?v=eSKg1...eature=related

Posted

Emigrantka napisał(a):
NO u mnie sie nauczy ale renaty nie moglybysmy tak meczyc... czyli szukamy dalej tymczasu dla Bubulca...
Mozemy w schronisku sprobowac czy Buba chodzi po schodach, jest chyba 4 schody do wejscia do budynku. Dajcie nam troche czasu, sprobujemy, nie jestesmy z Mielca i musimy albo prosic Kierownika, albo podjechac. Ja ma 40km, Halcia 60km.

NIE WIDZE DLA BUBY LEPSZEGO TYMCZASU NIZ U RENATKI :fadein:

Kierownik schroniska i 3 chlopakow cwiczacych sumo?
Kierownik nie taki psy dzwigal do zdjec, Halcia tez, przyznaj sie Halcia.

Posted

Ale to musi byc wiecej niz te 4 schody..... ;)

A ja teraz nie widze Buby u Renatki, wydaje mi sie ze to dla renatki byloby za duze jednak obciazenie - i nie chodzi mi o wage Buby.......

Nie chce nikomu sprawiac MOJA psica klopotu.

Acha, nie jestem w pracy wiec jezeli kierownik schroniska mi odpisal to nie bede wiedziec az do poniedzialku )zdycham w domu), no chyba ze do mnie do domu skrobnie:

[email protected]

Bubulec, trzymaj sie tam

Ermmmmm czy jest szansa zeby jej te pzurki obciac? Strasznieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dlugie ma :(

Posted

Hahaha... biedny kierownik :)
To jeśli Buba pomyka po schodach (ale bym chciała to zobaczyć) to może iść do Renatki?
Bo z drugiej strony, też pomyślcie, że jakby przez te pół roku wniknęła jednak jakaś sytuacja i Bubę trzeba by było znieść...

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Hahaha... biedny kierownik :)
To jeśli Buba pomyka po schodach (ale bym chciała to zobaczyć) to może iść do Renatki?

Oj nie, wagowo nie moze.....Kierownik to jednak facet, zaden facet damskiej wagi nie zgadnie ;)
A Buba to kobita nie?
Na pewno brzuch wciagala jak ja kierownik ogladal..... i na wdechu byla heheheheh
Ja mysle ze ze 20 to ona wazy.. spokojnie....

Posted

Ja bym tego nie nazwała obroną :shake:, bo to był styl ekhm... napalonej dziewicy, chciałaby, boi się i jeszcze trochę poucieka, żeby się nie okazało, że jest zbyt łatwa. :evil_lol: