halcia Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Te trze schody nie licze.Mój Filip po schodach nie chodzi do dzis,ale trzy u teciowej pokona,bo tak mało chyba nie uwaza za przeszkode.W domu w zyciu przez 5 lat nie wyszedł,stoi przy nich i piszczy/nie wierzy swoim nogom po paralizu/ale on tez schodów nie znał/był kiedys na łancuchu/a Buba mogła znac. Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Cholera - nie ma zupelnie jak/gdzie tych schodow przetestowac widze? Ja na 1 pietrze mieszkam.... Bubulec, daj znac ze dasz rade lalunia..... :( Quote
yoko100 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ja mysle ze Babunia da rade po schodach, tak ladnie daje lapki. A jesli nie za to sie szybko nauczy Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 NO u mnie sie nauczy ale renaty nie moglybysmy tak meczyc... czyli szukamy dalej tymczasu dla Bubulca... Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Czy mozna to poniezej wkleic cale w 1 post? Potrzebuje LUDZIA ktory przetrzyma mi MOJA Bube u siebie (domowy DT) na okres max 6 miesiecy - za rozsadna cene. Ludzia ktory bedzie w stanie zaopiekowac sie Bubulcem w domu (zadne kojce) na ten czas, zabrac ja do DOBREGO weta na przeglad (bede tu potrzebowala komplet jej wynikow z Polski, moj wet bedzie sobie tlumaczyl, dobrego weta mamy, Rudolf ma na ime heheheh dusza chlopina), wyrobic Bubie paszport. Najlepiej w okolicach Torunia ale niekoniecznie, byle byl NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH - skad to do mnie dowiezie Bube ciotka Furciaczek - samochodem oczywiscie (uklony w strone ciotki Furciaczek) na mieciutkiej podusi z kokardka na kolanach cala droge jak krolewne. BO JEJ SIE NALEZY Chociazby za to dawanie lapki tak pieknieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee http://www.youtube.com/watch?v=eSKg1...eature=related Quote
majqa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Bubę pod pachę i do pierwszego bloku z brzegu. Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 majqa napisał(a):Bubę pod pachę i do pierwszego bloku z brzegu. Kierownik schroniska i 3 chlopakow cwiczacych sumo? :D Quote
Ulka18 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Emigrantka napisał(a):NO u mnie sie nauczy ale renaty nie moglybysmy tak meczyc... czyli szukamy dalej tymczasu dla Bubulca... Mozemy w schronisku sprobowac czy Buba chodzi po schodach, jest chyba 4 schody do wejscia do budynku. Dajcie nam troche czasu, sprobujemy, nie jestesmy z Mielca i musimy albo prosic Kierownika, albo podjechac. Ja ma 40km, Halcia 60km. NIE WIDZE DLA BUBY LEPSZEGO TYMCZASU NIZ U RENATKI :fadein: Kierownik schroniska i 3 chlopakow cwiczacych sumo?Kierownik nie taki psy dzwigal do zdjec, Halcia tez, przyznaj sie Halcia. Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Ale to musi byc wiecej niz te 4 schody..... ;) A ja teraz nie widze Buby u Renatki, wydaje mi sie ze to dla renatki byloby za duze jednak obciazenie - i nie chodzi mi o wage Buby....... Nie chce nikomu sprawiac MOJA psica klopotu. Acha, nie jestem w pracy wiec jezeli kierownik schroniska mi odpisal to nie bede wiedziec az do poniedzialku )zdycham w domu), no chyba ze do mnie do domu skrobnie: [email protected] Bubulec, trzymaj sie tam Ermmmmm czy jest szansa zeby jej te pzurki obciac? Strasznieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dlugie ma :( Quote
Ulka18 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Voila, odpowiedz od Kierownika :multi: Temat: Re: Buba - prosba Od: [email protected] Data: Cz Lutego 11 2010, 2:06 pm Buba chodzi po schodach jak gimnastyczka po przyrządach. Nie przeszkadzają jej schody. A waga to napewno w granicach 15-17 kilogramów. Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Ulka- no za takiego maila to wymyziaj.... kierownika heheheheh :) Quote
Ulka18 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ja bym tylko dodalam, ze Buba moze pod 20 kg dolatywac. Moja suczka wazy 19 kg, a Buba wyglada solidniej niz ona :wink: Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Ulka- i konieczie wklej zdjecia jak myziasz... kierownika heheheh :) Quote
Ra_dunia Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Hahaha... biedny kierownik :) To jeśli Buba pomyka po schodach (ale bym chciała to zobaczyć) to może iść do Renatki? Bo z drugiej strony, też pomyślcie, że jakby przez te pół roku wniknęła jednak jakaś sytuacja i Bubę trzeba by było znieść... Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Bubulcu Ty nasza Gimnastyczko :D nie moge, normalnie nie mogę ze smiechu :D Bubulcu gdybys Ty umiała czytac wątek o sobie, to bys z tej budy wylazła :) ze smiechu bys sie tarzała :D Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 obraczus87 napisał(a): Bubulcu gdybys Ty umiała czytac A co, nie umie? Przeciez na tym filmie slychac wyraznie "Ja pier...le" a pozniej" Ona wszystko umie" ;) Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Ra_dunia napisał(a):Hahaha... biedny kierownik :) To jeśli Buba pomyka po schodach (ale bym chciała to zobaczyć) to może iść do Renatki? Oj nie, wagowo nie moze.....Kierownik to jednak facet, zaden facet damskiej wagi nie zgadnie ;) A Buba to kobita nie? Na pewno brzuch wciagala jak ja kierownik ogladal..... i na wdechu byla heheheheh Ja mysle ze ze 20 to ona wazy.. spokojnie.... Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Emigrantka napisał(a):A co, nie umie? Przeciez na tym filmie slychac wyraznie "Ja pier...le" a pozniej" Ona wszystko umie" ;) Emi Ty oszalałas na punkcie Bubulca :D i bardzo dobrze :D Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Emigrantka napisał(a):A co, nie umie? Przeciez na tym filmie slychac wyraznie "Ja pier...le" a pozniej" Ona wszystko umie" ;) Emi Ty oszalałas na punkcie Bubulca :D i bardzo dobrze :D Quote
majqa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 To to ja już wiedziałam po pierwszej PW w sprawie Bubci. ;-) Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 obraczus87 napisał(a):Emi Ty oszalałas na punkcie Bubulca :D i bardzo dobrze :D Tu za mna jeszcze 2 oszalalych zawsze siedzi ;) Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 majqa napisał(a):To to ja już wiedziałam po pierwszej PW w sprawie Bubci. ;-) Ale ja sie dzielnie bronilam... no nie? Tylko padlam w bojach... heheheh Quote
majqa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ja bym tego nie nazwała obroną :shake:, bo to był styl ekhm... napalonej dziewicy, chciałaby, boi się i jeszcze trochę poucieka, żeby się nie okazało, że jest zbyt łatwa. :evil_lol: Quote
Recommended Posts