Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

Posted

Potrzebuje LUDZIA ktory przetrzyma mi MOJA Bube u siebie (domowy DT)

na okres max 6 miesiecy - za rozsadna cene.
Ludzia ktory bedzie w stanie zaopiekowac sie Bubulcem w domu (zadne kojce) na ten czas, zabrac ja do DOBREGO weta na przeglad
(bede tu potrzebowala komplet jej wynikow z Polski, moj wet bedzie sobie tlumaczyl, dobrego weta mamy, Rudolf ma na ime heheheh dusza chlopina),
wyrobic Bubie paszport.

Najlepiej w okolicach Torunia ale niekoniecznie,
byle byl NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH
- skad to do mnie dowiezie Bube ciotka Furciaczek - samochodem oczywiscie
(uklony w strone ciotki Furciaczek)
na mieciutkiej podusi z kokardka
na kolanach cala droge jak krolewne.
BO JEJ SIE NALEZY

Chociazby za to dawanie lapki tak pieknieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

http://www.youtube.com/watch?v=eSKg1...eature=related

1) Chip - Furciaczek, czy lepiej zeby zachipowali od razu na mnie Bubulca zeby nie trzeba bylo zmienic? Na moje nazwisko i adres tutaj czy jak?

2) DT w Polsce - moze to glupio zabrzmi ale.. chcialabym zeby Bubulec byl u kogos w mieszkaniu. U mnei bedzie w mieszkaniu wiec nie chcialabym zeby miala stres ze schroniska do domu z "wchodz wychodz kiedy chcesz bo mamy podworko", do mnie do mieszkania "Buba, zrywaj duuuuupe z wersalki, idziemu na spacerek"

3) Kasa - nie moge wstrzymac moich deklaracji na kilka () psow z Dogo (no chyba ze znajda DT) wiec uczciwie tu napisze ze byloby mi ciezko placic za jakis drogi tymczas dla Buby. Ppmozcie wiec prosze znalezc cos w miare .... no.... jak cos sie znajdzie to bede wtedy myslec czy dam rade.

4) Formalnosci w Polsce - widze ze Furciaczek tu czuwa to da znac co i w jakiej kolejnosci potrzeba, dzieki

5) Transport Buby ze schroniska do tymczasu - bede zebrac tutaj....wiem ze pomozecie

Bubulec, trzymaj sie panna.... jeszcze troszeczke tylko....

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bubulku! Ale sie u Ciebie dzieje!!!! :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:

Trzymamy z Kasią kciuki za szybką i szczesliwą podroz Buby do nowego domku!!! :lol:

PS. A moja mielecka Kaśka nie daje łapy... Składam reklamacje! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad:

A tak nawiasem mowiac, to wymogi do przewozu psa do Anglii to maja niezłe. :shake:

Posted

Sbinka - ale przecież wiesz ;) zwrotów nie przyjmują :P
Widziały gały co brały :D Fakt - z Kasią takich przepraw nie było ;)

Buba prosi o DT na 6 miesięcy... to niewiele, lecz dla niej to gra o życie!

Posted

Potrzebuje LUDZIA ktory przetrzyma mi MOJA Bube u siebie (domowy DT)

na okres max 6 miesiecy - za rozsadna cene.
Ludzia ktory bedzie w stanie zaopiekowac sie Bubulcem w domu (zadne kojce) na ten czas, zabrac ja do DOBREGO weta na przeglad
(bede tu potrzebowala komplet jej wynikow z Polski, moj wet bedzie sobie tlumaczyl, dobrego weta mamy, Rudolf ma na ime heheheh dusza chlopina),
wyrobic Bubie paszport.

Najlepiej w okolicach Torunia ale niekoniecznie,
byle byl NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH
- skad to do mnie dowiezie Bube ciotka Furciaczek - samochodem oczywiscie
(uklony w strone ciotki Furciaczek)
na mieciutkiej podusi z kokardka
na kolanach cala droge jak krolewne.
BO JEJ SIE NALEZY

Chociazby za to dawanie lapki tak pieknieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

http://www.youtube.com/watch?v=eSKg1...eature=related

1) Chip - Furciaczek, czy lepiej zeby zachipowali od razu na mnie Bubulca zeby nie trzeba bylo zmienic? Na moje nazwisko i adres tutaj czy jak?

2) DT w Polsce - moze to glupio zabrzmi ale.. chcialabym zeby Bubulec byl u kogos w mieszkaniu. U mnei bedzie w mieszkaniu wiec nie chcialabym zeby miala stres ze schroniska do domu z "wchodz wychodz kiedy chcesz bo mamy podworko", do mnie do mieszkania "Buba, zrywaj duuuuupe z wersalki, idziemu na spacerek"

3) Kasa - nie moge wstrzymac moich deklaracji na kilka () psow z Dogo (no chyba ze znajda DT) wiec uczciwie tu napisze ze byloby mi ciezko placic za jakis drogi tymczas dla Buby. Ppmozcie wiec prosze znalezc cos w miare .... no.... jak cos sie znajdzie to bede wtedy myslec czy dam rade.

4) Formalnosci w Polsce - widze ze Furciaczek tu czuwa to da znac co i w jakiej kolejnosci potrzeba, dzieki

5) Transport Buby ze schroniska do tymczasu - bede zebrac tutaj....wiem ze pomozecie

Bubulec, trzymaj sie panna.... jeszcze troszeczke tylko....

Posted

powiedziałam mojemu okropnemu mężowi, że wielu ludziom Bubcia leży na sercu i że moglibyśmy ją przygarnąć na ten czas, ale odmówił i powiedział, ze skoro tyle osób się nią interesuje, to niech ktoś inny ją weźmie....
no i jak tu gadać z tymi chłopami? :mad:

Posted

Już piszę dlaczego nie dam rady...Buba może i nie jest duża,ale jest dla mnie za ciężka.Mieszkam na pierwszym piętrze w domku.Jeżeli Buba miałaby problemy z wchodzeniem,albo ze schodzeniem ze schodów,to nie dałabym rady jej nosić.Psiaki które biorę niestety muszą ważyć tak do 10 kilo,bo tyle dam radę w razie co unieść.Może zważcie Bubę,zobaczymy ile panna waży,bo zdjęcia często przekłamują i może Bubulec wcale nie jest taka ciężka na jaką wygląda?

Posted

Renata - ja mieszkam na 1 pietrze , to bedzie super przyzwyczajenie Bubulca.
Nikt nie pisal ze jej cos dolega wiec nie wydaje mi sie zeby miala problem z wlazeniem na gore, na dol sie moze juz turlac ;)

To cooooooooooooooooooo?????????????????????????????????/

:D

Posted

Niech ją dziewczyny zważą,plisss...ja naprawdę jestem chora,w moich wynikach ze szpitala mam napisane"stan bardzo ciężki":shake:
Na tamten świat się chyba jeszcze nie szykuję,ale naprawdę muszę mierzyć siły na zamiary...