Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O widzisz,to juz wzmocnione siły do ogłoszen!:evil_lol::diabloti:Przy Rudim tez poczaruj ....bo normalnie szok,ze nie ma fajnych chętnych:shake:.Teraz to wierzę w te czary-mary,bo w co tu wierzyc???Dzieki:evil_lol:

Posted

może jeszcze na ;http://www.rzeszowiak.pl/ go ogłoście,z zanaczeniem ,że np.bedzie pomoc w transporcie do woj.podkarpackiego:)Tam wybiera się ważność ogłoszenia i może być np. 1 dzień,potem gdy ogołszonko wygasa,to można znowu odnowić,tak by był ciągle nr.1 :) na pierwszej stronie

Posted

(Nie wiem czy tu mogę ,bo to wątek Halusia...Ale.. karolcia na rzeszowiaku wybiera się ważność ogłoszenia od 1 dnia do 31 dni (chyba)-potem gdy ogłoszenie wygaśnie-sam do ciebie przychodzii meil,że ogłoszenie wygasło i można je znowu-odnwić-aktualizować-edytować i znowu jest widoczne w serwisie.Ale np.jeśli ważnośc jeden tyg,to cały czas nie bedzie na pierwszej stronie(bo tam jest dość duży ruch codzienie pare nowych ogłoszprzybywa i wygasa)-ale zawsze tak jest ,że jak ogłoszenie jest częściej widoczne na tych pierwszych stronach to ma większe szanse na przeczytanie-co nie?Jedynym moim jeszcze pomyśłem jest go ogłosić w jakiejś gazecie..nie tlko przez net..może to coś da...?..innych pomysłów juz nie mam..

Posted

Najgorsze jest to, że psiaki z hoteliku już parokrotnie ogłaszane były w gazetach i to też nie przynosiło efektu :( Jedyne co się sprawdza to Metro, ale tam wcale nie tak łatwo ogłaszać bo psiaki są ponoć wybierane losowo...

Posted

Cześć Halusiu, dawno do Ciebie nie zaglądałam, więc buziaki dla Ciebie!
Halusiu, w powietrzu czuć już wiosnę, przynajmniej u nas, więc może nareszcie znajdzie się dobry kochający ludź dla Ciebie :)

Posted

Kochane cioteczki, głowy do góry! Idzie wiosna, adopcje w hoteliku powoli ruszają (jak ospała ciuchcia :) ), najpier Marcel, teraz Pepe i Kawa (tfu, tfu, żeby nie zapeszyć, bo oba psiaki czekają na wizyty przedadopcyjne). Halusiem było zainteresowanie, więc spokojnie znajdzie domek, tylko czeka aż go wypatrzy odpowiednia osoba.