kaskadaffik Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Oh nie wiadomo juz czy można się cieszyć, czy lepiej nie a suprise, kciuki sie trzyma :) Quote
majuska Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 W końcu sie uda, tak czy inaczej Halus jest psiakiem zwracającym na siebie uwagę i wkońcu domek sie znajdzie, sa takie biedaki o które po pół roku i dłużej nikt kompletnie nie zapytał..... Quote
halcia Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Znowu nadzieja i czekanie....moze to ten domek?Od 10 znowu fala dużych mrozów,oby ci sie psiaczku udało!. Quote
karolciasz28 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Murka']Wysłałam dziś kandydaturę Halusia ludziom, którzy szukają dużego łagodnego psa. Haluś się im spodobał, zobaczymy co z tego będzie.[/QUOTE] MUrka czy to Ci ludzie od naszego Liska?:razz: Quote
Ra_dunia Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 mam nadzieję, że wreszcie ktoś odpowiedzialny pokocha słodziaka... czas najwyższy... Quote
Murka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ano nic. Cisza :( karolciasz, to jeszcze inny dom, aż na Warmii... Quote
karolciasz28 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Halusiu:-(:-( A ktoś go wysłał do tych od Liska? Quote
Ra_dunia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Niech te adopcja wreszcie ruszą... Chyba wszystkim potrzebny jest taki zastrzyk pozytywnej energii. Quote
Ulka18 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Karolciasz, a moze dasz Halusia na Cafeanimal? Masz szczesliwa reke ostatnio vide Romus :fadein: Quote
halcia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Daj rudzielca,gdzie sie da w myśl tego ,ze im wiecej tym lepiej,a pewnie nudzisz sie w domu podczas choroby.Dziekuje! Quote
MagdaNS Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Kochany Halusiu, mój TZ wybywa dziś na balangę pępkową (bo został dziadkiem) a dogo wreszcie nie szaleje, wiec wieczorem biorę się za Twoje bazarki. Chociaż Tobie, chłopaku, to najbardziej i tak jest potrzebny kochający domek. Ech, czemu te domki nie widzą, jaki z Ciebie super gość.... Quote
majuska Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ja mam wciaz Halusia na cafeanimal http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Halus,5940 i jeszcze na paru innych stronkach, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby było tego kilka;) Quote
MagdaNS Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Halusiu, bazarek biżuteryjny dla Ciebie i Rufiego już otwarty, niestety tylko trzy rzeczy, bo gapowata ciotka gdzieś posiała łańcuszek. Ale to nic, zhandlujemy go innym razem, tymczasem zapraszamy: http://www.dogomania.pl/threads/179232-Kup-zA-ote-serduszko-dla-Halusia-i-Rufiego-u-Murki-do-10-02-Do-23-00?p=14029824#post14029824 Quote
kaskadaffik Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Halusiu przelałam właśnie z bazaru 50 dla Ciebie i 20 na kolegę malutkiego Lorka :) Trzymaj nam sie cieplutko :) Quote
karolciasz28 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='majuska']Ja mam wciaz Halusia na cafeanimal http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Halus,5940 i jeszcze na paru innych stronkach, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby było tego kilka;) A ja dałam Romusia i był w Metrze.:eviltong::eviltong::eviltong: I dzisiaj jeszcze jeden psiak z Orzechowiec,zaraz napiszę na głównym jaki.;););) Quote
Ra_dunia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 może i Halusiowi się poszczęści i do Metra trafi... :) Quote
majuska Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Karolciu psiaki mają u Ciebie farta dawaj ile dasz rade na cafeanimal!!!:) Quote
halcia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dzieki Kasiu,dzieki Madziu!Ja juz przestałam wierzyc,ze w zimie cos ruszy... Quote
MagdaNS Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='halcia']Dzieki Kasiu,dzieki Madziu!Ja juz przestałam wierzyc,ze w zimie cos ruszy...[/QUOTE] Halciu, nie masz za co dziękować, dla Ciebie wszystko :loveu: Ja wierzę, że ruszy się z adopcjami na wiosnę, teraz nikt nie ma głowy do takich rzeczy... Bazarek ciuszkowy wystawię dopiero w sobotę, bo to strasznie długo trwa, a wolę to robić jak takiego jednego nie ma w domu :evil_lol: Quote
Murka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jest dom dla Halusia. P. Henryk wypatrzył Halusia na stronie schroniska i zadzwonił do schroniska, Kierownik podał mu namiary na nas. To jest dom z ogrodem. Jest jedno ale: Haluś mieszkałby w budzie... p.Henryk zapewnia, że w mrozy brałby psa do domu. Chcieliśmy mu zaproponować innego psa, który lepiej by się nadawał do budy, ale p.Henrykowi spodobał się akurat Haluś. I nie wiem... decyzja należy do Was, a właściwie do halci (czemu kobito nie odbierasz telefonów??). Pan zgodził się na wizytę przedadopcyjną. To Połaniec (lub okolice). Z jednej strony szkoda mi trochę Halusia do budy, bo to pies typowo rodzinny, ale może udałoby się z Panem porozmawiać n.t. temat. On ogólnie boi się psa w domu, bo ma 4-letnią wnuczkę. Mówiliśmy, że Haluś jest bardzo łagodny, moze jak sam to zobaczy to pozwoli psu na wstęp do domu. Najlepiej by było pojechać i z Panem porozmawiać. Co o tym myślicie? Jest ktoś chętny? Jakby co to podam tel. Quote
kaskadaffik Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Połaniec niedaleko, ale jak z Panem gadać, jeśli on sobie już wymyślił, że jednak pies ma siedzieć w budzie to nie wiem czy zdanie zmieni ... ale zawsze można spróbować, Halcia czekamy na Twe zdanie, ale czuje że Ci sie Pan nie spodoba ... Quote
eloise Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 dla mnie najważniejsze pytanie-czy tylko Pan chce psa czy rodzina też, bo co jeśli wnuczka mu dokuczy i pies warknie? albo złapie? Bo Haluś to rodzinny chłopak tylko dzieci są różne i ludzie różni... Quote
halcia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Nie wziełam ze soba telefonu.Nie wiem,jestem zaskoczona, że z krótka sierscia chce psa do budy....bo przeciez nawet do MadziNS sie wahałam,a tam był pewny dom i człowiek i pewne relacje o nim.Ale uwazałam,ze taki psiak powinien mieszkac w domu.Raczej jestem przeciw,ale czy wymarze mu mieszkanie w domu i hasanie po ogrodzie?Ciekawe co Pan na to,gdyby psiak dobrze sie sprawował?Aga,Reno co Wy na to?....Jeszcze pomyslałam tak...przeciez dziecko bedzie sie bawic na ogrodzie...to wtedy co uwiąża Halusia i tak zostanie....bo przeciez jak jest dziecko i duzy pies,to jaka róznica czy sa w domu czy na ogrodzie?Wszedzie moze wywrócic czy ugryzc jesli tego sie obawiaja...... Quote
Recommended Posts