Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ho ho ho Halusiu zeby chociaż z jedengo z tych domków coś wyszło :) ja bym Pepe sie bała im dać że wróci bo jakby tak ze strachu narobił, nie wiem zreszta to Wasza decyzja :) Kciuki zacieśnięte :)

Posted

Wysłałam właśnie pytanie o zgodę na wizytę i pytanie w jakich dokładnie warunkach Haluś by zamieszkał, bo na razie wiem tylko, że miałby towarzystwo dwójki małych dzieci, że mieszkałby w okolicy Włodawy (czy ktoś z dogo jest z tamtych okolic?...) i Państwo mogą go odebrać z Lublina (napisałam, że do Lublina możemy dowieźć za zwrotem kosztów).

Posted

Niestety na razie cisza :(

Tymczasem minął kolejny miesiąc, więc czas na rozliczenie:

Stan konta na 31 grudzień wynosił +480,90 zł
Wpłaty:

20 zł Halina B.
Razem: 500,90 zł

Koszty:
360 zł hotelowanie

500,90 zł - 360 zł = 40,90 zł
Stan konta na 30 styczeń wynosi +140,90 zł.

Posted

Zerkałam na str 33,gdzie Murka pisała,że stan na 31 grudnia był 480,90zl. Powinno zostac 120,90 + 20 zł/ od Halina B./=140,90 .Ja moze w poł.miesiąca spotkam sie z Ulką w schr.to podam kase,jesli nie jakos przesle.Paskudnie,ze nie ma nim zainteresowania,mysle,ze mrozy tez zniechęcajaco działają na ludzi.A ze Smailikiem,nie wiem czy biedna zuzlikowa nie miała długów...Ja tez ostatnio na niego podałam 30,a leczenie też kosztowało.`Jak był bazarek na psiaki u Murki,to troche mozesz wspomóc.

Posted

Halciu, ja w tym tygodniu wystawię dwa bazarki, jeden z kilkoma atrakcyjnymi biżuteriami, drugi z ubraniami babskimi dla kobietek różnych rozmiarów - dochód pół na pół będzie dla Halusia i dla Rufiego.

Posted

OK,wielkie dzieki za pomoc Kasiu,i Madziu.Ja nie nawale i nie wycofam sie z finansowania Halusia ,tylko ile razy jestem w banku nie mam konta do Murki,bo jestem zakrecona,korzystałam z grzecznosci Ulki,dawałam Jej kase,Ona przelewała,albo zostawiałam Kiero jak miał sie z Nimi widzieć.;)

Posted

[quote name='halcia']Zerkałam na str 33,gdzie Murka pisała,że stan na 31 grudnia był 480,90zl. Powinno zostac 120,90 + 20 zł/ od Halina B./=140,90 .[/QUOTE]

O widzisz! Bo ja poprawkę ostatniej pomyłki zmieniłam na forum, a w swoich zapiskach nie i stąd się to wzięło :oops: już poprawiam tutaj i w swoich zapiskach.

Posted

Szkoda, że cisza w sprawie Halusia :(
Magda - ja dogo teraz tak muli, że chyba lepiej trochę się wstrzymać z bazarkami. Jak zacznie już normalnie działać - będzie większy odzew ;)