morisowa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Pierwsze posłanko małej - w kociej klatce, najspokojniejszy kącik między szafą, łóżkiem i ścianą: A tu pierwszy raz przyłapana na posłaniu Morisa: a obecnie to jej główne posłanko Panna Zaczepialska: Quote
morisowa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 "No choć do mnie! Nie uciekaj na łóżko!" takie skarby znalazłam w pokoju ale piłeczka najfajniejsza :p mały gryzoń (oj, mała lubi uzywać ząbków, jak szczeniak) Quote
morisowa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 tak, to jej najlepsze zdjęcie u mnie póki co Myślę, że to jej pierwsza cieczka i panienka ma z 7-8 miesięcy - stąd ta chęć do zabawy wszystkim i gryzienia wszystkiego :cool3: Poczuła się bezpiecznie w nowym miejscu i fisiuje. Ja jej nie przeszkadzam dopóki nic od niej nie chcę. Pierwsze kontakty z kotem ok, ale samej z kociakami to bym jej jeszcze nie zostawiła. Quote
irenaka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Pycholek przekochany!!!!:loveu: Ona się już uśmiecha:multi: Quote
majqa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ma takie zawadiackie spojrzenie. :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Fajny ten brzydal:loveu:, bardzo się cieszę, że tak się rozkręca. Jeszcze trochę czasu i na ludzi się otworzy. Quote
mysza 1 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Hopsnę malutką, mam nadzieję, że humorek dopisuje. Quote
Lenka40 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Migotka jest przecudowna, zdjęcia super!! :loveu: Co do wieku, to tak jak przypuszczaliśmy faktycznie chyba jej pierwsza cieczka, bo mąż skojarzył, że pojawiła się w zeszłym roku na pewno po zimie i była szczeniakiem. Jest młodziutka i ma wielkie szanse na znalezienie domu :multi: Wielkie dzięki za opiekę!!! Kamień nam (prawie już) spadł z serca... Quote
wtatara Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/na-pomoc-moim-psiakom-z-dogomanii-d0-30-xi-173458/index2.html bazarek miedzy innymi dla suni Quote
morisowa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Migotka psa mi zamęczy!!! :evil_lol: Ciągle się bawią, kotłują po podłodze, podgryzają. Momentami Moris na łózko przed nią ucieka :evil_lol: ale już się nauczyła i wskakuje za nim :p Mój staruszek schorowany. Ech, faceci. Zobaczył młodziutką panienkę i od razu pokazuje jaki to on w pełni sił :eviltong: Mała czuje się bezpiecznie w mieszkaniu, nauczyła się, że smycz to spacer i już nie łapię jej w kącie tylko sama podchodzi, żeby ją zapiąć. Nie przeszkadzam jej czy siedzę czy kręcę sie po domu. A nawet... od wczoraj jak ją głaszczę to nie zwiewa ani ogonka nie podkula :p Myślę, że już się jej spodobało tylko wstydzi się do tego przyznać ;) Quote
irenaka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Morisowa:loveu: Z Ciebie jest prawdziwa czarodziejka. Takie postępy w tak krótkim czasie, to faktycznie rewelacja!!!:multi: Quote
ania z poznania Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 To my nowe zdjęcia poprosimy :loveu:! Quote
Greven Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Jak TZ myszy ją wiózł, to mysza mi wmawiała, że to ratlerek... ... jaki ratlerek, to pekinczyk!!! :diabloti: O naszą pekinkę Justynkę było z 90 telefonów i maili. Ogłoście ją jako pekinczyka, serwer padnie :diabloti: Świetna jest, urocza mała, taka młodziutka, szybko znajdzie dom. Quote
mysza 1 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Greven napisał(a):Jak TZ myszy ją wiózł, to mysza mi wmawiała, że to ratlerek... ... jaki ratlerek, to pekinczyk!!! :diabloti: O naszą pekinkę Justynkę było z 90 telefonów i maili. Ogłoście ją jako pekinczyka, serwer padnie :diabloti: Świetna jest, urocza mała, taka młodziutka, szybko znajdzie dom. Baliśmy się ją ogłaszać, bo nie każdy ma podejście do psa, chciałabym, zeby się otworzyła na dobre, wtedy dom szybko powinna znaleźć. No i sterylka, a ma cieczkę. Mała to mała, wszystko jedno czy ratlerek czy pekińczyk:evil_lol: Quote
morisowa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Zdecydowanie pekińczyk - ma wstrętne, duże, wyłupiaste oczy :evil_lol: Zdjęcia są, potem wstawię. Jak planujecie ze sterylką? Jest jednak ryzyko ciąży, więc lepiej za długo nie czekać. Quote
Greven Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 mysza 1 napisał(a):Baliśmy się ją ogłaszać, bo nie każdy ma podejście do psa, chciałabym, zeby się otworzyła na dobre, wtedy dom szybko powinna znaleźć. No i sterylka, a ma cieczkę. Po to jest weryfikacja potencjalnych opiekunów, wizyty przedadopcyjne ;) Ale masz rację - dom na pewno szybko znajdzie, taki młodziutki pekinczyk (a nawet ratlerek), zdrowy i z diabelskim błyskiem w oku, to rarytas. Będzie można wybierać i przebierać. Quote
mysza 1 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 morisowa napisał(a):Zdecydowanie pekińczyk - ma wstrętne, duże, wyłupiaste oczy :evil_lol: Zdjęcia są, potem wstawię. Jak planujecie ze sterylką? Jest jednak ryzyko ciąży, więc lepiej za długo nie czekać. Jak tylko sterylka się skonczy trzeba zrobic, można chwilę poczekać, zeby "zaschło" wszystko lepiej dla bezpieczeństwa malutkiej. Quote
Greven Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 mysza 1 napisał(a):Jak tylko sterylka się skonczy :turn-l: Cieczka. Quote
wtatara Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 SZYBKO SIĘ ZADOMOWIŁA pewnie ten duży piesek przypomina jej tamtego który się nią opiekował Quote
Recommended Posts