Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pierwsze posłanko małej - w kociej klatce, najspokojniejszy kącik między szafą, łóżkiem i ścianą:

A tu pierwszy raz przyłapana na posłaniu Morisa:

a obecnie to jej główne posłanko

Panna Zaczepialska:

Posted

tak, to jej najlepsze zdjęcie u mnie póki co

Myślę, że to jej pierwsza cieczka i panienka ma z 7-8 miesięcy - stąd ta chęć do zabawy wszystkim i gryzienia wszystkiego :cool3: Poczuła się bezpiecznie w nowym miejscu i fisiuje. Ja jej nie przeszkadzam dopóki nic od niej nie chcę. Pierwsze kontakty z kotem ok, ale samej z kociakami to bym jej jeszcze nie zostawiła.

Posted

Migotka jest przecudowna, zdjęcia super!! :loveu:
Co do wieku, to tak jak przypuszczaliśmy faktycznie chyba jej pierwsza cieczka, bo mąż skojarzył, że pojawiła się w zeszłym roku na pewno po zimie i była szczeniakiem. Jest młodziutka i ma wielkie szanse na znalezienie domu :multi:
Wielkie dzięki za opiekę!!! Kamień nam (prawie już) spadł z serca...

Posted

Migotka psa mi zamęczy!!! :evil_lol:
Ciągle się bawią, kotłują po podłodze, podgryzają. Momentami Moris na łózko przed nią ucieka :evil_lol: ale już się nauczyła i wskakuje za nim :p
Mój staruszek schorowany. Ech, faceci. Zobaczył młodziutką panienkę i od razu pokazuje jaki to on w pełni sił :eviltong:

Mała czuje się bezpiecznie w mieszkaniu, nauczyła się, że smycz to spacer i już nie łapię jej w kącie tylko sama podchodzi, żeby ją zapiąć. Nie przeszkadzam jej czy siedzę czy kręcę sie po domu. A nawet... od wczoraj jak ją głaszczę to nie zwiewa ani ogonka nie podkula :p Myślę, że już się jej spodobało tylko wstydzi się do tego przyznać ;)

Posted

Jak TZ myszy ją wiózł, to mysza mi wmawiała, że to ratlerek...
... jaki ratlerek, to pekinczyk!!! :diabloti:

O naszą pekinkę Justynkę było z 90 telefonów i maili.
Ogłoście ją jako pekinczyka, serwer padnie :diabloti:

Świetna jest, urocza mała, taka młodziutka, szybko znajdzie dom.

Posted

Greven napisał(a):
Jak TZ myszy ją wiózł, to mysza mi wmawiała, że to ratlerek...
... jaki ratlerek, to pekinczyk!!! :diabloti:

O naszą pekinkę Justynkę było z 90 telefonów i maili.
Ogłoście ją jako pekinczyka, serwer padnie :diabloti:

Świetna jest, urocza mała, taka młodziutka, szybko znajdzie dom.

Baliśmy się ją ogłaszać, bo nie każdy ma podejście do psa, chciałabym, zeby się otworzyła na dobre, wtedy dom szybko powinna znaleźć. No i sterylka, a ma cieczkę.
Mała to mała, wszystko jedno czy ratlerek czy pekińczyk:evil_lol:

Posted

Zdecydowanie pekińczyk - ma wstrętne, duże, wyłupiaste oczy :evil_lol:

Zdjęcia są, potem wstawię.
Jak planujecie ze sterylką? Jest jednak ryzyko ciąży, więc lepiej za długo nie czekać.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Baliśmy się ją ogłaszać, bo nie każdy ma podejście do psa, chciałabym, zeby się otworzyła na dobre, wtedy dom szybko powinna znaleźć. No i sterylka, a ma cieczkę.

Po to jest weryfikacja potencjalnych opiekunów, wizyty przedadopcyjne ;)

Ale masz rację - dom na pewno szybko znajdzie, taki młodziutki pekinczyk (a nawet ratlerek), zdrowy i z diabelskim błyskiem w oku, to rarytas. Będzie można wybierać i przebierać.

Posted

morisowa napisał(a):
Zdecydowanie pekińczyk - ma wstrętne, duże, wyłupiaste oczy :evil_lol:

Zdjęcia są, potem wstawię.
Jak planujecie ze sterylką? Jest jednak ryzyko ciąży, więc lepiej za długo nie czekać.

Jak tylko sterylka się skonczy trzeba zrobic, można chwilę poczekać, zeby "zaschło" wszystko lepiej dla bezpieczeństwa malutkiej.