Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

byłam u Lili, czuje sie lepiej mam zdjęcia!!! Ale zostawiłam baterie od aparatu w klinice.... jedna która mi została ładuje się jak się podładuje wrzucę fotki jeszcze dzisiaj nie wiem czy coś wyszło nie zdążyłam obejrzeć bo ostatnia bateria zdechła..

Posted

[quote name='amikat']Wczoraj po południu do kliniki przyszła pani Lili. Chciała zobaczyć jak sie pies czuje W klinice były juz wszystkie dokumenty informujace o tym ze pies jest pod opieka Fundacji. Lekarze przynieśli suczkę. Chcieli zobaczyć jak mała zareaguje na panią. Kiedy ta kobieta zaczęła do niej mówić i chciała pogłaskać , Lili wbiła głowę się pod pachę lekarki, zaczęła sie trząść i nie chciała nawet popatrzeć!!!! To nam o czymś mówi prawda?

.[/QUOTE]
Czy ci "ludzie" maja jeszcze jakieś prawa do Lili???? Dlaczego pokazano im psa i dlaczego w ogóle rozmawia sie z kimś takim?:shake:
Może ja czegos nie rozumiem...:shake: Chyba, że to był tylko taki eksperyment.

Posted

zrobiłam przelew w imieniu Taks dla suni 100zł ale zapomniałam dopisać w przelewie, że to dla Lili :oops: wysłałam PW z wyjaśnieniem, przepraszam za pomyłkę :oops:

trzymam kciuki za zdrowie suni i za to, żeby jej były właściciel poniósł dużą karę za to co zrobił :mad:

Posted

Nie wiem co powiedzieć ... brak mi słów :-( kochana psinko DLACZEGO miałaś takiego pecha i dostałaś się w ręce zywrodnialca ???
Zdrowiej śliczna panienko ,na przekór temu draniowi

Posted

i na koniec najlepsze! Widzicie to??

nasza malutka wstała! Ale kręci się w kółko i w konsekwencji się przewraca, jakby rzeczywiscie coś z błędnikiem miała... jeszcze niemrawo się porusza, poza tym nie reaguje na dżwięki.
Natomiast bardzo ciepło z nami się przywitała machała ogonkiem, przyszła się przytulić:loveu:
Temu draniowi nie wiem co bym zrobiła taka malutka psiunieczka..

Posted

Oby tego zwyrodnialca spotkało to samo, co on zrobił tej maleńkiej sunieczce.
Oby to ludzkie ścierwo szczezło jak najszybciej.

[quote name='"Bela51"']
Cytat:
Napisał amikat
Wczoraj po południu do kliniki przyszła pani Lili. Chciała zobaczyć jak sie pies czuje W klinice były juz wszystkie dokumenty informujace o tym ze pies jest pod opieka Fundacji. Lekarze przynieśli suczkę. Chcieli zobaczyć jak mała zareaguje na panią. Kiedy ta kobieta zaczęła do niej mówić i chciała pogłaskać , Lili wbiła głowę się pod pachę lekarki, zaczęła sie trząść i nie chciała nawet popatrzeć!!!! To nam o czymś mówi prawda?

.

Czy ci "ludzie" maja jeszcze jakieś prawa do Lili???? Dlaczego pokazano im psa i dlaczego w ogóle rozmawia sie z kimś takim?:shake:
Może ja czegos nie rozumiem...:shake: Chyba, że to był tylko taki eksperyment.

Wydaje mi się, że dobrze się stało, iż ta morwicha przyszła zobaczyć Lili.
Reakcja Lili jest jednoznaczna, bo pies nie kłamie - morwicha też katowała Lili.
Każdy psi psycholog może wydać taką opinię na podstawie obserwacji, które poczyniła Pani Doktor wet. będąca świadkiem wizyty morwichy w lecznicy.
Opis tego zdarzenia też można dołączyć do akt sprawy.

W poniedziałek wpłacę grosik dla sunieczki.

Posted

[quote name='amikat']Wczoraj po południu do kliniki przyszła pani Lili. Chciała zobaczyć jak sie pies czuje W klinice były juz wszystkie dokumenty informujace o tym ze pies jest pod opieka Fundacji. Lekarze przynieśli suczkę. Chcieli zobaczyć jak mała zareaguje na panią. Kiedy ta kobieta zaczęła do niej mówić i chciała pogłaskać , Lili wbiła głowę się pod pachę lekarki, zaczęła sie trząść i nie chciała nawet popatrzeć!!!! To nam o czymś mówi prawda?
.
jESTEM W SZOKU!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:JAk to przyszla???Moze chciala sie upewnic ze mala nie przezyje...zebyy sobie ulzyć..Nie mogę normalnie....jak tak mozna....czy ta "paniusia" w ogole cos mowila????JAk tłumaczyła, ze Lusia chowa sie przed nią w panice?????:placz::placz::placz::placz:

Posted

[....].

Trzeba mieć niezły tupet.

Posted

Cytat:
Napisał amikat

Łącznie na dzisiaj sobota 31.10.2009 r. mamy 808 zł.
Dziękujemy i nadal apelujemy o wsparcie.

[quote name='malawaszka']kochani pomóżcie Lili!!!! to ciągle mało!!!!

z allegro cegiełkowego pewnie by się udało trochę kasy nazbierać...

mój przelew pewnie w pon. dotrze.

Posted

[quote name='bico']Cytat:
Napisał amikat

Łącznie na dzisiaj sobota 31.10.2009 r. mamy 808 zł.
Dziękujemy i nadal apelujemy o wsparcie.

wieczorem zrobię bazarek dla kruszynki

Posted

Przeczytałam cały wątek z zapartym tchem, a może warto było by zrobić suczce konto na nk? ze zdjęciami, prośbą o pomoc finansową oraz prawną? może jakieś pieniążki by wpłynęły a dodatkowo jakiś prawnik by postanowił pomóc? mogę napisać do jednej pani, która jest prawnikiem, kocha zwierzęta i jest dobrą koleżanką wet. Klorygi??