basia0607 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Magnesiatko']w TV Silesia pracuje jeden koleś co bardzo chce mnie zaprosić na kolacje. Pomyślałam, że można go spróbować wykorzystać :oops:[/QUOTE] Fajny pomysl cioteczko. Idż na tę kolację ale ze śniadaniem, póżniej powiesz nam co załatwiłaś :diabloti: Wykorzystaj kolesia do cna a potem rzuć ! Quote
PapryczkaChili Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='basia0607']Fajny pomysl cioteczko. Idż na tę kolację ale ze śniadaniem, póżniej powiesz nam co załatwiłaś :diabloti: Wykorzystaj kolesia do cna a potem rzuć ![/QUOTE] nie, no jak będzie jakiś taki fajny, to nie rzucaj ;) Quote
nat. Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 :placz: Co za bidulka... Postaram się coś dorzucić, ale zapewne dopiero w przyszłym tygodniu. Quote
Magnesiatko Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='PapryczkaChili']nie, no jak będzie jakiś taki fajny, to nie rzucaj ;)[/QUOTE] Haha nie jest fajny, tzn wizualnie może i tak... ale charakter to jedna wielka porażka :roll: i sądzę, że po tej kolacji (bez śniadania :diabloti:) raczej by się już do mnie nie odezwał :evil_lol: Na szczęście obejdzie się bez tego poświęcenia, bo TVS już działa :evil_lol: Quote
PapryczkaChili Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Magnesiatko']Haha nie jest fajny, tzn wizualnie może i tak... ale charakter to jedna wielka porażka :roll: i sądzę, że po tej kolacji (bez śniadania :diabloti:) raczej by się już do mnie nie odezwał :evil_lol: Na szczęście obejdzie się bez tego poświęcenia, bo TVS już działa :evil_lol:[/QUOTE] a to fakt, że już działa i ze nie musisz narażać swojej ekm... cnoty i wartości dla tej sprawy ;) Quote
Magnesiatko Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Szczerze? Jeżeli miałoby to pomóc małej i pomóc w ukaraniu tego... <wiązanka mało cenzuralna> to poszłabym na kolację z każdym! Byle by to miało dać jakiś efekt! Szlag mnie trafia, że tacy bandyci chodzą bezkarnie po ulicach i znęcają się nad niewinnymi i bezbronnymi :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Jak patrzę na zdjęcia Lili jak tak leży, taka mała, śliczna... to nóż mi się w kieszeniu otwiera :mad: Quote
amikat Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Dzisiaj o 17:45 i w każdych kolejnych woadomosciach ma być LILI na TVS. Zobaczycie jak siedzi! Quote
PapryczkaChili Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Magnesiatko']Szczerze? Jeżeli miałoby to pomóc małej i pomóc w ukaraniu tego... <wiązanka mało cenzuralna> to poszłabym na kolację z każdym! Byle by to miało dać jakiś efekt! Szlag mnie trafia, że tacy bandyci chodzą bezkarnie po ulicach i znęcają się nad niewinnymi i bezbronnymi :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Jak patrzę na zdjęcia Lili jak tak leży, taka mała, śliczna... to nóż mi się w kieszeniu otwiera :mad:[/QUOTE] zgadzam się z Tobą :( strasznie to smutne.... co ona teraz musi czuc.... bo oprócz fizycznego cierpienia jest przecież ten psychiczny strach i ból.... ale trzeba zrobic co sie tylko da, bo ten facet chodzi dalej bezkarny i zastrasza ludzi.... Quote
PapryczkaChili Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='amikat']Dzisiaj o 17:45 i w każdych kolejnych woadomosciach ma być LILI na TVS. Zobaczycie jak siedzi![/QUOTE] będę leciec z pracy, zeby zobaczyc ;) rzadko to oglądam, ale korzystając z okazji sobie popatrzę :eviltong: jejku, ale się udało szybko to zorganizowac :D tak sobie myślę, że dziewczyny jesteście wielkie i wspaniałe :multi::sweetCyb::iloveyou: Quote
bela51 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Jak się cieszę, że maleństwo ma się lepiej. Od 2 godzin ryczę bez przerwy:-(:-(:-(. Może wystarczy? Quote
Lucy* Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 wstawiłam info o suni i zbiórce na leczenie na aktualności sosnowieckiego schroniska, o dziwo masy tam wchodzą mam nadzieję że pomoże, a cegiełkowe wystawię wieczorem :kciuki: za zdrówko małej Quote
rita60 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Kolejna makabra,to sie nigdy nie skonczy:shake:trzymaj sie malenka:-( Quote
ihabe Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 a ja wstawiłam na www.bezdomnepsy.pl oby jak najwiecej osób wpłacało dla Lili:loveu: Quote
Vel_Pan_Rekin Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Wrzucę i na nasze szwajcarskie forum; mamy wielu forumowiczów o dobrych sercach. A co do tego gościa: czasem żałuję, że nie mam pozwolenia na broń... Quote
amikat Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 BARDZO WAM DZIĘKUJĘ ZA TAKI ODZEW. Jutro lub w poniedziałek jedziemy do Brna. Już mam urlop na ta okoliczność.... Quote
kahoona Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='magge']To ja pomogę od strony prawnej - po pierwsze złóżcie i to jak najszybciej zawiadomienie do Prokuratury właściwej miejscowo dla terenu działania sprawcy!! Napiszcie w zawiadomieniu o popełnienia przestępstwa - powołajcie sie na: art. 35 Ustawy o ochronie zwierząt!!! [LIST=1] [*]Kto zabija zwierzę z naruszeniem przepisów art. 6 ust. 1, art. 33 lub art. 34 ust. 1-4 albo znęca się nad nim w sposób określony w art. 6 ust. 2 i art. 31, podlega karze pozbawienia wolności do roku, ograniczenia wolności albo grzywnie [/LIST] Poza tym musicie wystąpić w roli świadków - weterynarz, który pierwszy zajął się pse - koniecznie też. Podajcie w zawiadomieniu wszystko co wiecie o interwencji, o której godzinie mniej więcej była (jest to ważne bo trzeba będzie odszukać notatkę f-szy z interwencji)!!!! Jeśli macie pytania jak to napisać konkretnie - piszcie na moją skrzynkę - pomogę. Jak bym mu...:mad::mad::mad::mad::mad: kilka sprzedała, to by leczył swoje siniaki... pozdrawiam.[/QUOTE] absolutnie art,35 p.2 - znęcanie ze szczególnym okrucieństwem! Quote
basia0607 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Wydaje mi się, że jak sunia próbuje sie podnieść to b. dobry znak. Będzie dobrze !!!. Nasza sunia konała a w tym czasie ssało ją 6 szczeniąt :placz: Quote
czarna1977 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Oby zwyrodnialec, który tak skatował to maleństwo poniósł karę. Takie małe cudo, a tyle cierpienia :-( Quote
kahoona Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 wpłaciłam 100 zł czy złożyłyście wniosek o odebranie psa z art. 7.3 do wójta/burmistrza? macie na to 48 godzin od odebrania prokuratura to jedno, administracja - drugie jeśli facet jest wredny to może próbować ją odebrać jako właściciel trzeba mu te możliwość zamknąć poza tym jeśli mogę coś doradzić - od razu w zeznaniach reprezentujcie poszkodowanego jako organizacja - pewnie to wszystko wiecie, ale na na wszelki wypadek piszę kilka spraw zostało uwalonych przez niedotrzymanie procedur służę wzorem wniosku i inną pomocą Quote
amikat Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Chcę też powiedzieć , może mi umknęło że Sunia ma zapewniony potencjalny domek . Trish daje jej dom o ile i kiedy sunia będzie mogła iść z kliniki do domku. Dzisiaj spotykamy sie w klinice na odwiedzinach późnym wieczorem I to jest druga najważniejsza wiadomość do ogłoszenia światu Quote
_Mona Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 amikat jak mała wyzdrowieje to idzie do domu na stałe? Quote
trish Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 witam Panie :) tak, to wlasnie chciala powiedziec . mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze . juro czeka mnie rozmowa z prezesem mojej firmy moze uda sie otrzymac jakas darowizne . trzymajcie kciuki ... Quote
ihabe Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='amikat']Chcę też powiedzieć , może mi umknęło że Sunia ma zapewniony potencjalny domek . Trish daje jej dom o ile i kiedy sunia będzie mogła iść z kliniki do domku. Dzisiaj spotykamy sie w klinice na odwiedzinach późnym wieczorem I to jest druga najważniejsza wiadomość do ogłoszenia światu[/QUOTE] no i na takie wiadomości świat czeka:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts