Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Magnesiatko']w TV Silesia pracuje jeden koleś co bardzo chce mnie zaprosić na kolacje. Pomyślałam, że można go spróbować wykorzystać :oops:[/QUOTE]

Fajny pomysl cioteczko. Idż na tę kolację ale ze śniadaniem, póżniej powiesz nam co załatwiłaś :diabloti: Wykorzystaj kolesia do cna a potem rzuć !

Posted

[quote name='basia0607']Fajny pomysl cioteczko. Idż na tę kolację ale ze śniadaniem, póżniej powiesz nam co załatwiłaś :diabloti: Wykorzystaj kolesia do cna a potem rzuć ![/QUOTE]

nie, no jak będzie jakiś taki fajny, to nie rzucaj ;)

Posted

[quote name='PapryczkaChili']nie, no jak będzie jakiś taki fajny, to nie rzucaj ;)[/QUOTE]

Haha nie jest fajny, tzn wizualnie może i tak... ale charakter to jedna wielka porażka :roll: i sądzę, że po tej kolacji (bez śniadania :diabloti:) raczej by się już do mnie nie odezwał :evil_lol: Na szczęście obejdzie się bez tego poświęcenia, bo TVS już działa :evil_lol:

Posted

[quote name='Magnesiatko']Haha nie jest fajny, tzn wizualnie może i tak... ale charakter to jedna wielka porażka :roll: i sądzę, że po tej kolacji (bez śniadania :diabloti:) raczej by się już do mnie nie odezwał :evil_lol: Na szczęście obejdzie się bez tego poświęcenia, bo TVS już działa :evil_lol:[/QUOTE]

a to fakt, że już działa i ze nie musisz narażać swojej ekm... cnoty i wartości dla tej sprawy ;)

Posted

Szczerze? Jeżeli miałoby to pomóc małej i pomóc w ukaraniu tego... <wiązanka mało cenzuralna> to poszłabym na kolację z każdym! Byle by to miało dać jakiś efekt!

Szlag mnie trafia, że tacy bandyci chodzą bezkarnie po ulicach i znęcają się nad niewinnymi i bezbronnymi :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Jak patrzę na zdjęcia Lili jak tak leży, taka mała, śliczna... to nóż mi się w kieszeniu otwiera :mad:

Posted

[quote name='Magnesiatko']Szczerze? Jeżeli miałoby to pomóc małej i pomóc w ukaraniu tego... <wiązanka mało cenzuralna> to poszłabym na kolację z każdym! Byle by to miało dać jakiś efekt!

Szlag mnie trafia, że tacy bandyci chodzą bezkarnie po ulicach i znęcają się nad niewinnymi i bezbronnymi :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Jak patrzę na zdjęcia Lili jak tak leży, taka mała, śliczna... to nóż mi się w kieszeniu otwiera :mad:[/QUOTE]

zgadzam się z Tobą :(
strasznie to smutne.... co ona teraz musi czuc.... bo oprócz fizycznego cierpienia jest przecież ten psychiczny strach i ból....
ale trzeba zrobic co sie tylko da, bo ten facet chodzi dalej bezkarny i zastrasza ludzi....

Posted

[quote name='amikat']Dzisiaj o 17:45 i w każdych kolejnych woadomosciach ma być LILI na TVS. Zobaczycie jak siedzi![/QUOTE]

będę leciec z pracy, zeby zobaczyc ;) rzadko to oglądam, ale korzystając z okazji sobie popatrzę :eviltong:
jejku, ale się udało szybko to zorganizowac :D tak sobie myślę, że dziewczyny jesteście wielkie i wspaniałe :multi::sweetCyb::iloveyou:

Posted

wstawiłam info o suni i zbiórce na leczenie na aktualności sosnowieckiego schroniska, o dziwo masy tam wchodzą mam nadzieję że pomoże,

a cegiełkowe wystawię wieczorem :kciuki: za zdrówko małej

Posted

[quote name='magge']To ja pomogę od strony prawnej - po pierwsze złóżcie i to jak najszybciej zawiadomienie do Prokuratury właściwej miejscowo dla terenu działania sprawcy!! Napiszcie w zawiadomieniu o popełnienia przestępstwa - powołajcie sie na: art. 35 Ustawy o ochronie zwierząt!!!
[LIST=1]
[*]Kto zabija zwierzę z naruszeniem przepisów art. 6 ust. 1, art. 33 lub art. 34 ust. 1-4 albo znęca się nad nim w sposób określony w art. 6 ust. 2 i art. 31, podlega karze pozbawienia wolności do roku, ograniczenia wolności albo grzywnie
[/LIST]
Poza tym musicie wystąpić w roli świadków - weterynarz, który pierwszy zajął się pse - koniecznie też. Podajcie w zawiadomieniu wszystko co wiecie o interwencji, o której godzinie mniej więcej była (jest to ważne bo trzeba będzie odszukać notatkę f-szy z interwencji)!!!! Jeśli macie pytania jak to napisać konkretnie - piszcie na moją skrzynkę - pomogę. Jak bym mu...:mad::mad::mad::mad::mad: kilka sprzedała, to by leczył swoje siniaki...
pozdrawiam.[/QUOTE]

absolutnie art,35 p.2 - znęcanie ze szczególnym okrucieństwem!

Posted

wpłaciłam 100 zł

czy złożyłyście wniosek o odebranie psa z art. 7.3 do wójta/burmistrza?
macie na to 48 godzin od odebrania
prokuratura to jedno, administracja - drugie

jeśli facet jest wredny to może próbować ją odebrać jako właściciel
trzeba mu te możliwość zamknąć

poza tym jeśli mogę coś doradzić - od razu w zeznaniach reprezentujcie poszkodowanego jako organizacja - pewnie to wszystko wiecie, ale na na wszelki wypadek piszę

kilka spraw zostało uwalonych przez niedotrzymanie procedur

służę wzorem wniosku i inną pomocą

Posted

Chcę też powiedzieć , może mi umknęło że Sunia ma zapewniony potencjalny domek . Trish daje jej dom o ile i kiedy sunia będzie mogła iść z kliniki do domku. Dzisiaj spotykamy sie w klinice na odwiedzinach późnym wieczorem

I to jest druga najważniejsza wiadomość do ogłoszenia światu

Posted

witam Panie :)
tak, to wlasnie chciala powiedziec .
mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze .
juro czeka mnie rozmowa z prezesem mojej firmy moze uda sie otrzymac jakas darowizne . trzymajcie kciuki ...

Posted

[quote name='amikat']Chcę też powiedzieć , może mi umknęło że Sunia ma zapewniony potencjalny domek . Trish daje jej dom o ile i kiedy sunia będzie mogła iść z kliniki do domku. Dzisiaj spotykamy sie w klinice na odwiedzinach późnym wieczorem

I to jest druga najważniejsza wiadomość do ogłoszenia światu[/QUOTE]

no i na takie wiadomości świat czeka:loveu::loveu::loveu: