Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj po południu do kliniki przyszła pani Lili. Chciała zobaczyć jak sie pies czuje W klinice były juz wszystkie dokumenty informujace o tym ze pies jest pod opieka Fundacji. Lekarze przynieśli suczkę. Chcieli zobaczyć jak mała zareaguje na panią. Kiedy ta kobieta zaczęła do niej mówić i chciała pogłaskać , Lili wbiła głowę się pod pachę lekarki, zaczęła sie trząść i nie chciała nawet popatrzeć!!!! To nam o czymś mówi prawda?

Zauważyliśmy take wczoraj ze mała nie słyszy. To jest chyba pourazowe.

Mam juz wszystkie dokumenty Lili. Wczoraj czip i paszport wyrabialiśmy. Jutro wieczorem późno biorę ja do siebie do domu żeby móc rano w poniedziałek skoro świt wyruszyć.

Posted

Ja już nie wiem co pisać...Ręce opadają...

Lili - mam nadzieję, że przetrzymasz wszystko co złe i co boli...
Anetko, spokojnej podróży jutro, szerokiej drogi...

Posted

A tak na marginesie...
Wydaje mi się, że gdyby nie nagłośnienie w prasie i TVS i szum jaki się zrobił wokół sprawy, to ta WŁAŚCICIELKA:angryy: w ogóle by się psem nie zainteresowała...A tak odgrywa troskliwą panią..:angryy:

Posted

[quote name='Jasza']A tak na marginesie...
Wydaje mi się, że gdyby nie nagłośnienie w prasie i TVS i szum jaki się zrobił wokół sprawy, to ta WŁAŚCICIELKA:angryy: w ogóle by się psem nie zainteresowała...A tak odgrywa troskliwą panią..:angryy:

Niestety, albo może na szczęście Mała Lili pokazała swoim strachem... jaka to ta pani troskliwa byłą... :mad:

Wiecie, tak sobie myślę, że może dobrze się stało? :oops: Widać, że tam była katowana... znęcano się nad nią... a tak? Mała ma szansę na NOWE LEPSZE ŻYCIE!!!

Szkoda tylko, że musi tak teraz cierpieć...

Posted

[quote name='amikat']

Mam juz wszystkie dokumenty Lili. Wczoraj czip i paszport wyrabialiśmy. Jutro wieczorem późno biorę ja do siebie do domu żeby móc rano w poniedziałek skoro świt wyruszyć.[/QUOTE]
Potrzebne towarzystwo w podróży? Prowadzić, wiesz że nie umiem, ale jeśli jedziesz sama mogę jakoś z Lilką na trasie pomóc.

Posted

[quote name='Isadora7']Ja jestem ale widze że jest Selenga. I ma dokładnie uwagę która i ja mam. Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia to podstawa takiej aukcji. To wyżej i to:

fot. TVS

można wykorzystać KONIECZNIE z oznaczeniem źródła. Ale to mało. Taka aukcja najbardziej wygrywa zdjęciami. Jest Selenga już sie pierwsza odezwala. Nie ma problemu i z mojej strony ewentualnie. Tylko niezbędne zdjęcia. Z tymi dowma nie zawalczymy za bardzo.

PAMIĘTAJCIE O TYM!!! Allegro cegiełkowe już dawno powinno być. Kto zrobi foty???

Posted

widzialam filmik o Lili i jej stanie zdrowia:shake:jestem zalamana pozostaje nam trzymac kciuki ze mala szybko sie pozbiera i trafi do NAPRAWDE KOCHAJACEGO DOMU....
mam nadzieje ze ex wlascicielem Lili zajma sie jego koledzy ....:diabloti: