Bjuta Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Oj to super! Jak klikniesz na Slengę (na imię, albo tą fotkę psiaka) - to się otworzy profil użytkownika i tam jest możliwość wyślij wiadomość PM lub email ;) Quote
polciuaa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Dziewczyny powiadomcię Isadorę7 , ona robi piękne allegra cegiełkowe. Quote
izzie1983 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='dogomanka_']Dziewczyny powiadomcię Isadorę7 , ona robi piękne allegra cegiełkowe.[/QUOTE] Isadora7 powiadomiona, mam nadzieję, że zajrzy do Lili... Quote
__Lara Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Artykuł w Dzienniku Zachodnim (TZ mi przysłał): Katowice: Skatowany pies ledwo żyje - Polska - Dziennik Zachodni - Zagłębie - Internetowe wydanie dziennika ogólnopolskiego Quote
Glutofia Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Tu mace całośc , dla tych którzy nie mają tvs Katował psa - TVS - Quote
Isadora7 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Selenga']Robiłam allegra cegiełkowe i cegiełki elektroniczne dla psów w Boguszycach i wyciągniętych stamtąd do Biafry. Mogę zrobić cegiełki dla Lili, jest tylko jeden problem - żeby je zrobić, trzeba mieć z czego. Żadne zdolności plastyczne nie zastąpią zdjęcia suni, najlepiej dobrego zdjęcia w dużej rozdzielczości... [quote name='dogomanka_']Dziewczyny powiadomcię Isadorę7 , ona robi piękne allegra cegiełkowe. [quote name='izzie1983']Isadora7 powiadomiona, mam nadzieję, że zajrzy do Lili... Ja jestem ale widze że jest Selenga. I ma dokładnie uwagę która i ja mam. Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia to podstawa takiej aukcji. To wyżej i to: fot. TVS można wykorzystać KONIECZNIE z oznaczeniem źródła. Ale to mało. Taka aukcja najbardziej wygrywa zdjęciami. Jest Selenga już sie pierwsza odezwala. Nie ma problemu i z mojej strony ewentualnie. Tylko niezbędne zdjęcia. Z tymi dowma nie zawalczymy za bardzo. Quote
gonia66 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Glutofia']Tu mace całośc , dla tych którzy nie mają tvs Katował psa - TVS -Podoba mi siie reportaż..krótko- ale treściwie i na temat...nawet w tym krotkim filmiku reportezy dotarli do sasiadow i kilku świadków....moim zdaniem- jak na poczatek- dobra robota..i wierze, ze teraz bestia się zaczyna trząść ze strachu..jak Lili przedwczoraj...a moze i bardziej.... Quote
Alicja Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [FONT=Arial]nie miałam neta 2 dni ....' przeczytałam tylko 1sza stronkę ....koleżanka robiła swojej suni rezonans w ludzkiej klinice ... wiem ze tak robią ...trzeba tylko znaleźć dojścia ....zaznaczam ze nie czytałam całego wątku ...[/FONT] Quote
kuba123 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='amikat'] Jedziemy na 99,9 w poniedziałek.[/QUOTE] no ty czekamy na rozwój sprawy Quote
amikat Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]nie miałam neta 2 dni ....' przeczytałam tylko 1sza stronkę ....koleżanka robiła swojej suni rezonans w ludzkiej klinice ... wiem ze tak robią ...trzeba tylko znaleźć dojścia ....zaznaczam ze nie czytałam całego wątku ...[/FONT][/QUOTE] rzecz nie w zrobieniu zdjęć tylko w ich prawidłowym odczytaniu. Wierz mi , jezeli ktoś to zrobi to w BRNIE. Quote
Jasza Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Widziałam reportaż. Myślę, że pokazali wszystko co ważne. Trzymam kciuki, żeby sasiedzi zdobyli sie na odwagę.. maleńka - trzymaj się!! Anetko - jestem dumna, że Cię mogłam poznać! Quote
bela51 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Też widziałam reportaż. Sliczne, biedne maleństwo.:-( Mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze, a ten oprawca zostanie ukarany. Dziewczyny, jesteście wspaniałe.:loveu: Quote
amikat Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Jasz - mówisz o mojej zmęczonej facjacie? hhehhhe. No fotogeniczna to ja jestem :roll::placz::oops:......... Quote
Jasza Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Moja mama jak Cię zobaczyla, to powiedziała: "No, od razu widać jakim jest człowiekiem!" Ja potwierdzam! A już miałam kiedyś przyjemność rozmawiać z Tobą i poznać Franka pod Kapeluszem w WPKiW.. No i nawet przez telefon z Tobą rozmawiałam... Więc dlatego napisałam, że jestem dumna z tego, że Cię znam. Jesteś wspaniałą osobą!! A Lili taka piękna i taka dzielna!!Będzie dobrze!! Quote
amikat Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Wszystkie prawne formalności dopełnione. Sunia jest oficjalnie pod opieka Naszej Fundacji. W poniedziałek jedziemy do Brna. 9:00 poczatek badań. Wczoraj po zamieszaniu z prasą i telewizja skruszony panci o dzwoniła do schronu i kliniki i rżnął głupa - gdzie jest jego piesek i jak sie czuje. Kiedy muu odpowiedzieli ze ma sie z policja kontaktować lub ze mną - nie był już taki miły.... Quote
Jasza Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Dziad. Ale najważniejsze, że Lili już do niego nie wróci. Szczęśliwej podróży do Brna. Spokojnej. I przywieźcie same dobre wieści! Quote
JOMA Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Będziemy wszyscy trzymali kciuki w poniedziałek od rana - życzę małej aby badanie i diagnoza potwierdziły szansę na zdrowe, dalsze życie :thumbs::Dog_run::bye: Quote
klaudiaaa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Tak trzymamy kciuki. Biedactwo :-(:-( Quote
__Lara Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Widziałam filmik....łzy w oczach, dreszcze na ciele.... :-(:-(:-(:-( :placz::placz::placz: Przed kamerami "Pan" nie był już taki odważny..... :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: :mad::mad::mad: Najłatwiej jest się wyżyć na małym i bezbronnym, worek treningowy :angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
czarna1977 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Oglądałam wczoraj reportaż na TVS. Byliśmy z Mężem pod wrażeniem. Gratuluję sprawnej akcji. I trzymam kciuki za powrót do zdrowia malutkiej. Quote
HebaNova Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Klinika Jaggy czeka na sunie w poniedziałek o 9:30, właśnie rozmawiałam z tamtejszym wetem. bedzie miała kompleksowe badania jakie tylko trzeba. Quote
malawaszka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 trzymam :kciuki: maleńka już nic złego Cię nie spotka!!!!! Quote
Ada-jeje Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Trzymamy i my kciuki za mala i za udana akcje, :thumbs: oraz za adekwatny wyrok do popelnionego czynu dla tego gnoja. :mad: Quote
Recommended Posts