Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żorż jest pod doskonałą opieką. Wierzę, ze lekarz zrobi wszystko co w jego mocy, by wyciągnąć go i wyprowadzić na prostą.

Czyli WYGRAMY TĘ WALKĘ O ŻORŻA!!!

Posted

[quote name='Helga&Ares']Właśnie u Niego byliśmy, cudny psiak, oogroomny! Zakochany w Joli, techniczce wet.
Waży 45 kg i ma około 7-8 lat
Mam zdjęcia[/quote]

dawaj te fotki

Posted

nieprawdopodobnie piękny pies.
45 kg przy jego wielkości (tak wnioskując ze zdjęć) to raczej niewiele. Jak chlopak się wybroni, wzmocni, dojdzie do siebie fizycznie (również wagowo) to dopiero będzie imponujące psisko. Aż się doczekać nie mogę.
Widzę, że szyja jest częściowo wygolona i kawaŁek za lopatką, czy tam też mial jakieś poranienia?

Posted

Cantadorra napisał(a):
Wlasnie odkrylam watek Żorża. Co moglo mu sie stac? Czy weci cos mowia? To jakies pogryzienie przez psy, czy ludzie eksperymentowali? Co to w ogole bylo?
Tego już się nie dowiemy... Rany były "gładkie", a to nie wskazuje na rany po walce z innym psem. To raczej rany cięte.

Energy napisał(a):
Jak się czuje Żorż, jest lepiej?
Jest lepiej, ale sama z niecierpliwością czekam na wieści z kliniki.

Guciek napisał(a):
W naszym imieniu wczoraj poszedł przelew na tego biedaka:-( Oby szybko wrócił do zdrowia i znalazł kochający dom, bo jest naprawdę pięknym psem!:loveu:
Dziękuję Guciek! Zainteresowanie żorżem jest na razie znikome :-(

Posted

max45 napisał(a):

Widzę, że szyja jest częściowo wygolona i kawaŁek za lopatką, czy tam też mial jakieś poranienia?
Krew musiała bryzgać wszędzie... Zlepił się włos, a zaschnięta skorupa odparzyła ciało. Powstały rany, a w ranach zalęgły się larwy much.

Posted

[quote name='Cantadorra']Przepraszam za offa, ale Sara ma juz 10 lat i slaby stan zdrowia, niewiele tego zycia przed nia. Szukamy pieniedzy na pokrycie hoteliku. Zapraszamy na bazarek!
http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-cd-dvd-na-onke-sare-do-01-10-do-20-00-a-146780/

[quote name='Negri_2008']Ja tez zaoffuję
Rusti zabrana od Klamki z Wołomina zbiera na hotelik

http://www.dogomania.pl/forum/f1161/popmocy-rusti-zabrana-od-dr-k-nie-ma-na-hotelik-blagamy-o-deklaracje-146056/ Dziękujemy za zaproszenia, ale miejcie litość! Czy któraś z Was zadała sobie choć trochę trudu by prześledzić historię Żorża? Żorż walczył o życie, a teraz próbuje się wykurować w klinice. Zainteresowanie nim jest znikome, tak samo małe jak wpływy na jego rzecz.
Bardzo bulwersują mnie offy, bo psów w potrzebie jest morze! A żeby nie zwariować, musimy się niestety koncentrować na jednostkach po to, by choć im pomóc do końca!

Posted

GoniaP napisał(a):
Dziękujemy za zaproszenia, ale miejcie litość! Czy któraś z Was zadała sobie choć trochę trudu by prześledzić historię Żorża? Żorż walczył o życie, a teraz próbuje się wykurować w klinice. Zainteresowanie nim jest znikome, tak samo małe jak wpływy na jego rzecz.
Bardzo bulwersują mnie offy, bo psów w potrzebie jest morze! A żeby nie zwariować, musimy się niestety koncentrować na jednostkach po to, by choć im pomóc do końca!

Przeczytalam watek od poczatku do konca. Ale rozumiem Ciebie i sytuację GoniuP.