Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktos jeszcze oprocz mnie deklaruje jakis grosik na hotelik? Prosimy pieknie...
Znajoma bernomaniaczka takze zadeklarowala 100 zl na ten cel. Czyli mamy juz 200 zl na hotelik. Tylko pytanie - gdzie i z jakim dopiskiem przelac?

Posted

Ja czekam na info, czy może się jeszcze poklinikować. To ważne, wiadomo będzie co trzeba dalej. Do adopcji teraz i tak się nie nadaje jeszcze (czy się mylę?) więc ogłoszenia póki co zbędne ...

Posted

gameta napisał(a):
Ja czekam na info, czy może się jeszcze poklinikować. (...)...

Co by nie było złym rozwiązaniem, bo pozostawałby wciąż pod fachową opieką.

Posted

gameta napisał(a):
Ja czekam na info, czy może się jeszcze poklinikować. To ważne, wiadomo będzie co trzeba dalej. Do adopcji teraz i tak się nie nadaje jeszcze (czy się mylę?) więc ogłoszenia póki co zbędne ...

majqa napisał(a):
Co by nie było złym rozwiązaniem, bo pozostawałby wciąż pod fachową opieką.

Żorż MOŻE zostać w klinice dopóki nie będzie potrzebne jego miejsce dla innego psa, czyli terminu nie da się przewidzieć! Dobre i to, ALE nie możemy zaniechać starań o znalezienie dla niego alternatywy.

Myślę też, że nie ma co czekać z ogłoszeniami, tylko trzeba ruszyć z kopyta już. Cuda się zdarzają, ale umówmy się, Żorż chyba nie znajdzie domu z dnia na dzień :shake:

Posted

[quote name='GoniaP'][...ciach...]

Myślę też, że nie ma co czekać z ogłoszeniami, tylko trzeba ruszyć z kopyta już. Cuda się zdarzają, ale umówmy się, Żorż chyba nie znajdzie domu z dnia na dzień :shake:

W kwestii ogłoszeń mam dokładnie też takie zdanie

Posted

[quote name='saganka']Dostalam pytanie ale nie wiem jak to sprawdzic - jak Źorż do dzieci?

Mam całą masę nowych info o Żorżu :loveu:

• nie tyka kotów, a wręcz skonfrontowany z sykiem, odchodzi :loveu:
  • wobec 4 letniej dziewczynki nie wykazał cienia zdenerwowania, dał się głaskać i machał kitą :loveu:
  • z suczkami próbuje się bawić :loveu:
  • woli kobiety od mężczyzn (jak normalny chłop z resztą) jest wobec kobiet bardzo wylewny :loveu:
  • wobec mężczyzn początkowo zachowuje dystans ale daje się przekonać :evil_lol:
  • pochłonąłby każdą porcję jedzenia, rzuca się na miskę, ale bez problemu można mu ją odebrać :loveu:
  • waży już 48 kg :multi:
  • nabiera masy mięśniowej :loveu:
  • zachowuje czystość w lecznicy, ani razu nie zdarzyła mu się wpadka, nawet w pierwszym okresie, kiedy cierpiał i był bardzo słaby :loveu:
  • ładnie chodzi na smyczy :loveu:
  • wychodzi na 3 spacery dziennie, szybko biegnie zrobić qu i siu, po czym spuszczony ze smyczy nie oddala się, a zachęca do zabawy, delikatnie łapie za ręce, robi "ukłony", macha kitą jak szalony i pięknie się uśmiecha :loveu:
  • po krótkiej zabawie ciągnie do lecznicy :loveu:
  • potrafi sygnalizować chęć wyjścia głośnym, niskim "hau"
  • bardzo lubi suche bułki :loveu:
  • jest bardzo dobrym stróżem :loveu:

Pozostaje tylko sprawdzić jego reakcję na drugiego samca i jest komplet info!

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Nie mów tylko, że Doktor testował Żorża na swojej Córce:evil_lol:
Tego nie wiem, nie dopytałam :evil_lol:

Aha, i jeszcze jedno, na hasło: "Żorż - zastrzyk", Żorż staje i czeka, a po zastrzyku się cieszy :loveu:

Posted

[quote name='GoniaP']Mam całą masę nowych info o Żorżu :loveu:

• nie tyka kotów, a wręcz skonfrontowany z sykiem, odchodzi :loveu:
  • wobec 4 letniej dziewczynki nie wykazał cienia zdenerwowania, dał się głaskać i machał kitą :loveu:
  • z suczkami próbuje się bawić :loveu:
  • woli kobiety od mężczyzn (jak normalny chłop z resztą) jest wobec kobiet bardzo wylewny :loveu:
  • wobec mężczyzn początkowo zachowuje dystans ale daje się przekonać :evil_lol:
  • pochłonąłby każdą porcję jedzenia, rzuca się na miskę, ale bez problemu można mu ją odebrać :loveu:
  • waży już 48 kg :multi:
  • nabiera masy mięśniowej :loveu:
  • zachowuje czystość w lecznicy, ani razu nie zdarzyła mu się wpadka, nawet w pierwszym okresie, kiedy cierpiał i był bardzo słaby :loveu:
  • ładnie chodzi na smyczy :loveu:
  • wychodzi na 3 spacery dziennie, szybko biegnie zrobić qu i siu, po czym spuszczony ze smyczy nie oddala się, a zachęca do zabawy, delikatnie łapie za ręce, robi "ukłony", macha kitą jak szalony i pięknie się uśmiecha :loveu:
  • po krótkiej zabawie ciągnie do lecznicy :loveu:
  • potrafi sygnalizować chęć wyjścia głośnym, niskim "hau"
  • bardzo lubi suche bułki :loveu:
  • jest bardzo dobrym stróżem :loveu:

Psiak ideał :loveu:
Zaciskam kciuki za domek!